Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Paris-Orly (ORY)

Dacă mergi de la Aeroportul Orly la Paris sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

94390 Orly, France
+33 1-49-75-45-12

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește-ți funcțiile preferate, cu prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Deschide aplicația pentru a comanda o mașină

Când ești pregătit(ă) să ieși, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locul de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi în locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă cea mai apropiată ieșire. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Orly

Pasagerii au la dispoziție servicii Wi-Fi la Aeroportul Orly prin intermediul Paris Aéroport. Există tarife standard privind conexiunea, de la 2,90 EUR pentru 20 de minute până la 5,90 EUR pentru o oră, sau un serviciu mai puternic, la prețul de 9,90 EUR pentru 24 de ore.

Parcarea la Aeroportul Paris-Orly

There are 7 car parks at Paris-Orly Airport, all open 24/7. Options include short-stay, long-stay, and special lanes and spaces for motorcycles and people with reduced mobility, as well as subscriber and reservation-only parking.

Schimbul valutar la Aeroportul Orly

Aeroportul Orly are o casă de schimb valutar Travelex în Sala A din Terminalul Sud. Poți să comanzi în avans valută online și să o preiei de la filială, să obții un card bancar preplătit sau să folosești unul dintre bancomatele pentru schimb valutar, aflate în ambele terminale.

Uber este disponibil la Aeroportul Paris-Orly (ORY) ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

Locurile de preluare Uber din aeroporturi se pot modifica. Așadar, pentru a-ți găsi locul de preluare, consultă de fiecare dată aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Orly pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Uber este alegerea ideală pentru persoanele care pleacă de la Aeroportul Paris-Orly (ORY). Situat la doar 19 kilometri (12 mile) sud de Paris, Aeroportul Orly este al doilea cel mai aglomerat aeroport pentru transport internațional din Franța, iar Aeroportul Charles de Gaulle, aflat tot în Paris, este centrul principal al țării. Cu toate acestea, Aeroportul Orly este unul dintre cele mai solicitate aeroporturi interne din Franța și este folosit de peste 32 de milioane de pasageri anual. Uber oferă o soluție comodă și fără stres călătorilor care vin și pleacă de la Aeroportul Orly, transportul până la Paris durând aproximativ o jumătate de oră.

Terminalele Aeroportului Paris-Orly (ORY)

Există două terminale la Aeroportul Orly: Vest (Ouest) și Sud (Sud). Terminalul de Sud are șase niveluri și se ocupă mai ales de zborurile de scurtă durată, iar Terminalul de Vest are trei niveluri și este destinat zborurilor de lungă durată. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul de Vest al Aeroportului Paris-Orly (ORY)

 • Air France
 • British Airways

Terminalul de Sud al Aeroportului Paris-Orly (ORY)

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Salonul Zénith

Restaurantele Aeroportului Paris-Orly (ORY)

Aeroportul Paris-Orly oferă o selecție vastă de cafenele, restaurante franțuzești și multe altele, atât în terminalul de Sud, cât și în cel de Vest. Majoritatea restaurantelor sunt amplasate înaintea controlului de siguranță, astfel încât există multe opțiuni din care poți alege dacă ai timp la dispoziție înaintea zborului, iar multe altele sunt amplasate în zonele de cumpărături duty-free ale ambelor terminale.

Cum să te descurci la Aeroportul Paris-Orly (ORY)

Poți traversa terminalele folosind autobuzul de transfer automatizat Orlyval, care ajunge și la gara Antony RER, asigurând o legătură directă cu metroul din Paris. Deplasarea cu Orlyval între terminale durează mai puțin de un minut, iar metroul pleacă la fiecare șase minute. De asemenea, există și un autobuz de transfer care leagă parcările auto și ambele terminale. Circulă câte unul la fiecare nouă minute.

Lucruri de făcut la Aeroportul Paris-Orly (ORY)

Aeroportul Paris-Orly se mândrește cu o gamă vastă de magazine selecte (evident, doar vorbim despre Paris), cu branduri de lux, disponibile în zonele magazinelor duty-free din ambele terminale. Copiii vor adora locurile de joacă sau zonele Gulli, aflate în saloanele de îmbarcare internațională ale Terminalului de Sud și în Sala 1 din Terminalul de Vest, perfecte pentru a-i obosi înaintea unui zbor lung. De asemenea, Terminalul de Vest cuprinde o serie de saloane specifice liniei aeriene a aeroportului, unde poți să te odihnești înaintea unui zbor, precum și o sală pentru jocuri de biliard, pinball și alte opțiuni distractive.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Paris-Orly (ORY)

La aeroportul Orly există trei hoteluri, dar sunt disponibile multe altele dacă te aventurezi în suburbiile din împrejurimile orașelor Rungis și Athis-Mons. Multe dintre hoteluri oferă facilități pentru afaceri. Legătura feroviară de lângă Orlyval îți va asigura, de asemenea, accesul la cazare în centrul Parisului dacă ai timp să ajungi acolo.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Paris-Orly (ORY)

Așa cum te-ai aștepta de la un aeroport situat în Paris, există multe puncte de atracție în zonă, inclusiv:

 • Catacombele Parisului
 • Fortăreața Sucy din orașul Sucy-en-Brie
 • Biblioteca François-Mitterrand
 • Muzeul Orsay
 • Turnul Montparnasse

Află mai multe informații despre Aeroportul Paris-Orly (ORY) aici.