Hoppa till huvudinnehållet

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (atl)

Letar du efter ett alternativ till traditionell transfer eller taxi på Atlanta Airport? Vare sig du ska från ATL flygplats till Georgia Aquarium eller Atlantas botaniska trädgård till ATL kan du ta dig dit du ska med Uber-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från ATL med en knapptryckning.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Reservera en resa med Uber i förväg till Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/03.

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transport till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • UberX

  1-4

  Prisvärda vardagsresor

 • Comfort

  1-4

  Nyare bilar med extra benutrymme

 • UberXL

  1-6

  Prisvärda resor för upp till 6 personer

 • Uber Pet

  1-4

  Prisvärda resor för dig och ditt husdjur

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Upphämtning kl. Atlanta Airport (ATL)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på Atlantas flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ skyltarna mot upphämtningsområdena för samåkning på ATL vid varje terminal.

Gå ut från terminalen

Du får anvisningar om upphämtningsplatser på ATL direkt i appen.

För inrikesterminalen går du ut från den nedre nivån för alla upphämtningsplatser på Atlantas flygplats.

För utrikesterminalen går du ut på ankomstplanet för alla upphämtningsplatser på Atlantas flygplats.

Bekräfta din plats

Välj upphämtningsplats för terminal och ATL enligt anvisningarna i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig.

Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Karta över Atlanta Airport

Hallarna A–E hanterar inrikesflyg och hall F är för utrikesflyg. Du hittar parkering runt hela hall T.

Vanliga frågor från passagerare

 • Ja. Tryck här för en lista över flygplatser världen över där du kan beställa en resa med Uber.

 • Kostnaden för en Uber-resa till (eller från) ATL beror på faktorer som till exempel vilket resealternativ du väljer, resans beräknade sträcka och varaktighet, vägtullar och aktuell efterfrågan på resor.

  Du kan se ett beräknat pris innan du beställer genom att ange din upphämtningspunkt och destination i Ubers prisberäknare ovan. När du sedan beställer en resa kommer du att se ditt faktiska pris i appen som baseras på verkliga omständigheter.

 • Upphämtningsplatser kan variera beroende på vilken typ av resa du beställt och hur stor flygplatsen är. Följ anvisningarna i appen om var du ska möta upp din förare. Du kan också titta efter skyltar som leder till flygplatsens särskilda samåkningszoner. Om du inte hittar din förare, kontakta dem via appen.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på Atlanta Airport

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport är den mest trafikerade flygplatsen i världen och betjänar i snitt 275 000 passagerare varje dag. Flygplatsen ligger bara 16 kilometer från centrala Atlanta i ett storstadsområde som motsvarar hela delstaten Massachusetts i storlek, och fungerar som en startpunkt för både affärs- och nöjesresenärer.

Terminaler på Atlanta Airport

Hartsfield har två terminaler: inrikesterminalen och utrikesterminalen. Terminalerna ligger i varsin ände av flygplatsen och har tillsammans 7 hallar:

 • Hall T ligger intill inrikesterminalen
 • Hall F ligger i utrikesterminalen
 • Hallarna A, B, C, D och E är belägna i alfabetisk ordning mellan inrikesterminalen och utrikesterminalen, med hall A närmst inrikesterminalen

Ett antal lounger finns i båda terminaler på ATL, inklusive American Airlines Admirals Club, Delta Sky Club och United Club. Du kan planera din resa med hjälp av informationen nedan.

Inrikesterminalen på Atlanta Airport

I norra delen av terminalen finns följande flygbolag:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

I södra delen av terminalen finns Delta.

Utrikesterminalen på Atlanta Airport

Utrikesterminalen har 3 våningar och inhyser gaterna F1 till F14 i hall F. Avgångsvåningen har direkt anslutning till korttidsparkeringen och ankomsthallen. Utrikesterminalen betjänar över 75 destinationer i 50 länder med flygbolag som British Airways och KLM.

Mat på Atlanta Airport

Det finns fler än 110 mat- och dryckesalternativ på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport med allt ifrån internationella snabbmatskedjor till förstklassiga restauranger med bordsbetjäning. Restauranger och andra matställen på ATL ligger i hallarna och i atriet.

Ta dig runt på Atlanta Airport

Atlanta Airport har en egen tunnelbana vid namn Plane Train som kopplar samman alla hallar med inrikes- och utrikesterminalerna. Tåget har fyra vagnar och avgår på en 5 kilometer lång slinga ungefär varannan minut. I genomsnitt transporterar tåget fler än 200 000 passagerare om dagen. Passagerare kan också använda SkyTrain som går utanför flygplatsen och kopplar samman Georgia International Convention Center med några av de ledande flygplatshotellen.

Saker att göra på Atlanta Airport

Hartsfield erbjuder olika typer av attraktioner, inklusive ett konstprogram med utställningar i olika delar av flygplatsen. Vissa utställningar är permanenta och andra roterar. ATL arrangerar konserter i flygplatsens atrium fyra gånger om året. För djurälskare finns en 100 m² stor hundpark. Om du vill shoppa erbjuder Atlanta Airport allt ifrån tidningskiosker till butiker.

Valutaväxling på Atlanta Airport

Ett dussin växlingskontor finns i hallarna A, B, D, E och F samt i atriet på Atlanta Airport .

Hotell i närheten av Atlanta Airport

Om du väntar på anslutande flyg eller ditt plan har blivit försenat över natten, eller om du behöver någonstans att bo för ett ärende i närheten av ATL finns fler än 60 hotell och andra boenden i närheten.

Intressanta platser i närheten av Atlanta Airport

 • Atlantas botaniska trädgård
 • Centennial Olympic Park
 • Atlantas zoo

Du hittar mer information om ATL här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.