Hoppa till huvudinnehållet

Ronald Reagan Washington National Airport (DCA)

Vare sig du ska från flygplatsen DCA till National Mall eller shoppingen i Old Town Alexandria, kan du lita på att Uber tar dig dit.

2401 Smith Boulevard, Arlington, VA 22202
+1 703-417-8000

Reservera en resa med Uber i förväg till Ronald Reagan Washington National Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Ronald Reagan Washington National Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/16.

Ett smartare sätt att resa

Uber hela världen!

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Upp till 15 USD i rabatt

Få 5 USD i rabatt på var och en av dina första tre resor. Använd kampanjkoden NEWRIDER15. Slutar gälla 30 dagar efter att kampanjkoden matats in i ditt Uber-konto.

Olika sätt att resa i området

 • UberX

  1-3

  Prisvärda vardagsresor

 • Comfort

  1-3

  Nyare bilar med extra benutrymme

 • UberXL

  1-5

  Prisvärda resor för upp till 5 personer

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Pool

  1-2

  Samåkning för lägsta pris

1/6

Så ordnar du en resa från flygplatsen DCA

Beställ när du är redo att gå ut

Vid terminal B/C kommer appen att be dig välja om du vill bli upphämtad i den övre avgångshallen (biljetter/incheckning) eller i den nedre ankomsthallen. Se till att välja ett resealternativ som passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Gå ut från flygplatsen

För upphämtning vid terminal A ska du gå ut efter att du beställt din resa och vänta på din förare vid trottoarkanten.

Om du anländer vid terminal B/C kan du bli upphämtad vid den yttersta trottoarkanten utanför dörrarna 6, 7 eller 8 i den nedre ankomsthallen, eller vid trottoarkanten vid den nya platsen utanför dörrarna 1, 3, 4 eller 6 vid den övre ankomsthallen.

Möt upp och kontrollera din förare mot informationen i appen

Se alltid till att bilens registreringsnummer överensstämmer med numret i appen. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Parkeringsavgifter för Flygplatsen DCA

Om du planerar en resa till Flygplatsen DCA och funderar på att köra kan du hitta information om parkeringsavgifterna här.
Parkeringsavgifter för Flygplatsen DCA

Pris

25 USD per dag
25 USD per dag
17 USD per dag
Parkeringsavgifterna kanske inte alltid representerar det aktuella priset. Denna information uppdaterades 20 november 2018.

Karta över Flygplatsen DCA

Reagan Airport är den huvudsakliga flygplatsen för Washington, DC. DCA har 4 terminaler, och terminalerna B och C är nyast och störst.

Vanliga frågor från passagerare

 • Ja. Tryck här för en lista över flygplatser världen över där du kan beställa en resa med Uber.

 • Kostnaden för en Uber-resa till (eller från) DCA beror på faktorer som till exempel vilket resealternativ du väljer, resans beräknade sträcka och varaktighet, vägtullar och aktuell efterfrågan på resor.

  Du kan se ett uppskattat pris innan du beställer genom att ange din upphämtningspunkt och destination i Ubers prisberäknare ovan. När du sedan beställer en resa kommer du att se ditt faktiska pris i appen som baseras på verkliga omständigheter.

 • Upphämtningsplatser kan variera beroende på vilken typ av resa du beställt och hur stor flygplatsen är. Följ anvisningarna i appen om var du ska möta upp din förare. Du kan också titta efter skyltar som leder till flygplatsens särskilda samåkningszoner.

  Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

 • Flygplatskoden DCA står för Washington, DC, USA.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på DCA

Ronald Reagan Washington National Airport (DCA) fungerar som den huvudsakliga flygplatsen för Washington DC, och transporterar fler än 21 miljoner passagerare varje år. Flygplatsen ligger 8 kilometer från centrala Washington och är den kommersiella flygplats som ligger närmst USA:s huvudstad. Flygplatsen ligger 25 minuter från centrala Washington DC när väg- och trafikförhållandena är perfekta.

Terminaler på flygplatsen DCA

DCA har tre terminaler – A, B och C – med totalt 44 gater. Lounger på DCA finns i alla terminaler. Du kan planera din resa med hjälp av informationen nedan.

DCA Terminal A

 • Air Canada
 • Frontier
 • Southwest
 • USO Lounge

DCA Terminal B

 • Alaska
 • Delta
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • United Club

DCA Terminal C

 • American
 • American Airlines Admirals Club

Utrikesterminal på DCA

Inga utrikesflyg utöver flyg till Kanada avgår från DCA.

Mat på DCA

Resenärer kan välja bland fler än 40 matställen på DCA som serverar olika typer av mat som till exempel snabbmat, snacks och internationella rätter. De flesta matställen på DCA finns i terminalerna, men mat kan även köpas i National Hall, före säkerhetskontrollerna.

Ta dig runt på DCA

Flygplatsbussen på DCA transporterar passagerare mellan terminalerna A, B och C, parkeringsplatsen och hyrbilscentret. Destinationsinformation finns på bussarnas framsida och sida. Bussarna på DCA går dygnet runt.

Saker att göra på DCA

DCA har ett konstprogram som visar upp regionala, nationella och internationella konstnärer i ett roterade schema. En galleripromenad i den historiska terminal A, mellan den historiska lobbyn och dagens biljetthall, visar montrar och vägghängd konst av lokala konstnärer. Dessutom erbjuder flygplatsen uppträdanden av musiker, sångare, dansare och andra artister. DCA har ett antal affärer och butiker som säljer allt ifrån tidningar till mode.

Valutaväxling på DCA

Växlingskontoret på DCA ligger i hallen nära terminal C, före säkerhetskontrollen.

Hotell i närheten av DCA

Om du väntar på anslutande flyg eller ditt plan har blivit försenat över natten, eller om du behöver någonstans att bo för ett ärende i närheten av DCA finns fler än 20 hotell och andra boenden i närheten.

Intressanta platser i närheten av DCA

 • Georgetown
 • Lincoln Memorial och andra kända monument
 • National Mall och museer i närheten
 • Vita Huset

Du hittar mer information om DCA här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.