Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Internațional Raleigh-Durham (RDU)

Dacă mergi de la Aeroportul Internațional Raleigh-Durham (RDU) către Muzeul de Artă din Carolina de Nord sau din centrul orașului Durham către Aeroportul RDU, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

2400 John Brantley Boulevard, Morrisville, NC 27560
+1 919-840-2123

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește-ți funcțiile preferate, cu prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Select1-4

  Curse zilnice de lux

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Internațional Raleigh-Durham (RDU)

Comandă o mașină când ești gata să ieși

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieși pe la nivelul Sosiri

La Terminalul 1, ieși prin zona de recuperare a bagajelor către cea de preluare a pasagerilor. La Terminalul 2, ieși prin zona de recuperare a bagajelor și mergi către zona 17. Aici se întâlnesc toți șoferii parteneri Uber pentru a-și prelua pasagerii de la Aeroportul Internațional Raleigh-Durham (RDU).

Întâlnește-te cu șoferul lângă trotuar

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației pentru a confirma locul.

Harta pentru Aeroportul Internațional Raleigh-Durham (RDU)

Aeroportul Internațional Raleigh-Durham constă în două terminale și trei zone. Terminalul 2 cuprinde patru porți internaționale.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o mașină cu Uber.

Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Raleigh-Durham (RDU) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi mașina, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o mașină, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

Locurile de preluare pot să depindă de tipul mașinii comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse împărțite (ridesharing).

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Internațional Raleigh-Durham (RDU)

Conform numărului de pasageri, Aeroportul Internațional Raleigh-Durham (RDU) este al 39-lea cel mai solicitat aeroport din S.U.A., deservind peste 11 milioane de călători anual. Amplasat în Wake County, Carolina de Nord, Aeroportul Raleigh-Durham (RDU) este la aproximativ 14 mile (23 de kilometri), un traseu de 20 de minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale, atât față de centrul orașului Raleigh, capitala statului, cât și de cel al orașului Durham.

Terminalele Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

Aeroportul Raleigh-Durham (RDU) are două terminale (Terminalul 1 și Terminalul 2) cu 45 de porți. Saloanele Aeroportului Raleigh-Durham (RDU) sunt amplasate în Terminalul 2. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul 1 al Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

 • Southwest

Terminalul 2 al Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

 • Air Canada
 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Clubul American Airlines Admirals
 • Clubul Delta Sky
 • Salonul USO

Terminalul Internațional al Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

Îmbarcarea pentru cursele internaționale de la Aeroportul Raleigh-Durham (RDU) se face la Terminalul 2. Aeroportul Raleigh-Durham (RDU) asigură zboruri către opt destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul Raleigh-Durham (RDU)

La Aeroportul Raleigh-Durham (RDU), călătorii au la dispoziție peste 20 de opțiuni de localuri, inclusiv baruri, cafenele care vând mâncare la pachet și restaurante cu servire la masă. La acest aeroport, localurile pentru mâncare și băuturi sunt disponibile în ambele terminale.

Cum să te descurci la Aeroportul Raleigh-Durham (RDU)

Cele două terminale nu au legătură cu zona de operațiuni aeriene. Călătorii care se deplasează între terminale pot folosi autobuzul de transfer al Aeroportului Raleigh-Durham (RDU) sau pasarela rulantă prin parcările supraetajate acoperite dintre terminale.

Lucruri de făcut la Aeroportul Raleigh-Durham (RDU)

Aeroportul Raleigh-Durham oferă o gamă variată de activități și atracții, inclusiv o expoziție de artă care prezintă instalații artistice atât permanente, cât și temporare, amplasate pe întregul aeroport. Saloanele SPA se află la Terminalul 1, lângă Poarta A7 și la Terminalul 2, lângă Poarta C3.

Schimbul valutar la Aeroportul Raleigh-Durham (RDU)

La Aeroportul Raleigh-Durham (RDU), casele de schimb valutar pentru călători sunt amplasate la Terminalul 2, în holul cu case de bilete și lângă zona de recuperare a bagajelor.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Raleigh-Durham (RDU), ai la dispoziție peste 20 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

 • Planetariul din Chapel Hill
 • Muzeele de artă și istorie din Raleigh
 • Universitățile din regiunea Triunghiului de cercetare
 • Lacul Johnson

Află mai multe informații despre Aeroportul Raleigh-Durham (RDU) aici.

Facebook
Instagram
Twitter