Hoppa till huvudinnehållet

Stockholm Arlanda Airport (ARN)

Uber kan ta dig från Arlanda Airport till Stockholm city, med Gamla stans färgglada fasader och de eleganta butikerna på Södermalm, på nolltid.

190 45 Stockholm-Arlanda, Sweden
+46 10-109-10-00

Ett smartare sätt att resa

Uber hela världen!

Tap a button and get airport transportation at more than 500 major hubs.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Let the app and your driver handle the details, so you don’t have to navigate an unfamiliar city.

Känn dig som hemma med Uber

Find your favorite features, including real-time pricing and cash-free payment, even if you’re in a new place.

Olika sätt att resa i området

 • UberX

  1-3

  Prisvärda vardagsresor

 • Black

  1-3

  Premiumresor med topprankade förare

 • Comfort

  1-3

  Nyare bilar med extra benutrymme

 • UberXL

  1-5

  Prisvärda resor för upp till 5 personer

 • Green

  1-3

  Hållbara resor i elfordon

 • Lux

  1-3

  Lyxresor med topprankade förare

1/6

Så ordnar du en resa med Uber från Stockholm Arlanda Airport

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna din app för att beställa en resa. Välj det resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar till upphämtningspunkter direkt i appen. Skyltar kan också finnas på flygplatsen.

Möt upp din förare

Go to your assigned pickup location as specified by the app. Please note, this location may not always be at your nearest exit. If you can’t find your driver, contact them through the app.

Tips för Stockholm Arlanda Airport

Arlanda Airport-app

Med flygplatsoperatören Swedavias smidiga app håller du dig uppdaterad med den senaste flyginformationen, incheckningsdiskar, ombordstigning och gater.

Wifi på Arlanda Airport

 • Aktivera Wifi på din smarttelefon eller bärbara dator
 • Välj och anslut till nätverket Airport-Guest
 • Öppna din webbläsare och ange valfri webbadress
 • Följ anvisningarna på skärmen

Parkering på Arlanda Airport

Stockholm Arlanda Airport erbjuder olika typer av premium- och expressparkeringsalternativ för långtidsvistelser och upphämtning/avlämning.

Vanliga frågor från passagerare

 • Du kan vara lugn, Uber finns tillgängligt på Stockholm Arlanda Airport för att ta dig dit du vill med enkelhet.

 • Uber-priserna varierar beroende på tidpunkten, trafiken och andra faktorer. Ta en titt på Uber-prisberäknaren för en uppskattning av hur mycket en resa till och från centrum kan komma att kosta.

 • Upphämtningstiderna beror på tidpunkten, trafiken och antalet bilar på vägarna.

 • Öppna appen för att hitta den exakta upphämtningsplatsen, eftersom dessa kan ändras då och då.

Mer information

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på Arlanda Airport

Uber är det perfekta sättet för turister och stockholmare att ta sig till och från Stockholm Arlanda Airport. ARN ligger ungefär 41 kilometer norr om staden vilket motsvarar en 30-minutersresa från stadens alla attraktioner, och är den största flygplatsen i landet och en viktig utgångspunkt för internationella resor från Sverige. Denna vältrafikerade flygplats hade 27 miljoner passagerare under 2017 som reste till och från utrikes- och inrikesdestinationer. Uber tillhandahåller en smidig och stressfri rutt direkt från Arlanda Airport till centrala Stockholm.

Terminaler på Stockholm Arlanda

De fyra terminalerna på Arlanda Airport har nummer 2, 3, 4 och 5. Terminalerna 2 och 5 betjänar internationella destinationer medan 3 och 4 hanterar inrikesflyg. SkyCity är flygplatsens centrum för mat och shopping.

Restauranger på Arlanda Airport

Maten på Arlanda Airport finns i alla terminaler och SkyCity-centret vilket innebär att det finns många möjligheter för dig som resenär att få en matbit innan flyget. Restaurangerna serverar allt från italienska favoriter till skandinaviska klassiker som köttbullar, så det finns något för alla smaker.

Ta dig runt

Allt på Arlanda Airport finns på gångavstånd, så det är jättelätt att ta sig runt. Det tar ungefär 20 minuter att gå från flygplatsens ena sida till den andra. Höghastighetståget Arlanda Express knyter samman ARN med Stockholm, och pendeltåg och tåg till andra städer utgår från Arlanda Centralstation i SkyCity.

Shopping på Arlanda Airport

Skandinavien är välkänt för en säker stilkänsla, och du kan få en försmak av detta i butikerna på Arlanda Airport. Vare sig du söker en present i sista stund eller vill ha nya plagg till garderoben kommer du garanterat att hitta det du söker i taxfreebutikerna på Arlanda Airport, som huvudsakligen är koncentrerade kring SkyCity.

Hotell i närheten av Arlanda Airport

Det finns många hotell i närheten av Stockholm Arlanda Airport i olika prisklasser som passar alla budgetar och finns tillgängliga dygnet runt. Om du inte måste hinna till ett flyg tidigt på morgonen kan du ta Arlanda Express eller en Uber till centrum och välja bland en uppsjö av olika hotell för alla smaker.

Andra tjänster

Du kan utnyttja massor av praktiska tjänster när du befinner dig på Arlanda Airport. Ta dig till SkyCity för att få bilen tvättad och servad, eller utnyttja inslagningstjänsterna för att säkra ditt bagage inför resan. Bagageförvaring finns också att tillgå om du vill slippa att ta med väskorna till stan. De som reser med små barn kan byta blöjor i särskilda rum på alla terminaler, och barnvagnar finns att låna i terminalerna 2, 4 och 5.

Intressanta platser i närheten

Den svenska huvudstaden erbjuder massor av olika attraktioner, inklusive:

 • ABBA-museet
 • Drottningholm, ett välbevarat kungligt slott precis utanför staden
 • Gamla Stan
 • Friluftsmuseet Skansen
 • 1600-talsskeppet Vasa

Mer information om Stockholm Arlanda Airport finns här.

Facebook
Twitter
Instagram

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.