Please enable Javascript
Preskočiť na hlavný obsah

Letisko Londýn Heathrow (LHR)

Hľadáš na letisku Letisko Londýn Heathrow alternatívu k bežnej kyvadlovej doprave alebo taxíkom? Či už sa chystáš z letiska Heathrow do Londýna, alebo ideš opačným smerom, s aplikáciou Uber, ktorú už poznáš, sa dostaneš do cieľa. Objednaj si jazdu z letiska LHR alebo naň jedným ťuknutím.

Longford, TW6
+44 20-7360-1250

search
Odkiaľ?
Navigate right up
search
Kam to bude?

Objednaj si jazdu kdekoľvek na svete

Teraz môžeš využívať letiskovú dopravu na viac ako 700 hlavných letiskách sveta. Stačí ťuknúť a objednať si odvoz.

Cestuj ako domáci

Dovoľ aplikácii a vodičovi, aby sa postarali o detaily, a nerob si starosti s orientáciou v neznámom meste.

Cíť sa s Uberom ako doma

Nájdeš tu svoje obľúbené funkcie vrátane cestovného stanoveného v reálnom čase a bezhotovostnej platby. Všetko je úplne rovnaké aj na novom mieste.

Ako sa odviezť v okolí

Vyzdvihnutie na letisku Letisko Londýn Heathrow (LHR)

Otvor aplikáciu a objednaj si jazdu

Keď budeš pripravený, otvor aplikáciu Uber a objednaj si jazdu do svojho cieľa. Vyber si možnosť dopravy na letisko LHR alebo z neho, ktorá zodpovedá veľkosti tvojej skupiny a množstvu batožiny.

Riaď sa pokynmi v aplikácii

Trasu k bodom vyzdvihnutia na letisku Letisko Londýn Heathrow uvidíš priamo v aplikácii. Miesta vyzdvihnutia sa môžu líšiť v závislosti od terminálu. Na letisku Letisko Londýn Heathrow sa môžu nachádzať aj značenia k miestu vyzdvihnutia pre zdieľané jazdy.

Stretni sa s vodičom

Choď na priradené miesto vyzdvihnutia na letisku LHR, ktoré určila aplikácia. Upozorňujeme, že toto miesto sa nemusí nachádzať pri najbližšom východe. V aplikácii sa zobrazí meno vodiča, evidenčné číslo vozidla a farba auta. Pred nastúpením do auta si všetko najprv over. Ak sa ti vodiča nedarí nájsť, spoj sa s ním cez aplikáciu.

Najčastejšie otázky cestujúcich

  • Uber máš k dispozícii aj na letisku Londýn Heathrow, takže si môžeš užiť komfortnú a pohodlnú cestu, kamkoľvek sa chystáš.

  • Ak chceš nájsť miesto vyzdvihnutia, po požiadaní o jazdu si pozri aplikáciu Uber.

  • Hoci cesta nie je veľmi dlhá, sadzby Uberu na letisko Londýn Heathrow a z neho sú ovplyvnené časom, premávkou a ďalšími faktormi. Ku konečnému cestovnému môžu byť pripočítané aj poplatky za parkovanie a letiskové poplatky.

  • Čas vyzdvihnutia sa môže líšiť v závislosti od času dňa, počtu vodičov na cestách a ďalších faktorov. Po požiadaní o jazdu si pozri v aplikácii odhadovaný čas čakania.

Ďalšie informácie

  • Šoféruješ s Uberom?

    Pozri sa, kde vyzdvihnúť cestujúcich a aké pravidlá a predpisy sa ťa týkajú, aby boli vyzdvihnutia a vysadenia na letisku jednoduchšie.

  • Ideš na iné letisko?

    Nechaj sa vyzdvihnúť a vysadiť na viac ako 700 letiskách po celom svete.

1/2

Terminály letiska Londýn Heathrow: informácie pre návštevníkov

Uber je ideálnou voľbou pre každého, kto prilieta na letisko Londýn Heathrow alebo z neho odlieta. Letisko Londýn Heathrow je druhým najrušnejším letiskom na svete a obsluhuje širšiu oblasť Londýna a väčšinu južného Anglicka. Nachádza sa asi 25 kilometrov západne od centrálneho Londýna a dá sa naň ľahko dostať autom, verejnou dopravou aj s Uberom. Cesta z letiska Londýn Heathrow do centra Londýna zaberie asi hodinu, takže ak máš cestu do hlavného mesta Veľkej Británie alebo z neho, toto letisko je pre teba ideálnou voľbou.

Terminály letiska Londýn Heathrow

Letisko Londýn Heathrow má 4 aktívne terminály: terminály 2, 3, 4 a 5. Terminály 2 a 3 sa nachádzajú vo východnej časti letiska Londýn Heathrow, terminál 4 nájdeš na juhu a terminál 5 na západe. Lieta odtiaľto veľa aerolínií, ako napríklad:

Terminál 2

  • Aer Lingus
  • Singapore
  • United

Terminál 3

  • British Airways
  • Delta
  • Emirates

Terminál 4

  • Malaysia
  • Qatar

Terminál 5

  • British Airways

Reštaurácie na letisku Londýn Heathrow

Na letisku Londýn Heathrow nájdeš viac ako 30 reštaurácií, kaviarní a barov, kde sa pred každým odletom aj po každom prílete môžeš najesť aj občerstviť.

Orientácia na letisku LHR

Prechádzanie medzi terminálmi letiska Londýn Heathrow je jednoduché. Terminály 2 a 3 sa od seba nachádzajú v dochádzkovej vzdialenosti a terminály 4 a 5 sú spojené pravidelnou kyvadlovou dopravou. Z terminálu 5 vyráža Heathrow Express, ktorý pokračuje k terminálom 2 a 3 a potom do centrálneho Londýna.

Čo robiť na letisku LHR

Či už si chceš kúpiť dizajnovú bundu, alebo luxusné hodinky, obchody na letisku Londýn Heathrow ti ponúkajú množstvo tovaru. A ak chceš potešiť svojich kamarátov alebo rodinu nejakým suvenírom, zájdi do niektorého z tamojších duty-free obchodov. Tiež si tu môžeš dokúpiť všetky cestovateľské potreby, ktoré by sa ti mohli hodiť do lietadla. Ďalej tu nájdeš veľa luxusných a prémiových salónikov napríklad No1 Lounge a Club Aspire Lounge, ktoré sa nachádzajú v termináli 3.

Sprchy na letisku Londýn Heathrow

Na letisku Londýn Heathrow sa dá osprchovať v salónikoch, ako sú Plaza Premium Lounge, No1 Lounge alebo Club Aspire Lounge and Spa. Ďalšie sprchy sa môžu nachádzať v salónikoch jednotlivých aerolínií.

Hotely v okolí letiska Londýn Heathrow

V bezprostrednom okolí letiska Londýn Heathrow sa nachádza asi 20 hotelov, kde si môžeš odpočinúť, keď čakáš na prípojný let alebo keď priletíš v skorých ranných hodinách. Cesta z letiska Londýn Heathrow do centrálneho Londýna netrvá dlho a nájdeš tam veľa rôznych lacných i luxusných ubytovacích zariadení.

Zaujímavé miesta v okolí letiska Londýn Heathrow

Ak čakáš na prípojný let a máš dosť času, môžeš si urobiť výlet do centrálneho Londýna. V okolí letiska LHR je veľa miest, ktoré si môžeš pozrieť, napríklad:

  • Ham House
  • Legoland Windsor Resort
  • London Motor Museum
  • Kráľovské botanické záhrady, Kew
  • Zámok Windsor

Ďalšie informácie o letisku LHR nájdeš na tomto odkaze.

Facebook
Twitter

Táto stránka obsahuje informácie z webov tretích strán, ktoré nie sú pod kontrolou Uberu a môžu byť pravidelne upravované alebo aktualizované. Všetky informácie na tejto stránke, ktoré s Uberom alebo jeho činnosťou priamo nesúvisia, sú iba orientačné, takže nemusia byť nijako spoľahlivé a nedajú sa vykladať tak, že by z nich vyplývali nejaké výslovné alebo implicitné záruky. Niektoré požiadavky a funkcie sa líšia v závislosti od krajiny, regiónu a mesta.