Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Tegel din Berlin (txl)

Dacă mergi de la Aeroportul Berlin către centrul orașului sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

Zufahrt zum Flughafen Tegel, 13405 Berlin, Germany
+49 30-60-91-11-50

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Tegel din Berlin

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Tegel din Berlin. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/29.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Assist

  1-4

 • Uber Comfort

  1-3

  Extra legroom and top rated drivers

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • UberX

  1-4

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • Premium

  1-4

  Curse de lux cu șoferi profesioniști

 • UberXL

  1-6

  Fits 5 riders or 3 riders with luggage

 • Green

  1-4

  Vehicule electrice şi hibride

 • Taxi

  1-4

  Taxiuri permanent la dispoziție

1/8

Cum să comanzi o mașină Uber de la aeroport

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul TXL potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Tegel, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Tegel din Berlin.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din TXL, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Tegel din Berlin (TXL)

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Tegel

La Aeroportul Berlin Tegel (TXL), serviciul Wi-Fi este disponibil non-stop, așa că te poți conecta ușor de pe laptop, tabletă sau dispozitivul mobil.

Parcarea la Aeroportul Tegel din Berlin

Aeroportul Tegel din Berlin are peste 2.500 de locuri de parcare. Pe lângă locul de parcare supraetajat pentru staționări îndelungate, mai există și opțiuni de parcare pentru staționări de scurtă durată, atât pentru opriri la destinație, cât și pentru preluări.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Tegel

Dacă ai o escală scurtă sau dorești să explorezi orașul, la birourile de bagaje din Aeroportul Berlin îți poți depozita bagajele plătind un tarif pe oră sau zi. În plus, poți găsi servicii poștale și de împachetare a bagajelor în Centrul de servicii al Terminalului A.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Tegel din Berlin ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Tegel pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Lucruri de făcut în terminalele Aeroportului Tegel din Berlin

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul din Berlin. Aeroportul Tegel din Berlin este al patrulea cel mai solicitat aeroport din Germania, fiind folosit de peste 20 de milioane de pasageri. Aeroportul Tegel (TXL) se află la aproximativ 8 kilometri (5 mile) de centrul Berlinului, în nordul orașului, fiind ușor accesibil călătorilor care vin sau pleacă din capitala Germaniei. Aeroportul deservește mai multe zone metropolitane din Europa și câteva rute intercontinentale.

Terminalele Aeroportului Tegel din Berlin

Aeroportul Tegel din Berlin cuprinde trei terminale pentru pasageri: Terminalele A/B, C și D. Deși nivelul inferior al zonei de sosiri din Terminalul D se numește Terminalul E, acesta nu este considerat un terminal individual. Gama vastă de servicii disponibile la Aeroportul Tegel din Berlin include cabine de dormit, depozitarea bagajelor și un oficiu poștal. Numeroasele linii aeriene care zboară de la Aeroportul Tegel din Berlin (TXL) includ următoarele:

 • Aer Lingus
 • Croatian Airlines
 • easyJet
 • Turkish Airlines

Restaurantele Aeroportului Tegel (TXL)

Dacă ai nevoie de o doză rapidă de cafeină înaintea unui zbor matinal sau dorești să guști încă o dată bucătăria germană autentică, la Aeroportul Tegel din Berlin există o multitudine de restaurante pe care să le explorezi.

Cum să te descurci la Aeroportul Tegel din Berlin (TXL)

Mai multe autobuze și trenuri transportă călătorii la și de la Aeroportul Tegel din Berlin, rapid și ușor. De exemplu, stațiile 4 BVG pot fi găsite chiar la ieșirea Terminalului A/B, iar autocarul către Dresden se oprește în vecinătatea Terminalului E. În plus, la Aeroportul Tegel din Berlin, poți găsi multe companii de închirieri auto. Acestea se află în centrul de închiriere auto, la etajul inferior al Aeroportului Tegel din Berlin (TXL), lângă Terminalul E.

Lucruri de făcut la Aeroportul Tegel din Berlin (TXL)

Indiferent ce cauți, de la haine la gadgeturi sau cărți, magazinele Aeroportului Tegel din Berlin au tot ce ai nevoie pentru un tur de cumpărături relaxant, înainte de zbor. Magazinele duty-free din Aeroportul Tegel sunt locul ideal de unde poți cumpăra cadouri pentru prieteni și familie, iar magazinele cu articole de voiaj oferă toate produsele de bază pentru o călătorie lungă cu avionul.

Saloanele Aeroportului Tegel

Aeroportul Tegel din Berlin cuprinde o varietate de saloane, perfecte pentru lucru și odihnă. Salonul Lufthansa este ideal pentru o pauză de la aglomerația obișnuită a unui aeroport, în timp ce C-Lounge oferă băuturi, ziare internaționale și acces la Wi-Fi. Saloanele de la Aeroportul Tegel din Berlin sunt ideale pentru persoanele care trebuie să lucreze înainte de zbor.

Hotelurile din apropierea Aeroportului din Berlin

Indiferent de durata șederii, gama vastă de hoteluri din apropierea Aeroportului Tegel din Berlin include lanțuri hoteliere modeste, dar și opțiuni mai extravagante. Astfel, poți găsi un loc confortabil unde să te odihnești după zbor sau poți face o scurtă excursie în centrul orașului Berlin, unde găsești mai multe hoteluri.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Tegel din Berlin (TXL)

Dacă ai o escală la Aeroportul Tegel din Berlin (TXL), poți vedea sau face multe lucruri în zona din apropiere. Centrul orașului Berlin e aproape, poți ajunge cu Uber în câteva minute. Astfel, poți face un tur rapid al orașului, incluzând poate și unele dintre aceste locuri istorice renumite la nivel mondial:

 • Poarta Brandenburg
 • Palatul Charlottenburg
 • Zidul Checkpoint Charlie
 • Reichstag

Află mai multe informații despre Aeroportul Tegel din Berlin (TXL) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.