Hoppa till huvudinnehållet

Nashville International Airport (bna)

Letar du efter ett alternativ till traditionell transfer eller taxi på Nashville Airport? Vare sig du ska från BNA till Broadway eller från centrala Nashville till BNA kan du ta dig dit du ska med Uber-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från BNA med en knapptryckning.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Reservera en resa med Uber i förväg till Nashville International Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Nashville International Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/03.

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transport till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • UberX

  1-4

  Prisvärda vardagsresor

 • Comfort

  1-4

  Nyare bilar med extra benutrymme

 • UberXL

  1-6

  Prisvärda resor för upp till 6 personer

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Prisvärda resor för dig och ditt husdjur

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Upphämtning kl. Nashville Airport (BNA)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på BNA flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ skyltarna till Ground Transportation Center

Du får anvisningar om upphämtningsplatser på BNA direkt i appen. Upphämtningsplatsen på BNA är på våning 1 i Ground Transportation Center. Titta efter skyltar med texten ”Ride App Pickup”.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats på BNA som anges i appen vid Ground Transportation Center vid zonerna A1–B3. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Karta över Nashville Airport

Nashville Airport består av 4 hallar och den internationella terminalen finns i hall A.

Vanliga frågor från passagerare

 • Ja. Tryck här för en lista över flygplatser världen över där du kan beställa en resa med Uber.

 • Kostnaden för en Uber-resa till (eller från) BNA beror på faktorer som till exempel vilket resealternativ du väljer, resans beräknade sträcka och varaktighet, vägtullar och aktuell efterfrågan på resor.

  Du kan se ett beräknat pris innan du beställer genom att ange din upphämtningspunkt och destination i Ubers prisberäknare ovan. När du sedan beställer en resa kommer du att se ditt faktiska pris i appen som baseras på verkliga omständigheter.

 • Upphämtningsplatser kan variera beroende på vilken typ av resa du beställt och hur stor flygplatsen är. Följ anvisningarna i appen om var du ska möta upp din förare. Du kan också titta efter skyltar som leder till flygplatsens särskilda samåkningszoner.

  Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

 • Flygplatskoden BNA står för Berry Field Nashville.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på Nashville Airport

Nashville International Airport betjänas för närvarande av 20 flygbolag och 575 flyg avgår och ankommer dagligen. Nashville Airport, porten till Tennessee, ligger ungefär 14 kilometer från centrala Nashville vilket motsvarar en bilresa på 15 minuter om trafik- och vägförhållandena är perfekta.

Terminaler på Nashville Airport

BNA består av en huvudterminal som går under namnet Robert C.H. Mathews Jr. Terminal. Terminalen består av 4 hallar, A till D, med sammanlagt 44 gater. Du kan planera din resa med hjälp av informationen nedan.

Hall A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Hall B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Hall C

 • American
 • Southwest

Utrikesterminaler på BNA

BNA erbjuder direktflyg till Bahamas, Kanada, Dominikanska Republiken, Jamaica, Mexiko och London Heathrow. Utrikesflyg på Nashville Airport avgår ifrån hallarna A och B.

Mat på Nashville Airport

På Mathews-terminalen finns fler än 20 matställen som serverar olika typer av mat och dryck, inklusive kaffe, sushi, snabbmat och mackor. Ett restaurangtorg finns i hall C på Nashville Airport, men det finns också andra måltidsalternativ i de andra hallarna.

Ta dig runt på Nashville Airport

BNA har en huvudsaklig passagerarterminal. Om du behöver hjälp på flygplatsen finns assistans att tillgå via ditt flygbolag.

Saker att göra på Nashville Airport

BNA har flertalet konstutställningar som alla arrangeras via programmet ”Arts at the Airport” som presenterar konstverk av lokala, regionala och nationella konstnärer till glädje för flygplatsen och dess besökare. Konsten på BNA är dock inte bara visuell. Musiken är en integrerad del av kulturen i Nashville och flygplatsen står värd för livemusikuppträdanden varje dag.

I hallarna B och C går det att få en massage. I hall C finns en salong som erbjuder nagel- och hårvård. Två lekområden för barn finns i hallarna A och B.

Valutaväxling på Nashville Airport

Växlingskontor på Nashville International Airport finns i flygplatsens bank som ligger mellan hallarna A and B och också på Travel Center som ligger mellan hallarna C och D.

Hotell i närheten av Nashville Airport

Om du väntar på anslutande flyg eller ditt plan har blivit försenat över natten, eller om du behöver någonstans att bo för ett ärende i närheten av BNA finns många hotell och andra boenden i närheten.

Intressanta platser i närheten av Nashville Airport

 • Cumberland Park
 • Arenor för livemusik runt Music Row och Lower Broadway
 • Nashvilles konst- och historiamuseum

Du hittar mer information om Nashville International Airport här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.