Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional San Francisco (SFO)

Dacă mergi de la Aeroportul Internațional San Francisco (SFO) către Napa sau din Silicon Valley către Aeroportul SFO, poți comanda oricând o mașină către sau de la aeroport.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional San Francisco

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional San Francisco. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/21.

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Tap a button now and get airport transportation at more than 600 major hubs.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Reduceri de până la 15 USD

Beneficiază de o reducere de 5 USD la primele trei curse. Folosește codul promoțional NEWRIDER15. Expiră la 30 de zile după ce codul promoțional este aplicat în contul Uber.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • Uber Comfort

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Green

  Low-emission rides

 • Connect

  Send packages to friends & family

 • Pool

  Curse cu mai mulți pasageri, la cel mai mic preț

1/6

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Internațional San Francisco (SFO)

Comandă mașina când ești gata de plecare

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Întâlnește-te cu șoferul în locul de preluare desemnat

Toate preluările de la terminalul internațional se fac lângă al doilea trotuar, la nivelul Plecări (etajul 3, zboruri internaționale).

Confirmă locul în care te afli

Când comanzi de la garajul intern, poți introduce litera zonei pentru a-l ajuta pe șofer să te găsească. Terminalul 1 are zonele B1-3, C1-3. Terminalul 2 are D1-6 și E1-3 F. Terminalul 3 are F1-6 și F/G 1-3.

Harta pentru Aeroportul Internațional San Francisco (SFO)

Terminalele 1 – 3 sunt destinate zborurilor interne, iar Zonele A și G celor internaționale. Trei garaje oferă acces la terminale printr-un tren aerian și o pasarelă.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional San Francisco (SFO) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

 • Codul de aeroport SFO înseamnă „San Francisco”. Cel mai probabil, „O” semnifică ultima literă a numelui orașului.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Internațional San Francisco (SFO)

Aeroportul Internațional San Francisco (SFO) este cel mai mare din California de Nord. Amplasat la 15 mile (24 de kilometri) sud de centrul orașului San Francisco, este ușor accesibil călătorilor care vin sau pleacă din San Francisco. Aeroportul este la o distanță aproximativă de 30 de minute cu mașina față de centrul orașului San Francisco în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului San Francisco (SFO)

Aeroportul San Francisco (SFO) este împărțit în patru terminale: 1, 2, 3 și Terminalul Internațional al Aeroportului San Francisco, care include Zonele de îmbarcare A și G. Saloanele Aeroportului San Francisco se găsesc în toate terminalele. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul 1 al Aeroportului San Francisco (SFO)

 • Delta
 • Frontier
 • Southwest
 • Clubul Delta Sky

Terminalul 2 al Aeroportului San Francisco (SFO)

 • Alaska
 • American
 • Clubul American Airlines Admirals

Terminalul 3 al Aeroportului San Francisco (SFO)

 • United
 • Salonul American Express Centurion
 • Clubul United (3)

Terminalul Internațional al Aeroportului San Francisco (SFO)

Îmbarcarea pentru zborurile Aeroportului Internațional San Francisco (SFO) are loc în Zonele A și G. Acest aeroport asigură zboruri către peste 45 de orașe internaționale, prin 39 de transportatori internaționali. Terminalul Internațional găzduiește peste 10 saloane în aeroport, inclusiv salonul KLM al companiei Air France și clubul Virgin Atlantic.

Servirea mesei la Aeroportul San Francisco (SFO)

În întregul Aeroport San Francisco, sunt amplasate peste 60 de opțiuni de servire a mesei, inclusiv baruri, cafenele și restaurante cu servire la masă. Pentru călătorii care doresc să mănânce înainte de punctul de securitate, spațiul pentru restaurante din sala principală se află lângă Zona de îmbarcare A din Terminalul Internațional. După punctul de securitate, pasagerii pot cumpăra o gustare sau un meniu la pachet în secțiunea de retail a Terminalului 2, lângă Zona de îmbarcare D. La Terminalul 3, un alt spațiu pentru restaurante din Aeroportul San Francisco este amplasat în apropierea Porților 80 – 90.

Cum să te descurci la Aeroportul San Francisco (SFO)

Autobuzul de transfer al Aeroportului San Francisco (SFO), AirTrain, este mijlocul de transport gratuit pentru persoane, care leagă toate terminalele și garajele acestora. De la Terminalele 1, 2 sau 3, gara AirTrain este amplasată la Mezanin, Nivelul 3, vizavi de pasarelă. De la Terminalul Internațional al Aeroportului San Francisco, ai acces la AirTrain pe la Nivelul 4. Cele două linii ale acestuia, Linia roșie și Linia albastră, funcționează non-stop, circulând la fiecare patru minute. De asemenea, AirTrain leagă Bay Area Rapid Transit (BART), un sistem de transport public care acoperă toată regiunea, de stația Garaj G a gării AirTrain/BART.

Lucruri de făcut la Aeroportul San Francisco (SFO)

Printre activitățile și atracțiile Aeroportului San Francisco se numără un muzeu și o bibliotecă. Acestea prezintă expoziții în întregul aeroport, promovând arta, istoria aviației, cultura locală și știința. Copiii pot folosi zonele de explorare interactivă în Terminalul 2 din Zona de îmbarcare D și în Terminalul 3 din Zonele de îmbarcare E și F. Saloanele SPA sunt amplasate în fiecare terminal al Aeroportului San Francisco (SFO).

Schimbul valutar la Aeroportul San Francisco (SFO)

La Aeroportului San Francisco (SFO), casele și dispozitivele de schimb valutar sunt amplasate de-a lungul întregului Terminal Internațional. Biroul principal este în apropierea Porții 5.

Hotelurile din apropierea Aeroportului San Francisco (SFO)

Fie că ai o escală sau o întârziere la zborul de noapte, fie că îți trebuie un loc în care să stai pe parcursul unei vizite în preajma Aeroportului San Francisco (SFO), ai la dispoziție peste 50 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului San Francisco (SFO)

 • Insula Alcatraz
 • Cartierul Fisherman’s Wharf
 • Podul Golden Gate
 • Ținutul vinurilor, districtele Napa și Sonoma

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.