Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Pittsburgh (PIT)

Dacă mergi de la Aeroportul Pittsburgh (PIT) către Grădina Zoologică din Pittsburgh sau din centru către Aeroportul PIT, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

1000 Airport Boulevard, Pittsburgh, PA 15231
+1 412-472-3525

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Pittsburgh

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Pittsburgh. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/24.

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Reduceri de până la 15 USD

Beneficiază de o reducere de 5 USD la primele trei curse. Folosește codul promoțional NEWRIDER15. Expiră la 30 de zile după ce codul promoțional este aplicat în contul Uber.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • Uber Comfort

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

1/4

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Pittsburgh

Comandă o mașină când ești gata să ieși

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieși din zona de recuperare a bagajelor

De la Poarta 4, caută trotuarul violet pentru preluări comerciale. Aici se întâlnesc toți șoferii parteneri Uber pentru a-și prelua pasagerii de la Aeroportul Internațional Pittsburgh (PIT).

Întâlnește-te cu șoferul tău

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul Pittsburgh

Aeroportul Internațional Pittsburgh are două clădiri principale, terminalul din zona publică și cel din zona de operațiuni aeriene. Acesta din urmă cuprinde patru zone, Zona C deservind toate sosirile internaționale.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Pittsburgh (PIT) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Pittsburgh

Aeroportul Internațional Pittsburgh (PIT) este al 47-lea cel mai solicitat aeroport din S.U.A., deservind peste opt milioane de pasageri anual. Este amplasat la 18 mile (29 de kilometri) de centrul orașului Pittsburgh, fiind un traseu de aproximativ 20 de minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului Pittsburgh

Aeroportul Pittsburgh (PIT) cuprinde două clădiri cu principalele terminale: Terminalul din zona publică și Terminalul din zona de operațiuni aeriene. La Terminalul din zona publică se află oficiul de recuperare a bagajelor, casele de bilete, punctele de securitate și transportul terestru. Terminalul din zona de operațiuni aeriene include patru săli (A, B, C și D), având 75 de porți de-a lungul terminalului. Saloanele Aeroportului Pittsburgh sunt amplasate în Terminalele B și C. Poți să-ți planifici cursa folosind informațiile de mai jos.

Sala A din Terminalul zonei de operațiuni aeriene a Aeroportului Pittsburgh (PIT)

 • Air Canada
 • Boutique
 • Southwest
 • United

Sala B din Terminalul zonei de operațiuni aeriene a Aeroportului Pittsburgh (PIT)

 • Alaska
 • American
 • Southern Airways Express
 • Spirit
 • Clubul American Airlines Admirals

Sala C din Terminalul zonei de operațiuni aeriene a Aeroportului Pittsburgh (PIT)

 • Allegiant
 • British Airways
 • Condor
 • WOW
 • Salonul The Club Lounge

Sala D din Terminalul zonei de operațiuni aeriene a Aeroportului Pittsburgh (PIT)

 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue

Terminalul Internațional al Aeroportului Pittsburgh (PIT)

Zborurile internaționale de la Aeroportul Pittsburgh sosesc și pleacă de la Sala C a Terminalului din zona de operațiuni aeriene, unde sunt porțile C51 – C61. Aeroportul Pittsburgh (PIT) deservește peste 20 de destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul Pittsburgh

Aeroportul Pittsburgh (PIT) oferă peste 30 de opțiuni de servire a mesei, atât la terminalul din zona publică, cât și la cel din zona de operațiuni aeriene, inclusiv baruri, cafenele, magazine cu gustări și restaurante cu servire la masă. Opțiunile culinare la Aeroportul Pittsburgh variază de la mâncărurile și deliciile americane la bucătăria internațională.

Cum să te descurci la Aeroportul Pittsburgh

Călătorii la Aeroportul Pittsburgh (PIT) pot folosi mijlocul de transport People Mover, un sistem complet automat în subteran care leagă Terminalul din zona publică de Terminalul din zona de operațiuni aeriene. În plus, pentru confortul pasagerilor, transportul la Aeroportul Pittsburgh este asigurat de trotuare rulante de-a lungul fiecărui braț din sală.

Lucruri de făcut la Aeroportul Pittsburgh

Programul de artă al Aeroportului Internațional Pittsburgh prezintă lucrări realizate de artiști locali, regionali, naționali și internaționali. Expozițiile sunt afișate în Terminalul din zona publică și în Sala C a Terminalului din zona de operațiuni aeriene. Un salon pentru copii este amplasat în Sala C a Terminalului din zona de operațiuni aeriene, fiind dotat cu instalații interactive și echipamente de joacă. Saloanele SPA sunt amplasate în Sala B și în centrul Terminalului din zona de operațiuni aeriene.

Schimbul valutar la Aeroportul Pittsburgh

La Aeroportul Pittsburgh, casele de schimb valutar pentru pasageri sunt amplasate în Terminalul zonei publice, la nivelul de tranzit.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Pittsburgh

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Pittsburgh (PIT), ai la dispoziție peste 25 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Pittsburgh

 • Cathedral of Learning
 • Parcul Grandview Overlook
 • Conservatorul și grădinile botanice din Pittsburgh
 • Parcul Statal Raccoon Creek, Hookstown

Află mai multe informații despre Aeroportul Pittsburgh (PIT) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.