Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Internațional Ontario (ONT)

Dacă mergi de la Aeroportul Ontario (ONT) către muzeul Planes of Fame sau de la Parcul Regional Cucamonga-Guasti la Aeroportul ONT, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Ontario

Comandă o mașină când ești gata să ieși

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești. Apoi selectează locul de preluare în aplicație.

Caută indicatoarele pentru curse împărțite (rideshare)

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Caută șoferul

Șoferul te va întâlni în stradă. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul Ontario

Aeroportul Internațional Ontario are două terminale: Terminalul 2 și Terminalul 4. În total, aeroportul deservește 19 destinații.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Ontario (ONT) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi mașina, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o mașină, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

Locurile de preluare pot să depindă de tipul mașinii comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse împărțite (ridesharing).

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Ontario

Aeroportul Internațional Ontario (ONT) deservește aproximativ patru milioane de pasageri anual și este amplasat la aproximativ 4 mile (6 kilometri) de centrul orașului Ontario, California sau la opt minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale. De asemenea, se află la 38 de mile (61 de kilometri) est de centrul orașului Los Angeles și la 23 de mile (37 de kilometri) vest de centrul orașului San Bernardino.

Terminalele Aeroportului Ontario

Aeroportul Ontario (ONT) are două terminale: Terminalul 2 cu 12 porți și Terminalul 4 cu 14 porți. De asemenea, alături există o unitate de sosiri internaționale. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul 2 al Aeroportului Ontario (ONT)

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

Terminalul 4 al Aeroportului Ontario (ONT)

 • American
 • Southwest

Terminalul Internațional al Aeroportului Ontario (ONT)

În general, zborurile Aeroportului Ontario pornesc de la Terminalul 2. Aeroportul Ontario (ONT) asigură zboruri către două destinații internaționale: Mexic și Taiwan.

Servirea mesei la Aeroportul Ontario

Aeroportul Ontario (ONT) are opt opțiuni de servire a mesei în cele două terminale. Călătorii au la dispoziție cafenele, baruri și restaurante fast-food. Mâncărurile și băuturile disponibile includ cafea, pizza gourmet și gustări de savurat pe drum. În general, la Aeroportul Ontario, opțiunile de servire a mesei în Terminalul 2 sunt disponibile între Porțile 204 și 209. La Terminalul 4, acestea se găsesc cel mai frecvent între Porțile 404 și 410.

Cum să te descurci la Aeroportul Ontario

Aeroportul Internațional Ontario asigură un autobuz de transfer gratuit, care transportă vizitatori între terminalele pentru pasageri, Parcarea 5 și unitatea consolidată de închirieri auto. Toate autobuzele de transfer ale Aeroportului Ontario permit accesul cărucioarelor.

Lucruri de făcut la Aeroportul Ontario

Pentru cadrele militare, salonul Ontario-USO pune la dispoziție camere cu televizoare, bibliotecă de filme și seriale TV, bibliotecă gratuită de cărți și reviste, computere cu acces la internet, cameră de jocuri, spațiu de depozitare a bagajelor și spațiu pentru copii, precum și o creșă. Serviciul autobuzelor de transfer este disponibil de la Terminalele 2 și 4.

Schimbul valutar la Aeroportul Ontario

La Aeroportul Internațional Ontario, nu există servicii de schimb valutar pentru pasageri.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Ontario

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Ontario (ONT), ai la dispoziție peste 20 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Ontario

 • Parcul Regional Cucamonga-Guasti
 • Piața orașului Ontario
 • Muzeul Aeronautic al Avioanelor Celebre din Chino
 • Piatra cu aspect de dovleac (Pumpkin Rock) din Norco

Află mai multe informații despre Aeroportul Ontario aici.

Facebook
Instagram
Twitter