Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Paris-Orly (ORY)

Dacă mergi de la Aeroportul Orly la Paris sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

94390 Orly, France
+33 1-49-75-45-12

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

  • UberX1-4

    Affordable, everyday rides

  • Berline1-4

    Premium rides in luxury cars

Cum să comanzi o mașină Uber de la aeroport

Deschide aplicația pentru a comanda o mașină

Când ești pregătit(ă) să ieși, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locul de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi în locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă cea mai apropiată ieșire. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Orly

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Orly

Pasagerii au la dispoziție servicii Wi-Fi la Aeroportul Orly prin intermediul Paris Aéroport. Există tarife standard privind conexiunea, de la 2,90 EUR pentru 20 de minute până la 5,90 EUR pentru o oră, sau un serviciu mai puternic, la prețul de 9,90 EUR pentru 24 de ore.

Parcarea la Aeroportul Paris-Orly

There are 7 car parks at Paris-Orly Airport, all open 24/7. Options include short-stay, long-stay, and special lanes and spaces for motorcycles and people with reduced mobility, as well as subscriber and reservation-only parking.

Schimbul valutar la Aeroportul Orly

Aeroportul Orly are o casă de schimb valutar Travelex în Sala A din Terminalul Sud. Poți să comanzi în avans valută online și să o preiei de la filială, să obții un card bancar preplătit sau să folosești unul dintre bancomatele pentru schimb valutar, aflate în ambele terminale.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Uber este disponibil la Aeroportul Paris-Orly (ORY) ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

Locurile de preluare Uber din aeroporturi se pot modifica. Așadar, pentru a-ți găsi locul de preluare, consultă de fiecare dată aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Orly pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Terminalele Aeroportului Orly