Please enable Javascript
Preskočiť na hlavný obsah

Medzinárodné letisko Olivera Tamba (JNB)

Hľadáš na letisku Letisko Johannesburg alternatívu k bežnej kyvadlovej doprave alebo taxíkom? Či už sa chystáš z letiska v Johannesburgu do centra, alebo ideš opačným smerom, s aplikáciou Uber, ktorú už poznáš, sa dostaneš do cieľa. Objednaj si jazdu z letiska JNB alebo naň jedným ťuknutím.

Johannesburg, 1632
+27 11-921-6262

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Teraz môžeš využívať letiskovú dopravu na viac ako 700 hlavných letiskách sveta. Stačí ťuknúť a objednať si odvoz.

Cestuj ako domáci

Dovoľ aplikácii a vodičovi, aby sa postarali o detaily, a nerob si starosti s orientáciou v neznámom meste.

Cíť sa s Uberom ako doma

Nájdeš tu svoje obľúbené funkcie vrátane cestovného stanoveného v reálnom čase a bezhotovostnej platby. Všetko je úplne rovnaké aj na novom mieste.

Ways to ride in the area

Pickup at Medzinárodné letisko Olivera Tamba (JNB)

Otvor aplikáciu a objednaj si jazdu

Keď budeš pripravený, otvor aplikáciu Uber a objednaj si jazdu do svojho cieľa. Vyber si možnosť dopravy na letisko JNB alebo z neho, ktorá zodpovedá veľkosti tvojej skupiny a množstvu batožiny.

Riaď sa pokynmi v aplikácii

Trasu k bodom vyzdvihnutia na letisku Letisko Johannesburg uvidíš priamo v aplikácii. Miesta vyzdvihnutia sa môžu líšiť v závislosti od terminálu. Na letisku Medzinárodné letisko Olivera Tamba sa môžu nachádzať aj značenia k miestu vyzdvihnutia pre zdieľané jazdy.

Stretni sa s vodičom

Choď na priradené miesto vyzdvihnutia na letisku JNB, ktoré určila aplikácia. Upozorňujeme, že toto miesto sa nemusí nachádzať pri najbližšom východe. V aplikácii sa zobrazí meno vodiča, evidenčné číslo vozidla a farba auta. Pred nastúpením do auta si všetko najprv over. Ak sa ti vodiča nedarí nájsť, spoj sa s ním cez aplikáciu.

Top questions from riders

  • Uber máš k dispozícii aj na letisku JNB, takže si môžeš užiť komfortnú a pohodlnú cestu, kamkoľvek sa chystáš.

  • Ak chceš nájsť miesto vyzdvihnutia, po požiadaní o jazdu si pozri aplikáciu Uber.

  • Hoci cesta nie je veľmi dlhá, sadzby Uberu na medzinárodné letisko Olivera Tamba a z neho sú ovplyvnené časom, premávkou a ďalšími faktormi. Odhad cien ciest nájdeš v nástroji na odhad ceny Uberu.

  • Čas potrebný na vyzdvihnutie sa môže líšiť v závislosti od času dňa, počtu vodičov na cestách a ďalších faktorov.

More information

  • Šoféruješ s Uberom?

    Pozri sa, kde vyzdvihnúť cestujúcich a aké pravidlá a predpisy sa ťa týkajú, aby boli vyzdvihnutia a vysadenia na letisku jednoduchšie.

  • Ideš na iné letisko?

    Nechaj sa vyzdvihnúť a vysadiť na viac ako 700 letiskách po celom svete.

1/2

Informácie pre návštevníkov na Medzinárodnom letisku Olivera Tamba

Uber je ideálnou voľbou pre každého, kto odlieta z letiska JNB. Medzinárodné letisko Olivera Tamba je najrušnejším a najväčším letiskom v Afrike. Cestujúci z Johannesburgu, Pretórie a ďalších miest v okolí odtiaľto najčastejšie odlietajú do zahraničia. Medzinárodné letisko Olivera Tamba sa nachádza v Kempton Parku v provincii Gauteng, asi 30 minút jazdy (27 kilometrov) od Central Business District v Johannesburgu a 80 kilometrov južne od Pretórie.

Terminály Medzinárodného letiska Olivera Tamba

Medzinárodné letisko Olivera Tamba nie je rozdelené na terminály, ale na niekoľko poschodí. Na nultom poschodí nájdeš všetky medzinárodné aj vnútroštátne prílety a tiež výdajňu batožiny. Brány nájdeš na 1. poschodí (medzinárodné odlety) a 2. poschodí (vnútroštátne odlety).

1. poschodie

  • British Airways
  • Emirates
  • Shongololo Premium Lounge

2. poschodie

  • Mango Airlines
  • South African Airways

3. poschodie

  • Bidvest Premier Lounge
  • Mashonzha Premium Lounge
  • Ďalšie prémiové salóniky

Reštaurácie na Medzinárodnom letisku Olivera Tamba

Na medzinárodnom letisku Olivera Tamba nájdeš veľa miest, kde sa dá nájsť a napiť, a to na každom poschodí a pred bezpečnostnou kontrolou aj po nej. Na výber máš z rôznych gurmánskych reštaurácií, fast foodov, barov a kaviarní.

Orientácia na Medzinárodnom letisku Olivera Tamba

Letisko nie je rozdelené na terminály, ale na poschodia, a všade sa dá ľahko dostať pešo. Gautrain ponúka priame vlakové spojenie z medzinárodného letiska Olivera Tamba do centra Johannesburgu a Pretórie. Pred terminálom sa tiež dá objednať taxík, ale nasadaj len do oficiálnych taxíkov s logom ACSA. Zastávka vlakov Gautrain je ľahko prístupná z nultého poschodia odletového priestoru.

Čo robiť na Medzinárodnom letisku Olivera Tamba

V ponuke viac ako 30 miestnych obchodov nájdeš luxusnú módu, najnovšie technológie, kozmetiku, prémiový duty-free tovar, rôzne suveníry a oveľa viac. Keď sa chceš pred letom vyspať alebo potrebuješ vybaviť e-maily, na letisku Olivera Tamba môžeš navštíviť niektorý z prémiových salónikov. Máš pred nadväzujúcim letom veľa času? Naskoč na Gautrain a za okamžik budeš v centre Johannesburgu.

Hotely v okolí Medzinárodného letiska Olivera Tamba

Na medzinárodnom letisku Olivera Tamba a v jeho okolí nájdeš dosť ubytovacích zariadení. V okruhu 3 kilometrov sa ich nachádza 10 a ďalšie nájdeš len o kus ďalej. Na výber máš z lacných hotelov pre krátkodobé pobyty aj z 5 hviezdičkových luxusných apartmánov. Niektoré ubytovacie zariadenia ponúkajú aj miestnosti pre schôdzky, priestory pre obchodných cestujúcich alebo rôzne reštaurácie a bary. Veľa hotelov tiež poskytuje kyvadlovú dopravu na letisko aj z neho.

Zaujímavé miesta v okolí Medzinárodného letiska Olivera Tamba

  • Constitution Hill, Johannesburg
  • Cisársky palác, Kempton Park
  • Pamätník Hectora Pietersona, Johannesburg
  • Vonkajšie múzeum Kliptown, Johannesburg
  • Maboneng, Johannesburg

Ďalšie informácie o Medzinárodnom letisku Olivera Tamba nájdeš na tomto odkaze.

Facebook

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.