Hoppa till huvudinnehållet
Uber
Uber

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW)

Vare sig du ska från Detroit Airport till djurparken eller från konstmuseet till DTW, kan du lita på att Uber tar dig dit.

11050 Rogell Drive #602, Detroit, MI 48242
+1 734-247-7678

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa runt jorden

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Uber-prisberäknare

Resprisexemplen är beräkningar och återspeglar inte variationer som kan uppstå till följd av rabatter, trafikförseningar och andra faktorer. Fasta priser och minimiavgifter kan tillämpas. Faktiska priser kan variera.

Olika sätt att resa

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Prisvärda resor för upp till 6 personer

Så ordnar du en resa från Detroit Airport

Följ skyltarna till Ground Transportation Center (GTC)

När du hämtat dina väskor och gått igenom säkerhetskontrollen ska du följa gångbron mot GTC.

Titta efter ”Rideshare”-skyltar

När du är inne på GTC ska du hitta och följa ”Rideshare”-skyltarna.

Möt din förare på den godkända upphämtningsplatsen

Om du inte får tag på din förare kan du testa att kontakta hen via Uber-appen.

Parkeringsavgifter för Detroit Airport

Om du planerar en resa till Detroit Airport och funderar på att köra kan du hitta information om parkeringsavgifterna här.

Parkeringsalternativ

Parkering på McNamara

Big Blue Deck

Gröna parkeringsplatser 1 och 2

Pris

24 USD per dag
14 USD per dag
12 USD per dag
Parkeringsavgifterna kanske inte alltid representerar det aktuella priset. Denna information uppdaterades Den 20 november 2018.

Karta över Detroit Airport

Detroit Airport består av två huvudterminaler. I McNamara Terminal finns hallarna A–C och i North Terminal finns hall D.

Vanliga frågor från passagerare

Ja. Tryck här för en lista över flygplatser över hela jorden där du kan beställa en resa med Uber.

Kostnaden för en Uber-resa till (eller från) DTW beror på faktorer som till exempel vilket resealternativ du väljer, resans beräknade sträcka och varaktighet, vägtullar och aktuell efterfrågan på resor.

Ett uppskattat pris visas innan du anger din upphämtningspunkt och destination i Ubers prisberäknare ovan. När du sedan beställer en resa kommer du att se ditt faktiska pris i appen som baseras på verkliga omständigheter.

Upphämtningsplatser kan variera beroende på vilken typ av resa du beställt och hur stor flygplatsen är. Följ anvisningarna i appen om var du ska möta upp din förare. Du kan också titta efter skyltar som leder till flygplatsens särskilda samåkningszoner.

Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 500 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på Detroit Airport

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW) är den mest trafikerade flygplatsen i Michigan och en av de största flygplatserna i USA. DTW ligger ungefär 32 kilometer från centrala Detroit (ungefär 30 minuter om trafik- och vägförhållandena är perfekta). Den är tillgänglig för resenärer som ska till och från staden Detroit, Lake Michigan och Toledo i närliggande delstaten Ohio.

Terminaler på Detroit Airport

DTW har två huvudterminaler: McNamara-terminalen och norra terminalen. McNamara-terminalen är uppdelad i tre hallar: A, B och C. Norra terminalen har en hall: D. Du kan planera din resa med hjälp av informationen nedan.

McNamara-terminalen på DTW

 • Aeroméxico
 • Air France
 • Delta

Norra terminalen på DTW

 • Air Canada
 • Alaska
 • American
 • Frontier
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Royal Jordanian
 • Southwest
 • Spirit
 • United
 • Wow
 • Lufthansa Club

Utrikesterminal på DTW

Utrikesflyg på Detroit Airport anländer och avgår från både McNamara-terminalen och norra terminalen. McNamara-terminalen har 12 gater som används för utrikesankomster och -avgångar, och norra terminalen har 26 gater. DTW erbjuder direktflyg till fler än 30 utrikesdestinationer.

Mat på Detroit Airport

Detroit Airport har ett omfattande materbjudande med fler än 100 matställen över de båda terminalerna, inklusive caféer, snabbmatskedjor och restauranger med bordsbetjäning. Dessutom finns ett antal barer i de båda terminalerna på Detroit Airport.

Ta dig runt på Detroit Airport

Båda terminaler på Detroit Airport har transportband för passagerare. I McNamara-terminalens hall A finns ExpressTram, ett transportsystem som tar resenärer längs en cirka 1,6 kilometer lång hall mellan 3 stationer i enlighet med följande:

 • Terminalstationen ligger i hallens centrum med enkel åtkomst till gaterna A29 till A55, incheckning, bagageutlämning, marktransporter och tunneln till hallarna B och C
 • Södra stationen ger åtkomst till gaterna A1 till A28
 • Norra stationen ger åtkomst till gaterna A56 till A78

Dessutom går bussar för passagerare mellan norra terminalen och McNamara-terminalen. Bussar på Detroit Airport avgår var tionde minut från marktransportstationer och entrén till Westin Hotel.

Saker att göra på Detroit Airport

Det finns mycket att se och göra på flygplatsen DTW. Resenärer som vill varva ner kan få en massage, ansiktsbehandling, manikyr och/eller pedikyr på flygplatsens spa. På Detroit Airport finns allt från tidningskiosker till smink- och modebutiker. En ljustunnel mellan hallarna A, B och C visar upp en koordinerad ljus- och musikshow.

Valutaväxling på Detroit Airport

Växlingskontor på Detroit Airport finns på följande platser: – McNamara-terminalen: avgångar (centrallänken i närheten av gate A38) och utrikesankomster – Norra terminalen: avgångar (mittemot gate D9) och ankomster (bredvid bagageutlämningen)

Hotell i närheten av Detroit Airport

Om du väntar på anslutande flyg eller ditt plan har blivit försenat över natten, eller om du behöver någonstans att bo för ett ärende i närheten av DTW finns många hotell och andra boenden i närheten samt i närliggande Dearborn och centrala Detroit.

Intressanta platser i närheten av Detroit Airport

 • Belle Isle Park
 • Eastern Market
 • Ford Field
 • Detroits museum om Motown-musik

Du hittar mer information om DTW här.

Facebook
Instagram
Twitter