Skip to main content

Kaohsiung: comandă o cursă. Călătorește. Explorează.

E simplu să planifici o cursă Uber. Compară mijloacele de transport și vezi ce se întâmplă în apropiere.

Te îndrepți spre altă destinație? Vezi toate orașele în care este disponibil Uber.

Rezervă în avans o cursă Uber în Kaohsiung

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă Uber în Kaohsiung. Comandă o cursă cu până la 30 de zile în avans, la orice oră și în orice zi.
Destination
Choose date and time

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/08/03.

Reserve may not be available for your pickup location

Kaohsiung: alege o mașină

  • SCAUN AUTO

    1-4

    Amount showing is multi-purpose taxi and car seat upfront fare, you might be charged a transaction fee for the cross-border acquiring.

  • UberX

    1-4

    Amount showing is multi-purpose taxi upfront fare, you might be charged a transaction fee for the cross-border acquiring.

1/2

Preluări de la Kaohsiung International Airport

Află unde să te întâlnești cu șoferul și primește indicații detaliate pentru a găsi locul de preluare.

Aceeași aplicație, oriunde mergi

Oriunde călătorești, ai acces la aceleași funcții de care beneficiezi și acasă, inclusiv cele de siguranță, cum ar fi asistența non-stop, monitorizarea GPS și asistența în cazuri de urgență.

Cum colaborăm cu orașele

Relația noastră cu tine începe apăsând doar un buton. Cu orașele, e nevoie de mult mai mult. Scopul nostru este să fim un model pentru alții în ceea ce privește îmbunătățirea calității vieții și crearea unor orașe mai inteligente și mai eficiente pe viitor.

Uber Movement

Informațiile noastre anonime sunt trimise specialiștilor în urbanism și autorităților locale pentru a lua decizii informate privind infrastructura și transportul.

Siguranța rutieră

Ajutăm la prevenirea condusului sub influența alcoolului, încurajând oamenii să facă alegeri mai bune, care pot face traseele mai sigure pentru toți.

Susținem orașele

De la reducerea emisiilor de carbon la îmbunătățirea transportului public, parteneriatele noaste cu administrațiile locale creează orașe mai bune.

Uber nu tolerează consumul de alcool sau droguri de către șoferii care folosesc aplicația Uber. În cazul în care consideri că șoferul este sub influența drogurilor sau a alcoolului, cere-i să încheie cursa imediat.

În cazul mașinilor comerciale, guvernul poate percepe impozite suplimentare, care pot crește taxa de drum.”