Accesează direct conținutul principal

UPDATE: As of September 14, 2019 Uber pickups and dropoffs are not available at Ontario International Airport.

X small

Aeroportul Internațional Ontario (ont)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Ontario? Fie că mergi de la Aeroportul Ontario către muzeul Planes of Fame sau din Parcul Regional Cucamonga-Guasti către ONT, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la ONT.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Ontario. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/02.

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

1/5

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești. Apoi selectează locul de preluare în aplicație.

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Șoferul te va întâlni în stradă. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Aeroportul Internațional Ontario are două terminale: Terminalul 2 și Terminalul 4. În total, aeroportul deservește 19 destinații.
 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Ontario (ONT) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.
Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Aeroportul Internațional Ontario (ONT) deservește aproximativ patru milioane de pasageri anual și este amplasat la aproximativ 4 mile (6 kilometri) de centrul orașului Ontario, California sau la opt minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale. De asemenea, se află la 38 de mile (61 de kilometri) est de centrul orașului Los Angeles și la 23 de mile (37 de kilometri) vest de centrul orașului San Bernardino.

Terminalele Aeroportului Ontario

Aeroportul Ontario (ONT) are două terminale: Terminalul 2 cu 12 porți și Terminalul 4 cu 14 porți. De asemenea, alături există o unitate de sosiri internaționale. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul 2 al Aeroportului Ontario (ONT)

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

Terminalul 4 al Aeroportului Ontario (ONT)

 • American
 • Southwest

Terminalul Internațional al Aeroportului Ontario (ONT)

În general, zborurile Aeroportului Ontario pornesc de la Terminalul 2. Aeroportul Ontario (ONT) asigură zboruri către două destinații internaționale: Mexic și Taiwan.

Servirea mesei la Aeroportul Ontario

Aeroportul Ontario (ONT) are opt opțiuni de servire a mesei în cele două terminale. Călătorii au la dispoziție cafenele, baruri și restaurante fast-food. Mâncărurile și băuturile disponibile includ cafea, pizza gourmet și gustări de savurat pe drum. În general, la Aeroportul Ontario, opțiunile de servire a mesei în Terminalul 2 sunt disponibile între Porțile 204 și 209. La Terminalul 4, acestea se găsesc cel mai frecvent între Porțile 404 și 410.

Cum să te descurci la Aeroportul Ontario

Aeroportul Internațional Ontario asigură un autobuz de transfer gratuit, care transportă vizitatori între terminalele pentru pasageri, Parcarea 5 și unitatea consolidată de închirieri auto. Toate autobuzele de transfer ale Aeroportului Ontario permit accesul cărucioarelor.

Lucruri de făcut la Aeroportul Ontario

Pentru cadrele militare, salonul Ontario-USO pune la dispoziție camere cu televizoare, bibliotecă de filme și seriale TV, bibliotecă gratuită de cărți și reviste, computere cu acces la internet, cameră de jocuri, spațiu de depozitare a bagajelor și spațiu pentru copii, precum și o creșă. Serviciul autobuzelor de transfer este disponibil de la Terminalele 2 și 4.

Schimbul valutar la Aeroportul Ontario

La Aeroportul Internațional Ontario, nu există servicii de schimb valutar pentru pasageri.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Ontario

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Ontario (ONT), ai la dispoziție peste 20 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Ontario

 • Parcul Regional Cucamonga-Guasti
 • Piața orașului Ontario
 • Muzeul Aeronautic al Avioanelor Celebre din Chino
 • Piatra cu aspect de dovleac (Pumpkin Rock) din Norco

Află mai multe informații despre Aeroportul Ontario aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.