Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Raleigh-Durham (rdu)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Raleigh? Dacă mergi de la Aeroportul RDU către Muzeul de Artă din Carolina de Nord sau din centrul orașului Durham către Aeroportul RDU, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la RDU.

2400 John Brantley Boulevard, Morrisville, NC 27560
+1 919-840-2123

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Raleigh-Durham

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Raleigh-Durham. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/26.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • GoWake NE

  1-2

  Same day trips by GoWake SmartRide

 • UberX

  1-4

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • Uber Comfort

  1-4

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/7

Preluare de la Aeroportul Raleigh (RDU)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul RDU potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieși pe la nivelul Sosiri

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Raleigh-Durham, direct în aplicație. La terminalul 1, ieși prin zona de recuperare a bagajelor către zona 1 de preluare a pasagerilor. La terminalul 2, ieși prin zona de recuperare a bagajelor și mergi către zona 17. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Internațional Raleigh-Durham.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din Aeroportul RDU, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul Raleigh

Aeroportul Internațional Raleigh-Durham constă în două terminale și trei zone. Terminalul 2 cuprinde patru porți internaționale.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Raleigh-Durham (RDU) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Internațional Raleigh-Durham (RDU)

Conform numărului de pasageri, Aeroportul Internațional Raleigh-Durham (RDU) este al 39-lea cel mai solicitat aeroport din S.U.A., deservind peste 11 milioane de călători anual. Amplasat în Wake County, Carolina de Nord, Aeroportul Raleigh-Durham (RDU) este la aproximativ 14 mile (23 de kilometri), un traseu de 20 de minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale, atât față de centrul orașului Raleigh, capitala statului, cât și de cel al orașului Durham.

Terminalele Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

Aeroportul Raleigh-Durham (RDU) are două terminale (Terminalul 1 și Terminalul 2) cu 45 de porți. Saloanele Aeroportului Raleigh-Durham (RDU) sunt amplasate în Terminalul 2. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul 1 al Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

 • Southwest

Terminalul 2 al Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

 • Air Canada
 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Clubul American Airlines Admirals
 • Clubul Delta Sky
 • Salonul USO

Terminalul Internațional al Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

Îmbarcarea pentru cursele internaționale de la Aeroportul Raleigh-Durham (RDU) se face la Terminalul 2. Aeroportul Raleigh-Durham (RDU) asigură zboruri către opt destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul Raleigh-Durham (RDU)

La Aeroportul Raleigh-Durham (RDU), călătorii au la dispoziție peste 20 de opțiuni de localuri, inclusiv baruri, cafenele care vând mâncare la pachet și restaurante cu servire la masă. La acest aeroport, localurile pentru mâncare și băuturi sunt disponibile în ambele terminale.

Cum să te descurci la Aeroportul Raleigh-Durham (RDU)

Cele două terminale nu au legătură cu zona de operațiuni aeriene. Călătorii care se deplasează între terminale pot folosi autobuzul de transfer al Aeroportului Raleigh-Durham (RDU) sau pasarela rulantă prin parcările supraetajate acoperite dintre terminale.

Lucruri de făcut la Aeroportul Raleigh-Durham (RDU)

Aeroportul Raleigh-Durham oferă o gamă variată de activități și atracții, inclusiv o expoziție de artă care prezintă instalații artistice atât permanente, cât și temporare, amplasate pe întregul aeroport. Saloanele SPA se află la Terminalul 1, lângă Poarta A7 și la Terminalul 2, lângă Poarta C3.

Schimbul valutar la Aeroportul Raleigh-Durham (RDU)

La Aeroportul Raleigh-Durham (RDU), casele de schimb valutar pentru călători sunt amplasate la Terminalul 2, în holul cu case de bilete și lângă zona de recuperare a bagajelor.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Raleigh-Durham (RDU), ai la dispoziție peste 20 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Raleigh-Durham (RDU)

 • Planetariul din Chapel Hill
 • Muzeele de artă și istorie din Raleigh
 • Universitățile din regiunea Triunghiului de cercetare
 • Lacul Johnson

Află mai multe informații despre Aeroportul Raleigh-Durham (RDU) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.