Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

San Jose Mineta International Airport (SJC)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul San Jose? Dacă mergi de la Aeroportul SJC către San Francisco sau către centrul orașului San Jose, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la SJC.

San Jose, CA 95110
+1 408-392-3600

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton acum și beneficiezi de transport la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv tarife afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a te deplasa în zonă

Preluare de la San Jose Mineta International Airport (SJC)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul SJC potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Ieși și urmează indicatoarele către zona de preluare pentru curse împărțite (rideshare).

Pentru preluările de la terminalul A, întâlnește-te cu șoferul partener la Stopul 1, în fața zonei de recuperare a bagajelor. Pentru preluările de la terminalul B, întâlnește-te cu șoferul partener la Stopul 9, lângă refugiul pentru pietoni.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din aeroportul SJC, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul San Jose

Aeroportul Internațional San Jose are două terminale: Terminalul A și Terminalul B, conectate în zona de operațiuni aeriene. Ambele deservesc sosiri internaționale.

Harta Aeroportului San Jose

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

  • Da. Accesează această listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

  • The cost of an Uber trip to (or from) SJC depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

    You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

  • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru servicii de ridesharing.

    Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

  • Conduci cu Uber?

    Află detalii care îți îmbunătățesc cursele de aeroport: de la locurile de preluare a pasagerilor până la regulile și reglementările locale ce trebuie respectate.

  • Mergi la alt aeroport?

    Curse la și de la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

1/2

San Jose Mineta International Airport visitor information

Conform numărului de pasageri, Aeroportul Internațional Mineta San Jose (SJC) se dezvoltă cel mai rapid în S.U.A., deservind peste 12,5 milioane de călători anual. Este amplasat la aproximativ 4 mile (6 kilometri) de centrul orașului San Jose, un traseu de aproximativ opt minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului San Jose

Aeroportul San Jose (SJC) este împărțit în două terminale, A și B, cu un număr total de 36 de porți de îmbarcare în ambele terminale. Saloanele Aeroportului San Jose se găsesc în Terminalul A. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul A al Aeroportului San Jose (SJC)

  • Air Canada
  • American
  • Delta
  • Cu specific havaian
  • JetBlue
  • Spirit
  • United
  • Volaris
  • Clubul Aeroportului Normal Y. Mineta din San Jose (SJC)

Terminalul B al Aeroportului San Jose (SJC)

  • Alaska
  • British Airways
  • Southwest
  • ZIPAIR

Terminalul Internațional al Aeroportului San Jose (SJC)

Imbarcarea pentru zborurile internaționale de la Aeroportul San Jose se face la Terminalul A. Aeroportul SJC oferă zboruri directe către numeroase destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul San Jose

La Aeroportul Normal Y. Mineta din San Jose (SJC), călătorii au la dispoziție peste 30 de opțiuni de servire a mesei, inclusiv lanțuri de magazine fast-food, baruri și restaurante cu servire la masă. Mâncarea și băuturile pot fi cumpărate în ambele terminale ale Aeroportului San Jose.

Cum să te descurci la Aeroportul San Jose

Călătorii de la Aeroportul Norman Y. Mineta (SJC) pot folosi autobuze de transfer între terminale. Autobuzele Aeroportului San Jose fac o buclă continuă între Terminalul A, Terminalul B și parcări. Autobuzele de transfer pleacă la fiecare 7 – 10 minute de la fiecare terminal, centrul de închiriere auto și Parcarea zilnică 4.

Lucruri de făcut la Aeroportul San Jose

Aeroportul Norman Y. Mineta (SJC) găzduiește un program de artă care reflectă rolul regiunii ca centru global al tehnologiei și inovației. Operele de artă sunt expuse în sala de sosiri a Terminalului B, Sala de Sud și la mezanin. Aeroportul San Jose asigură 24 locuri pentru cumpărături în ambele terminale, inclusiv magazine care vând produse cosmetice, bijuterii și electronice.

Hotelurile din apropierea Aeroportului San Jose

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Norman Y. Mineta (SJC), ai la dispoziție peste 25 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului San Jose

  • Parcul și grădinile Guadalupe River
  • Centrul cultural Mexican Heritage Plaza
  • Muzeele de istorie și tehnologie din San Jose

Află mai multe informații despre Aeroportul San Jose aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Această pagină conține informații de pe site-uri web terțe, asupra cărora Uber nu are niciun control și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau operațiunilor sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință ori interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș.