Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Henri Coandă (otp)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul București? Fie că mergi de la Aeroportul București către centrul orașului sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi fără stres o cursă către și de la OTP.

Calea Bucureştilor 224 E, Otopeni 75150, Romania
+40 21-204-1000

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Henri Coandă

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Henri Coandă. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/06/06.

1:32 PM
open

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Uber pentru Ucraina

  1-4

  2 RON ajută la trimiterea ambulanțelor în Ucraina. Tariful cursei Uber pentru Ucraina este cu 2 RON mai mare comparativ cu o cursă UberX comandată în același timp și pe aceeași rută. 2 RON din fiecare călătorie pe Uber pentru Ucraina nu face parte din tarif, ci este suma pe care Uber B.V. o trimite către Ukraine House DC Foundation, partener al platformei de strângere de fonduri UNITED24, pentru achiziționarea de ambulanțe de către Ministerul Ucrainei de Sănătate.

 • UberX

  1-4

  Affordable everyday rides

 • Comfort

  1-4

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • Green

  1-4

  Curse convenabile, mașini 100% electrice

1/4

Preluare de la Aeroportul București (OTP)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul OTP potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul București, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din OTP, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi privind Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP)

Serviciul Wi-Fi la Aeroportul București

La Aeroportul Henri Coandă, pasagerii beneficiază de acces gratuit la Wi-Fi.

Accesibilitatea la Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP)

La Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP), sunt disponibile servicii speciale pentru pasagerii cu mobilitate limitată. În terminal, sunt disponibile facilități destinate persoanelor cu dizabilități, precum și acces pentru scaunul cu rotile.

Parcare la Aeroportul Henri Coandă

La Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP), sunt disponibile și opțiuni pentru parcarea pe termen lung și scurt. Parcarea pe termen lung este calculată în funcție de numărul de zile. Durata maximă permisă în parcare este de 30 de zile.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da, pasagerii pot comanda o mașină cu Uber de la Aeroportul Otopeni, deschizând aplicația Uber și introducând adresa aeroportului.

 • Clienții se pot întâlni cu șoferii în afara zonei de parcare a terminalului de la etajul unu. Totuși, reține că toate punctele de preluare se pot modifica, deci consultă aplicația după ce comanzi o mașină pentru a verifica încă o dată locul.

 • Tarifele pentru cursele cu Uber variază, așa că folosește instrumentul Uber de estimare a prețului înainte de a comanda o mașină. Reține: conform acordului Uber cu Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP), o taxă suplimentară de 3 RON este adăugată la tariful curselor Uber.

 • De obicei, Uber pune în legătură pasagerii cu șoferii în câteva minute. Totuși, durata poate varia în funcție de numărul de șoferi conectați la aplicație, de destinație și de nivelul cererii din momentul respectiv.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Internațional Henri Coandă (OTP)

Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni este amplasat la aproximativ 20 de kilometri (12 mile) de centrul Bucureștiului, cel mai mare oraș din România și capitala țării. Fiind cel mai solicitat aeroport din România, Aeroportul București Otopeni poate deservi peste 10 milioane de pasageri pe an. În condiții ideale, din centrul orașului și până la aeroport se poate ajunge cu un Uber în doar 30 de minute.

Zonele de lounge ale Aeroportului București

Zonele de lounge ale Aeroportului Otopeni sunt deschise non-stop, oferind o atmosferă relaxantă pentru o pauză înainte de zbor. De asemenea, poți folosi gratuit serviciile de telefonie și rețeaua Wi-Fi din aceste zone pentru a face apeluri telefonice și a trimite e-mailuri. Sau te poți delecta vizionând canalele de televiziune românești și internaționale și consumând cafea, dulciuri și gustări. Personalul dedicat îți stă la dispoziție pentru orice problemă.

Comunicarea la Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP)

Dacă ai de trimis vreo corespondență poștală în ultimul moment, vei găsi cutiile poștale în terminalele de plecări și sosiri. La aeroport sunt disponibile și centre internaționale pentru transferul banilor, dacă ai nevoie de acest serviciu.

Opțiunile privind hotelurile de la Aeroportul București

La cinci minute de Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP), în centrul orașului Otopeni, vei găsi numeroase hoteluri. De asemenea, întrucât este foarte aproape de capitală, sunt disponibile multe opțiuni de cazare și hoteluri în centrul Bucureștiului.

Lucruri de făcut la Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP)

Dacă ai timp pentru o escală sau înaintea unui zbor de la Aeroportul Otopeni, poți face cumpărături în magazinele duty-free. Poți vizita numeroase magazine deschise non-stop în diferite părți ale terminalului. Sigur vei găsi ce dorești, indiferent dacă este vorba despre mâncare tradițională românească sau de alcool, tutun ori ziare. Sau îți poți face o tunsoare în zona pentru plecări. Dacă ești o persoană religioasă sau vrei doar un loc liniștit în care să te reculegi, la aeroport există și o capelă creștină.

Călătoriile cu familia la Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP)

Când călătorești împreună cu copiii, poți merge în spațiile pentru mame și sugari de la Aeroportul Henri Coandă. Acestea sunt special echipate pentru schimbarea scutecelor și hrănirea bebelușilor, fiind disponibile non-stop, gratuit. De asemenea, toate grupurile sanitare din aeroport sunt dotate cu echipamente utile părinților care călătoresc cu copii mici.

Restaurantele Aeroportului București

La Aeroportul Otopeni, standurile de mâncare sunt disponibile în zonele pentru plecări și sosiri. Atât în zona de acces general, cât și în cea de securitate, pasagerii au la dispoziție mai multe cafenele, magazine de înghețată și restaurante. Dacă vrei să cumperi produse alimentare înainte să te întorci în București, la parterul zonei pentru sosiri există și supermarketuri cu program prelungit.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă (OTP)

Fiind aproape de centrul Bucureștiului, Aeroportul Otopeni este locul de pornire perfect pentru a explora capitala și centrul economic al României, indiferent dacă te interesează istoria sa (medievală și modernă), viața de noapte sau obiectivele turistice. Dacă faci o scurtă escală în oraș, iată câteva dintre cele mai importante obiective pe care să le vizitezi în București:

 • Parcul Regele Mihai I
 • Palatul Parlamentului
 • Ateneul Român
 • Biserica Stavropoleos

Află mai multe informații despre Aeroportul București Otopeni aici.

Facebook

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.