Hoppa till huvudinnehållet
Uber
Uber

Nashville International Airport (BNA)

Vare sig du ska från BNA till Broadway eller från centrala Nashville till BNA, kan du lita på att Uber tar dig dit.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Ett smartare sätt att resa

Uber-prisberäknare

Resprisexemplen är beräkningar och återspeglar inte variationer som kan uppstå till följd av rabatter, trafikförseningar och andra faktorer. Fasta priser och minimiavgifter kan tillämpas. Faktiska priser kan variera.

Upp till 15 USD i rabatt

Få 5 $ i rabatt på var och en av dina första tre resor. Använd kampanjkoden NEWRIDER15. Slutar gälla 30 dagar efter att kampanjkoden matats in i ditt Uber-konto.

Registrera dig för att resa

Upp till 15 USD i rabatt

Få 5 $ i rabatt på var och en av dina första tre resor. Använd kampanjkoden NEWRIDER15. Slutar gälla 30 dagar efter att kampanjkoden matats in i ditt Uber-konto.

Registrera dig för att resa

Olika sätt att resa

 • Pool1-2

  Samåkning för lägsta pris

 • UberX1-4

  Prisvärda vardagsresor

 • UberXL1-6

  Prisvärda resor för upp till 6 personer

Så ordnar du en resa från Nashville Airport

Beställ när du är redo att gå ut

Och välj ett resealternativ som passar storleken på din grupp och det bagageutrymme som krävs.

Följ skyltarna till Ground Transportation Center

Upphämtningsplatsen på BNA är på våning 1 på Ground Transportation Center. Titta efter skyltar med texten ”Ride App Pickup”.

Möt föraren vid trottoarkanten

Beställ när du är redo, och möt föraren vid Ground Transportation Center vid zonerna A1–B3.

Karta över Nashville Airport

Nashville Airport består av 4 hallar och den internationella terminalen finns i hall A.

Vanliga frågor från passagerare

Ja. Tryck här för en lista över flygplatser över hela jorden där du kan beställa en resa med Uber.

Kostnaden för en Uber-resa till (eller från) BNA beror på faktorer som till exempel vilket resealternativ du väljer, resans beräknade sträcka och varaktighet, vägtullar och aktuell efterfrågan på resor.

Ett uppskattat pris visas innan du anger din upphämtningspunkt och destination i Ubers prisberäknare ovan. När du sedan beställer en resa kommer du att se ditt faktiska pris i appen som baseras på verkliga omständigheter.

Upphämtningsplatser kan variera beroende på vilken typ av resa du beställt och hur stor flygplatsen är. Följ anvisningarna i appen om var du ska möta upp din förare. Du kan också titta efter skyltar som leder till flygplatsens särskilda samåkningszoner.

Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Flygplatskoden BNA står för Berry Field Nashville.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 500 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på Nashville Airport

Nashville International Airport betjänas för närvarande av 20 flygbolag och 575 flyg avgår och ankommer dagligen. Nashville Airport, porten till Tennessee, ligger ungefär 14 kilometer från centrala Nashville vilket motsvarar en bilresa på 15 minuter om trafik- och vägförhållandena är perfekta.

Terminaler på Nashville Airport

BNA består av en huvudterminal som går under namnet Robert C.H. Mathews Jr. Terminal. Terminalen består av 4 hallar, A till D, med sammanlagt 44 gater. Du kan planera din resa med hjälp av informationen nedan.

Hall A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Hall B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Hall C

 • American
 • Southwest

Utrikesterminaler på BNA

BNA erbjuder direktflyg till Bahamas, Kanada, Dominikanska Republiken, Jamaica, Mexiko och London Heathrow. Utrikesflyg på Nashville Airport avgår ifrån hallarna A och B.

Mat på Nashville Airport

På Mathews-terminalen finns fler än 20 matställen som serverar olika typer av mat och dryck, inklusive kaffe, sushi, snabbmat och mackor. Ett restaurangtorg finns i hall C på Nashville Airport, men det finns också andra måltidsalternativ i de andra hallarna.

Ta dig runt på Nashville Airport

BNA har en huvudsaklig passagerarterminal. Om du behöver hjälp på flygplatsen finns assistans att tillgå via ditt flygbolag.

Saker att göra på Nashville Airport

BNA har flertalet konstutställningar som alla arrangeras via programmet ”Arts at the Airport” som presenterar konstverk av lokala, regionala och nationella konstnärer till glädje för flygplatsen och dess besökare. Konsten på BNA är dock inte bara visuell. Musiken är en integrerad del av kulturen i Nashville och flygplatsen står värd för livemusikuppträdanden varje dag.

I hallarna B och C går det att få en massage. I hall C finns en salong som erbjuder nagel- och hårvård. Två lekområden för barn finns i hallarna A och B.

Valutaväxling på Nashville Airport

Växlingskontor på Nashville International Airport finns i flygplatsens bank som ligger mellan hallarna A and B och också på Travel Center som ligger mellan hallarna C och D.

Hotell i närheten av Nashville Airport

Om du väntar på anslutande flyg eller ditt plan har blivit försenat över natten, eller om du behöver någonstans att bo för ett ärende i närheten av BNA finns många hotell och andra boenden i närheten.

Intressanta platser i närheten av Nashville Airport

 • Cumberland Park
 • Arenor för livemusik runt Music Row och Lower Broadway
 • Nashvilles konst- och historiamuseum

Du hittar mer information om Nashville International Airport här.

Facebook
Instagram
Twitter