Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP)

Călătorești de la Aeroportul București până în centrul capitalei sau din oraș până la Aeroportul Otopeni? Bazează-te pe Uber și ajungi la destinație fără stres, cu ajutorul aplicației ușor de folosit.

Calea Bucureştilor 224 E, Otopeni 075150, Romania
+40 21-204-1000

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  1-3

  Affordable everyday rides

 • Uber Comfort

  1-3

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • Green

  1-3

  Curse convenabile, mașini 100% electrice

 • Childseat

  1-3

  Affordable rides with a childseat

 • Select

  1-3

  Curse zilnice de lux

1/5

Cum să comanzi un Uber de la Aeroportul Internațional Henri Coandă, Otopeni

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi la locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi privind Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP)

Serviciul Wi-Fi la Aeroportul București

La Aeroportul Henri Coandă, pasagerii beneficiază de acces gratuit la Wi-Fi.

Accesibilitatea la Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP)

La Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP), sunt disponibile servicii speciale pentru pasagerii cu mobilitate limitată. În terminal, sunt disponibile facilități destinate persoanelor cu dizabilități, precum și acces pentru scaunul cu rotile.

Parcare la Aeroportul Henri Coandă

La Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP), sunt disponibile și opțiuni pentru parcarea pe termen lung și scurt. Parcarea pe termen lung este calculată în funcție de numărul de zile. Durata maximă permisă în parcare este de 30 de zile.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da, pasagerii pot comanda o mașină cu Uber de la Aeroportul Otopeni, deschizând aplicația Uber și introducând adresa aeroportului.

 • Clienții se pot întâlni cu șoferii în afara zonei de parcare a terminalului de la etajul unu. Totuși, reține că toate punctele de preluare se pot modifica, deci consultă aplicația după ce comanzi o mașină pentru a verifica încă o dată locul.

 • Tarifele pentru cursele cu Uber variază, așa că folosește instrumentul Uber de estimare a prețului înainte de a comanda o mașină. Reține: conform acordului Uber cu Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP), o taxă suplimentară de 3 RON este adăugată la tariful curselor Uber.

 • De obicei, Uber pune în legătură pasagerii cu șoferii în câteva minute. Totuși, durata poate varia în funcție de numărul de șoferi conectați la aplicație, de destinație și de nivelul cererii din momentul respectiv.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.
Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.