Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Paris-Orly (ory)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Orly? Dacă mergi de la Aeroportul Orly către Paris sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la ORY.

94390 Orly, France
+33 1 70 36 39 50
0892 56 39 50

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Paris-Orly

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Paris-Orly. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/03/29.

11:59 PM
open

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX Prioritate

  1-4

  Ridicare mai rapidă

 • UberX

  1-4

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • Berline

  1-4

  Mașini de ultimă generație cu șoferi de top

 • Uber Comfort

  1-4

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • Van

  1-6

  High end cars for 6 with top-rated drivers

 • Green

  1-4

  Vehicule electrice şi hibride

1/6

Preluare de la Aeroportul Orly (ORY)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul ORY potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Orly, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Paris-Orly.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din ORY, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Orly

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Orly

Pasagerii au la dispoziție servicii Wi-Fi la Aeroportul Orly prin intermediul Paris Aéroport. Există tarife standard privind conexiunea, de la 2,90 EUR pentru 20 de minute până la 5,90 EUR pentru o oră, sau un serviciu mai puternic, la prețul de 9,90 EUR pentru 24 de ore.

Parcarea la Aeroportul Paris-Orly

La Aeroportul Paris-Orly există șapte parcări deschise non-stop. Opțiunile includ parcări de scurtă și lungă durată, benzi speciale și spații pentru motociclete și persoane cu mobilitate redusă, precum și parcări accesibile doar prin abonament sau rezervare.

Schimbul valutar la Aeroportul Orly

Aeroportul Orly are o casă de schimb valutar Travelex în Sala A din Terminalul Sud. Poți să comanzi în avans valută online și să o preiei de la filială, să obții un card bancar preplătit sau să folosești unul dintre bancomatele pentru schimb valutar, aflate în ambele terminale.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Paris-Orly (ORY) ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Locurile de preluare Uber din aeroporturi se pot modifica. Așadar, pentru a găsi locul de preluare, consultă de fiecare dată aplicația Uber după ce comanzi o cursă.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Orly pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Terminalele Aeroportului Orly

Uber este alegerea ideală pentru persoanele care pleacă de la Aeroportul Paris-Orly (ORY). Situat la doar 19 kilometri (12 mile) sud de Paris, Aeroportul Orly este al doilea cel mai aglomerat aeroport pentru transport internațional din Franța, iar Aeroportul Charles de Gaulle, aflat tot în Paris, este centrul principal al țării. Cu toate acestea, Aeroportul Orly este unul dintre cele mai solicitate aeroporturi interne din Franța și este folosit de peste 32 de milioane de pasageri anual. Uber oferă o soluție comodă și fără stres călătorilor care vin și pleacă de la Aeroportul Orly, transportul până la Paris durând aproximativ o jumătate de oră.

Terminalele Aeroportului Paris-Orly (ORY)

Există două terminale la Aeroportul Orly: Vest (Ouest) și Sud (Sud). Terminalul de Sud are șase niveluri și se ocupă mai ales de zborurile de scurtă durată, iar Terminalul de Vest are trei niveluri și este destinat zborurilor de lungă durată. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul de Vest al Aeroportului Paris-Orly (ORY)

 • Air France
 • British Airways

Terminalul de Sud al Aeroportului Paris-Orly (ORY)

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Salonul Zénith

Restaurantele Aeroportului Paris-Orly (ORY)

Aeroportul Paris-Orly oferă o selecție vastă de cafenele, restaurante franțuzești și multe altele, atât în terminalul de Sud, cât și în cel de Vest. Majoritatea restaurantelor sunt amplasate înaintea controlului de siguranță, astfel încât există multe opțiuni din care poți alege dacă ai timp la dispoziție înaintea zborului, iar multe altele sunt amplasate în zonele de cumpărături duty-free ale ambelor terminale.

Cum să te descurci la Aeroportul Paris-Orly (ORY)

Poți traversa terminalele folosind autobuzul de transfer automatizat Orlyval, care ajunge și la gara Antony RER, asigurând o legătură directă cu metroul din Paris. Deplasarea cu Orlyval între terminale durează mai puțin de un minut, iar metroul pleacă la fiecare șase minute. De asemenea, există și un autobuz de transfer care leagă parcările auto și ambele terminale. Circulă câte unul la fiecare nouă minute.

Lucruri de făcut la Aeroportul Paris-Orly (ORY)

Aeroportul Paris-Orly se mândrește cu o gamă vastă de magazine selecte (evident, doar vorbim despre Paris), cu branduri de lux, disponibile în zonele magazinelor duty-free din ambele terminale. Copiii vor adora locurile de joacă sau zonele Gulli, aflate în saloanele de îmbarcare internațională ale Terminalului de Sud și în Sala 1 din Terminalul de Vest, perfecte pentru a-i obosi înaintea unui zbor lung. De asemenea, Terminalul de Vest cuprinde o serie de saloane specifice liniei aeriene a aeroportului, unde poți să te odihnești înaintea unui zbor, precum și o sală pentru jocuri de biliard, pinball și alte opțiuni distractive.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Paris-Orly (ORY)

La aeroportul Orly există trei hoteluri, dar sunt disponibile multe altele dacă te aventurezi în suburbiile din împrejurimile orașelor Rungis și Athis-Mons. Multe dintre hoteluri oferă facilități pentru afaceri. Legătura feroviară de lângă Orlyval îți va asigura, de asemenea, accesul la cazare în centrul Parisului dacă ai timp să ajungi acolo.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Paris-Orly (ORY)

Așa cum te-ai aștepta de la un aeroport situat în Paris, există multe puncte de atracție în zonă, inclusiv:

 • Catacombele Parisului
 • Fortăreața Sucy din orașul Sucy-en-Brie
 • Biblioteca François-Mitterrand
 • Muzeul Orsay
 • Turnul Montparnasse

Află mai multe informații despre Aeroportul Paris-Orly (ORY) aici.

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.