Please enable Javascript
Preskočiť na hlavný obsah

Medzinárodné letisko San Francisco (SFO)

Hľadáš alternatívu k tradičnej kyvadlovej doprave v Letisko San Francisco alebo taxi? Či už sa chystáš z letiska v San Franciscu do Napy, alebo ideš zo Silicon Valley na letisko v San Franciscu, s aplikáciou Uber, ktorú už poznáš, sa dostaneš do cieľa. Objednaj si jedným ťuknutím tlačidla jazdu na letisko SFO a z neho.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Teraz môžeš využívať letiskovú dopravu na viac ako 700 hlavných letiskách sveta. Stačí ťuknúť a objednať si odvoz.

Cestuj ako domáci

Dovoľ aplikácii a vodičovi, aby sa postarali o detaily, a nerob si starosti s orientáciou v neznámom meste.

Cíť sa s Uberom ako doma

Nájdeš tu svoje obľúbené funkcie vrátane cestovného stanoveného v reálnom čase a bezhotovostnej platby. Všetko je úplne rovnaké aj na novom mieste.

Ways to ride in the area

Pickup at Medzinárodné letisko San Francisco (SFO)

Jazdu si objednaj, keď sa pripravíš na odchod

Choose a ride option that suits your group size and luggage storage needs. If you’re requesting UberX, UberPool, or Express Pool from Terminals 1-3, please follow Airport signage to Level 5 of the Parking Garage. If you’re requesting Uber Comfort, UberXL, Select, Black, Black SUV, or any product from the International Terminal, you may be picked up from the curb on the Departures level.

S vodičom sa stretni na určenom mieste vyzdvihnutia.

V termináloch 1 až 3 sa vyzdvihnutia cez UberX, UberPool a Express Pool uskutočňujú na 5. poschodí garáže vnútroštátnych letov. Všetky ostatné vyzdvihnutia v termináloch 1 až 3 sa uskutočňujú pri vozidle na poschodí odletov (2. poschodie, vnútroštátne lety).

Vyzdvihnutia cez Uber Comfort, UberXL a Uber Select sú od 20. novembra 2019 pri chodníku. Potom už tieto možnosti vyzdvihnutia na 5. poschodí garáže nebudú k dispozícii.

Všetky vyzdvihnutia z medzinárodného terminálu sa uskutočňujú pri 2. obrubníku na poschodí odletov (3. poschodie, medzinárodné lety).

Potvrď svoju polohu

Ak si objednávaš z garáže pre vnútroštátne lety, môžeš zadať písmeno sekcie, čo pomôže vodičovi ťa nájsť. Terminál 1 používa sekcie B1 – 3 a C1 – 3. Terminál 2 používa sekcie D1 – 6 a E1 – 3. Terminál 3 používa sekcie F1 – 6 a F/G 1 – 3.

Ak si objednávaš vyzdvihnutie pri chodníku (len Comfort, XL, Select, Black a Black SUV), môžeš zadať svoj terminál a číslo dverí, aby vodič vedel, kde ťa nájde.

Letisko San Francisco Map

Terminály 1 až 3 sú určené na domáce lety a oblasti A a G na medzinárodné lety. Z troch garáži sa dá do terminálov dostať vlakom AirTrain a chodníkom.

Mapa letiska SFO

Top questions from riders

  • Áno. Prejdi na tento zoznam letísk po celom svete, na ktorých si môžeš objednať jazdu cez Uber.

  • The cost of an Uber trip to (or from) SFO depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

    You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

  • Miesta vyzdvihnutia môžu závisieť od typu objednávanej jazdy a veľkosti letiska. Pokyny s trasou na miesto stretnutia s vodičom nájdeš v aplikácii. Môžeš sa tiež riadiť značením do zón letiska vyhradených pre zdieľané jazdy.

    Ak sa ti vodiča nedarí nájsť, spoj sa s ním cez aplikáciu.

  • Letiskový kód SFO je skratka názvu mesta San Francisco, pričom „O“ pravdepodobne predstavuje jeho posledné písmeno.

More information

  • Šoféruješ s Uberom?

    Pozri sa, kde vyzdvihnúť cestujúcich a aké pravidlá a predpisy sa ťa týkajú, aby boli vyzdvihnutia a vysadenia na letisku jednoduchšie.

  • Ideš na iné letisko?

    Nechaj sa vyzdvihnúť a vysadiť na viac ako 700 letiskách po celom svete.

1/2

Informácie pre návštevníkov na letisku SFO

Medzinárodné letisko San Francisco (SFO) je najväčším letiskom v severnej Kalifornii. Nachádza sa 24 kilometrov od centra San Francisca a doprava naň aj z neho je jednoduchá. Jazda autom z centra pri ideálnych dopravných podmienkach zaberie asi 30 minút.

Terminály letiska SFO

Letisko SFO je rozdelené na 4 terminály: 1, 2, 3 a medzinárodný terminál, ktorý je tvorený odbavovacími priestormi A a G. Salóniky na Medzinárodnom letisku San Francisco nájdeš vo všetkých termináloch. Cestu si môžeš naplánovať podľa informácií dole.

Terminál 1 letiska SFO

  • Delta
  • Frontier
  • Southwest
  • Delta Sky Club

Terminál 2 letiska SFO

  • Alaska
  • American
  • American Airlines Admirals Club

Terminál 3 letiska SFO

  • United
  • American Express Centurion Lounge
  • United Club (3)

Medzinárodný terminál letiska SFO

Na medzinárodné lety sa na letisku SFO nastupuje v oblastiach A a G. Z letiska SFO odlietajú nonstop linky 39 medzinárodných dopravcov do viac ako 45 zahraničných miest. V medzinárodnom termináli nájdeš 10 salónikov (okrem iných Air France-KLM Lounge alebo Virgin Atlantic Clubhouse).

Reštaurácie na letisku SFO

Na Medzinárodnom letisku San Francisco sa nachádza viac ako 60 stravovacích zariadení – bary, kaviarne aj reštaurácie s obsluhou. Ak sa chceš najesť pred bezpečnostnou kontrolou, v odbavovacej oblasti A v medzinárodnom termináli nájdeš hlavné stravovacie priestory. Za bezpečnostnou kontrolou v termináli 2 si môžeš v obchodoch v odbavovacej oblasti D kúpiť menšie občerstvenie alebo jedlo do ruky. Ďalšie stravovacie priestory nájdeš v termináli 3, a to medzi bránami 80 a 90.

Orientácia na letisku SFO

Na letisku SFO funguje bezplatný kyvadlový vlak AirTrain, ktorý spája jednotlivé terminály a parkovacie domy. V termináloch 1, 2 a 3 zastavuje vo zvýšenej časti 3. poschodia naproti nadchodu. V medzinárodnom termináli letiska SFO môžeš na AirTrain nasadnúť na 4. poschodí. Jeho dve linky, červená a modrá, fungujú v 4-minútových intervaloch a 24 hodín denne. Tiež zachádza na zastávku verejného dopravného systému Bay Area Rapid Transit (BART), ktorá sa nachádza pri parkovacom dome G.

Čo robiť na letisku SFO

Na Medzinárodnom letisku San Francisco toho môžeš vidieť a robiť veľa. Nájdeš tam múzeum, knižnice alebo rôzne výstavy umenia, dejín lietania, miestnej kultúry alebo vedy. Deti sa môžu zabaviť v niekoľkých herniach. Jednu nájdeš v termináli 2 v odbavovacej oblasti D a ďalšiu v termináli 3 v odbavovacích oblastiach E a F. Vo všetkých termináloch letiska SFO môžeš využívať kúpeľné služby.

Zmenáreň na letisku SFO

Zmenárne a zmenárenské bankomaty sa na letisku SFO nachádzajú na rôznych miestach medzinárodného terminálu. Hlavná zmenáreň sa nachádza pri dverách 5.

Hotely v okolí letiska SFO

Či už čakáš na prípoj, oneskoril sa ti nočný let, alebo len potrebuješ prespať v blízkosti letiska SFO, v okolí nájdeš viac ako 50 ubytovacích zariadení.

Zaujímavé miesta v okolí letiska SFO

  • Ostrov Alcatraz
  • Fisherman’s Wharf
  • Golden Gate Bridge
  • Vinárske oblasti Napa a Sonoma

Facebook
Instagram
Twitter

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.