Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Internațional San Francisco (SFO)

Dacă mergi de la Aeroportul Internațional San Francisco (SFO) către Napa sau din Silicon Valley către Aeroportul SFO, poți comanda oricând o mașină către sau de la aeroport.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

Un mod mai inteligent de a călători

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Reduceri de până la 15 USD

Beneficiază de o reducere de 5 USD la primele trei curse. Folosește codul promoțional NEWRIDER15. Expiră la 30 de zile după ce codul promoțional este aplicat în contul Uber.

Înregistrează-te pentru a călători

Reduceri de până la 15 USD

Beneficiază de o reducere de 5 USD la primele trei curse. Folosește codul promoțional NEWRIDER15. Expiră la 30 de zile după ce codul promoțional este aplicat în contul Uber.

Înregistrează-te pentru a călători

Modalități de a călători

 • UberX1-4

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • UberX garage pickup1-4

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Pool1-2

  Curse cu mai mulți pasageri, la cel mai mic preț

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Internațional San Francisco (SFO)

Comandă mașina când ești gata de plecare

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

În cazul în care comanzi un UberPool sau Express Pool de la Terminalele 1 – 3, vei traversa punțile pietonale de legătură spre Nivelul 5 al garajului intern. Intră în garaj și apoi comandă mașina.

Întâlnește-te cu șoferul în locul de preluare desemnat

Pentru Terminalele 1 – 3, preluările UberPool și Express Pool au loc la Nivelul 5 al garajului intern, în timp ce toate celelalte preluări se fac lângă trotuar, la nivelul Plecări (etajul 2, intern).

Toate preluările de la terminalul internațional, inclusiv cursele UberPool și Express Pool, se fac lângă al doilea trotuar, la nivelul Plecări (etajul 3, zboruri internaționale).

Confirmă locul în care te afli

Introdu numărul terminalului și al porții pentru ca șoferul să știe unde te găsește.

În cazul în care comanzi preluări UberPool sau Express Pool de la Terminalele 1 – 3, poți să introduci litera secțiunii (B, D sau F).

Harta pentru Aeroportul Internațional San Francisco (SFO)

Terminalele 1 – 3 sunt destinate zborurilor interne, iar Zonele A și G celor internaționale. Trei garaje oferă acces la terminale printr-un tren aerian și o pasarelă.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o mașină cu Uber.

Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional San Francisco (SFO) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi mașina, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o mașină, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

Locurile de preluare pot să depindă de tipul mașinii comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse împărțite (ridesharing).

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Codul de aeroport SFO înseamnă „San Francisco”. Cel mai probabil, „O” semnifică ultima literă a numelui orașului.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Internațional San Francisco (SFO)

Aeroportul Internațional San Francisco (SFO) este cel mai mare din California de Nord. Amplasat la 15 mile (24 de kilometri) sud de centrul orașului San Francisco, este ușor accesibil călătorilor care vin sau pleacă din San Francisco. Aeroportul este la o distanță aproximativă de 30 de minute cu mașina față de centrul orașului San Francisco în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului San Francisco (SFO)

Aeroportul San Francisco (SFO) este împărțit în patru terminale: 1, 2, 3 și Terminalul Internațional al Aeroportului San Francisco, care include Zonele de îmbarcare A și G. Saloanele Aeroportului San Francisco se găsesc în toate terminalele. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul 1 al Aeroportului San Francisco (SFO)

 • Delta
 • Frontier
 • Southwest
 • Clubul Delta Sky

Terminalul 2 al Aeroportului San Francisco (SFO)

 • Alaska
 • American
 • Clubul American Airlines Admirals

Terminalul 3 al Aeroportului San Francisco (SFO)

 • United
 • Salonul American Express Centurion
 • Clubul United (3)

Terminalul Internațional al Aeroportului San Francisco (SFO)

Îmbarcarea pentru zborurile Aeroportului Internațional San Francisco (SFO) are loc în Zonele A și G. Acest aeroport asigură zboruri către peste 45 de orașe internaționale, prin 39 de transportatori internaționali. Terminalul Internațional găzduiește peste 10 saloane în aeroport, inclusiv salonul KLM al companiei Air France și clubul Virgin Atlantic.

Servirea mesei la Aeroportul San Francisco (SFO)

În întregul Aeroport San Francisco, sunt amplasate peste 60 de opțiuni de servire a mesei, inclusiv baruri, cafenele și restaurante cu servire la masă. Pentru călătorii care doresc să mănânce înainte de punctul de securitate, spațiul pentru restaurante din sala principală se află lângă Zona de îmbarcare A din Terminalul Internațional. După punctul de securitate, pasagerii pot cumpăra o gustare sau un meniu la pachet în secțiunea de retail a Terminalului 2, lângă Zona de îmbarcare D. La Terminalul 3, un alt spațiu pentru restaurante din Aeroportul San Francisco este amplasat în apropierea Porților 80 – 90.

Cum să te descurci la Aeroportul San Francisco (SFO)

Autobuzul de transfer al Aeroportului San Francisco (SFO), AirTrain, este mijlocul de transport gratuit pentru persoane, care leagă toate terminalele și garajele acestora. De la Terminalele 1, 2 sau 3, gara AirTrain este amplasată la Mezanin, Nivelul 3, vizavi de pasarelă. De la Terminalul Internațional al Aeroportului San Francisco, ai acces la AirTrain pe la Nivelul 4. Cele două linii ale acestuia, Linia roșie și Linia albastră, funcționează non-stop, circulând la fiecare patru minute. De asemenea, AirTrain leagă Bay Area Rapid Transit (BART), un sistem de transport public care acoperă toată regiunea, de stația Garaj G a gării AirTrain/BART.

Lucruri de făcut la Aeroportul San Francisco (SFO)

Printre activitățile și atracțiile Aeroportului San Francisco se numără un muzeu și o bibliotecă. Acestea prezintă expoziții în întregul aeroport, promovând arta, istoria aviației, cultura locală și știința. Copiii pot folosi zonele de explorare interactivă în Terminalul 2 din Zona de îmbarcare D și în Terminalul 3 din Zonele de îmbarcare E și F. Saloanele SPA sunt amplasate în fiecare terminal al Aeroportului San Francisco (SFO).

Schimbul valutar la Aeroportul San Francisco (SFO)

La Aeroportului San Francisco (SFO), casele și dispozitivele de schimb valutar sunt amplasate de-a lungul întregului Terminal Internațional. Biroul principal este în apropierea Porții 5.

Hotelurile din apropierea Aeroportului San Francisco (SFO)

Fie că ai o escală sau o întârziere la zborul de noapte, fie că îți trebuie un loc în care să stai pe parcursul unei vizite în preajma Aeroportului San Francisco (SFO), ai la dispoziție peste 50 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului San Francisco (SFO)

 • Insula Alcatraz
 • Cartierul Fisherman’s Wharf
 • Podul Golden Gate
 • Ținutul vinurilor, districtele Napa și Sonoma

Află mai multe informații despre Aeroportul San Francisco (SFO) aici.

Facebook
Instagram
Twitter