Hoppa till huvudinnehållet

Bromma Stockholm Airport (BMA)

För resor från Bromma Airport till Stockholm och tillbaka kan du lita på Uber.

Ulvsundavägen, 168 67 Stockholm, Sweden
+46 10-109-40-00

Ett smartare sätt att resa

Uber hela världen!

Tap a button and get airport transportation at more than 500 major hubs.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Let the app and your driver handle the details, so you don’t have to navigate an unfamiliar city.

Känn dig som hemma med Uber

Find your favorite features, including real-time pricing and cash-free payment, even if you’re in a new place.

Olika sätt att resa i området

 • UberX

  1-3

  Prisvärda vardagsresor

 • Black

  1-3

  Premiumresor med topprankade förare

 • Comfort

  1-3

  Nyare bilar med extra benutrymme

 • UberXL

  1-5

  Prisvärda resor för upp till 5 personer

 • Green

  1-3

  Hållbara resor i elfordon

 • Lux

  1-3

  Lyxresor med topprankade förare

1/6

Så ordnar du en resa med Uber från Bromma Stockholm Airport

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna din app för att beställa en resa. Välj det resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter direkt i appen. Skyltar kan också finnas på flygplatsen.

Möt upp din förare

Go to your assigned pickup location as specified by the app. Please note, this location may not always be at your nearest exit. If you can’t find your driver, contact them through the app.

Tips för Bromma Airport

Bromma Airport-lounge

Få ut maximalt av anläggningen på Bromma Stockholm Airport-loungen. Med tidningar, magasin, TV och flyginformation tillgänglig är detta den perfekta platsen av vänta på innan ombordstigning.

Bromma Airport-app

Ladda ned flygplatsoperatören Swedavias app för att hålla dig uppdaterad kring den senaste flyginformationen, gater för ombordstigning och incheckningsuppgifter.

Parkering på Bromma Airport

Bromma Stockholm Airport erbjuder olika typer av parkeringar för långtidsvistelser, upphämtning och avlämning.

Vanliga frågor från passagerare

 • Ja, Uber finns tillgängligt så att dina resor till och från stadskärnan kan bli smidiga och stressfria.

 • Priserna varierar beroende på tidpunkten, trafiken och andra faktorer. Ta en titt på vår prisberäknare för en uppskattning av hur mycket din resa kan komma att kosta.

 • Upphämtningsplatserna kan ändras, så bästa sättet att ta reda på var du kan möta din förare är att titta i appen direkt efter att du beställt en upphämtning.

 • Upphämtningstiderna beror på trafiken, tidpunkten, hur många förare som är på vägarna och andra faktorer.

Mer information

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på BMA

Flygplatsen BMA ligger knappt 9 kilometer från centrum och en 15-minutersresa med Uber från allt som Stockholm har att erbjuda och är den enklaste vägen till Sveriges huvudstad. Denna lilla flygplats har 2,5 miljoner passagerare varje år fördelat på 4 utrikesdestinationer och 13 inrikesdestinationer, vilket gör flygresandet enkelt och avslappnat.

Hotell i närheten av Bromma Airport

Flera hotell i närheten ger möjlighet till övernattning före ett tidigt flyg eller efter en sen landning, inklusive ett med möjlighet att bo inne på flygplatsen och några som nås via flygplatstransporten. Om du kan tänka dig en 15 minuter lång Uber-resa till staden får du tillgång till allt som Stockholm har att erbjuda – från trendiga butiker till lågprishotell.

Barn som reser från BMA

Bromma Stockholm Airport erbjuder en tjänst för ensamresande barn. Personalen kan möta upp barnen vid ankomst och hjälpa dem genom säkerhetskontrollen, ombordstigningen och flygningen så att de ankommer säkert till sin destination.

Så hittar du på Bromma Airport

Bromma Stockholm Airport är relativt liten så du bör inte ha några problem med att hitta. Alla butiker och restauranger finns på gångavstånd från gaterna, och en terminalkarta finns tillgänglig på webbplatsen som hjälper dig att lokalisera det du söker. Du kan använda flygplatsbussar eller Stockholms kollektivtrafik för att enkelt ta dig till staden, eller så kan du beställa en resa med Uber.

Restauranger på BMA

Vare sig du vill ha en snabb matbit innan flyget eller har mer tid på flygplatsen och vill njuta av en god måltid har Bromma Airport många alternativ för alla tillfällen. BMA erbjuder traditionella svenska restauranger och sofistikerade barer, och är en perfekt plats att slappna av och njuta av livet.

Shopping på Bromma Airport

Flygplatsen är kanske inte är världens största shoppingdestination, men det betyder inte att du inte kan få dina taxfreebehov tillfredsställda innan flyget. Stockholm Bromma Airport har ett antal butiker där du kan hitta det du behöver till resan, presenter i sista stund eller mat och dryck att ha med sig på planet.

Yellow Room-loungen

Yellow Room är öppet för den som har ett Malmö Aviation-guldkort eller VIP-kort från andra flygbolag. Förfriskningar som kalla drycker, kaffe och snacks piggar upp innan resan, och det finns också arbetsstationer där du kan komma ifatt innan du beger dig hemåt eller mot din nästa destination.

Intressanta platser i närheten av Bromma Stockholm Airport

Gör den korta resan från Bromma Airport till centrala Stockholm så du kan få ut maximalt av kulturen och sevärdheterna i Sveriges huvudstad, som till exempel:

 • Djurgården
 • Gamla Stan
 • Skansen
 • Södermalm
 • Vasa

Mer information om Bromma Stockholm Airport finns här.

Facebook
Instagram

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.