Please enable Javascript
Preskočiť na hlavný obsah

Indira Gandhi International Airport (DEL)

Hľadáš na letisku Delhi Airport alternatívu k bežnej kyvadlovej doprave alebo taxíkom? Či už sa chystáš z letiska Dillí k minaretu Kutub mínár, alebo od pamätníka India Gate na letisko v Dillí, s aplikáciou Uber, ktorú už poznáš, sa dostaneš do cieľa. Objednaj si jazdu z letiska DEL alebo naň jedným ťuknutím.

Delhi,
+91 124-337-6000

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Teraz môžeš využívať letiskovú dopravu na viac ako 700 hlavných letiskách sveta. Stačí ťuknúť a objednať si odvoz.

Cestuj ako domáci

Dovoľ aplikácii a vodičovi, aby sa postarali o detaily, a nerob si starosti s orientáciou v neznámom meste.

Cíť sa s Uberom ako doma

Nájdeš tu svoje obľúbené funkcie vrátane cestovného stanoveného v reálnom čase a bezhotovostnej platby. Všetko je úplne rovnaké aj na novom mieste.

Ways to ride in the area

Pickup at Indira Gandhi International Airport (DEL)

Zisti, kde ťa môže vodič vyzdvihnúť

Na letisku Delhi Airport bod vyzdvihnutia závisí od terminálu, ktorý vyberieš. Ak vyberieš terminál 1 alebo 3, choď do vyhradenej zóny vyzdvihnutia Uberu. V prípade terminálu 2 sa s tebou vodič stretne vo zvolenom bode vyzdvihnutia.

Podrobnosti nájdeš v aplikácii

Po požiadaní o jazdu sa riaď do bodu vyzdvihnutia pokynmi trasy v aplikácii.

Terminál 1: Choď do zóny vyzdvihnutia Uber v oblasti parkoviska.

Terminál 2: Do požadovaného bodu vyzdvihnutia sa dostaň podľa pokynov v aplikácii.

Terminál 3: Prejdi do zóny vyzdvihnutia Uber na prízemí parkoviska T3 oproti príletovým letiskovým bránam 1 a 2.

Stretni sa s vodičom

Vodič sa s tebou stretne v bode vyzdvihnutia zobrazenom v aplikácii. Ak sa ti vodiča nedarí nájsť, spoj sa s ním cez aplikáciu.

Delhi Airport Map

Na letisku Indira Gandhi International Airport funguje 80 leteckých spoločností v 2 termináloch: terminál 1 a terminál 3. Terminál 1 má 4 podsekcie: terminál 1A, terminál 1B, terminál 1C a terminál 1D. Všetky medzinárodné letecké spoločnosti sú v termináli 3.

Mapa letiska Delhi Airport

Top questions from riders

  • Áno. Prejdi na tento zoznam letísk po celom svete, na ktorých si môžeš objednať jazdu cez Uber.

  • The cost of an Uber trip to (or from) DEL depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

    You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

  • Miesta vyzdvihnutia môžu závisieť od typu objednávanej jazdy a veľkosti letiska. Pokyny s trasou na miesto stretnutia s vodičom nájdeš v aplikácii. Môžeš sa tiež riadiť značením do zón letiska vyhradených pre zdieľané jazdy.

    Ak sa ti vodiča nedarí nájsť, spoj sa s ním cez aplikáciu.

More information

  • Šoféruješ s Uberom?

    Pozri sa, kde vyzdvihnúť cestujúcich a aké pravidlá a predpisy sa ťa týkajú, aby boli vyzdvihnutia a vysadenia na letisku jednoduchšie.

  • Ideš na iné letisko?

    Nechaj sa vyzdvihnúť a vysadiť na viac ako 700 letiskách po celom svete.

1/2

Informácie pre návštevníkov na letisku Delhi Airport

Letisko Indira Gandhi International Airport je 10. najrušnejšie letisko na svete z hľadiska počtu cestujúcich a každoročne obslúži viac ako 65 miliónov ľudí. Nachádza sa asi 16 kilometrov od centra Naí Dillí a autom sa tam pri ideálnych dopravných podmienkach dostaneš za 16 minút.

Terminály letiska Delhi

Letisko DEL je tvorené 3 hlavnými terminálmi pre osobnú dopravu: terminálom 1, terminálom 2 a terminálom 3. Salóniky sa nachádzajú v celom priestore letiska DEL. Cestu si môžeš naplánovať podľa informácií dole.

Terminál 1 letiska DEL

  • IndiGo
  • SpiceJet

Terminál 2 letiska DEL

  • GoAir
  • IndiGo
  • SpiceJet

Terminál 3 letiska DEL (medzinárodný)

Medzinárodné linky odlietajú z letiska Indira Gandhi International Airport z terminálu 3. Z letiska DEL odlietajú nonstop linky American Airlines, British Airways, Emirates a ďalších aerolínií do viac ako 70 zahraničných destinácií. Salóniky sa na letisku Indira Gandhi International Airport nachádzajú na 5 miestach v termináli 3.

Reštaurácie na letisku Indira Gandhi International Airport

Vo všetkých termináloch letiska DEL nájdeš mnoho miest, kde sa dá najesť. Cestujúci si môžu vyberať z viac ako 80 stravovacích zariadení od kaviarní cez rýchle občerstvenie až po stánky s jedlom do ruky. Tiež sa môžu najesť v niektorej z miestnych reštaurácií s obsluhou.

Orientácia na letisku Indira Gandhi International Airport

Medzi terminálmi 1 a 3 na letisku DEL pendluje kyvadlová doprava v 20-minútových intervaloch. Cestujúci, ktorí medzi týmito terminálmi prestupujú, musia ísť k odbavovacej priehradke pre transfery medzi terminálmi (v termináli 3 sa nachádza pri stĺpe 10 a v termináli 1 pod nadjazdom). Terminály 2 a 3 sú k sebe bližšie a chôdza medzi nimi zaberie 5 minút.

Čo robiť na letisku Indira Gandhi International Airport

Na letisku DEL toho môžeš veľa vidieť a robiť. Napríklad na odletoch v termináli 3 a na odletoch v termináli 1 sú k dispozícii kúpele. Tiež tu môžeš navštíviť obrovské množstvo obchodov a kúpiť si elektroniku, darčeky, sladkosti alebo šperky. V oblasti medzinárodných odletov v termináli 3 nájdeš letový simulátor, kde si môžeš vyskúšať pilotovanie Boeingu 737.

Zmenáreň na letisku Indira Gandhi International Airport

Zmenárne sa na letisku DEL nachádzajú v oblasti medzinárodných a vnútroštátnych príletov aj odletov v termináli 3 a v oblasti odletov v termináli 1.

Hotely v okolí letiska Indira Gandhi International Airport

Či už čakáš na prípoj, oneskoril sa ti nočný let, alebo len potrebuješ prespať v blízkosti letiska DEL, v okolí nájdeš viac ako 40 ubytovacích zariadení.

Zaujímavé miesta v okolí letiska Indira Gandhi International Airport

  • Humájúnova hrobka
  • Khari Baoli
  • Červená pevnosť
  • Sunder Nursery

Ďalšie informácie o letisku DEL nájdeš na tomto odkaze.

Facebook
Instagram
Twitter

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.