Accesează direct conținutul principal

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (mad)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul din Madrid? Dacă mergi de la Aeroportul din Madrid către centrul orașului sau de la Museo del Prado către Aeroportul din Madrid, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la MAD.

Av de la Hispanidad, s/n, Madrid 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/01.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Green

  1-4

  100% electric rides at the same price as UberX

 • UberX Saver

  1-4

  A new trip option with lower fares with VTC and Taxi

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • UberX

  1-4

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-4

  Luxury rides with professional drivers

 • Uber Comfort

  1-4

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Van

  1-6

  CURSE ECONOMICE PENTRU GRUPURI MARI

1/8

Preluare de la Aeroportul din Madrid (MAD)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul MAD potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul din Madrid, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din MAD, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul din Madrid

Serviciul Wi-Fi la Aeroportul din Madrid

Aeroportul din Madrid oferă Wi-Fi gratuit tuturor pasagerilor. Pentru a te conecta, urmează aceste instrucțiuni: - caută rețeaua AIRPORT FREE WIFI AENA; - înregistrează-te cu Facebook, LinkedIn, cu adresa de e-mail sau cu contul Aena Club Cliente.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul din Madrid

Aeroportul Internațional Madrid-Barajas (MAD) are un centru pentru depozitarea bagajelor, unde pasagerii pot lăsa bagajele contra cost, timp de până la 14 zile. Centrul pentru depozitarea bagajelor oferă, de asemenea, accesorii de călătorie, cutii pentru biciclete și servicii de imprimare.

Parcarea la Aeroportul din Madrid

Aeroportul Internațional Madrid-Barajas (MAD) oferă opțiuni de parcare pe termen lung și scurt, opriri și preluări exprese, parcare VIP, la clasa întâi și economică. De asemenea, există parcări separate pentru motociclete și biciclete.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul din Madrid, așa că poți beneficia de o cursă convenabilă și confortabilă către orice destinație.

 • Locurile de preluare Uber din aeroporturi se pot modifica. Așadar, pentru a găsi locul de preluare, consultă de fiecare dată aplicația Uber după ce comanzi o cursă.

 • Tarifele Uber către și de la Aeroportul din Madrid se pot modifica în funcție de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul pentru estimarea prețului, integrat în aplicația Uber, pentru a vedea costul aproximativ al cursei.

 • Când comanzi o cursă, aplicația oferă o estimare a duratei necesare pentru ca șoferul să ajungă la locul de preluare.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului din Madrid

Primele zboruri comerciale de la Aeroportul din Madrid s-au efectuat în 1933. De atunci, aeroportul s-a dezvoltat, devenind unul dintre principalele puncte de intrare ale turiștilor care sosesc în Spania. În fiecare an, Aeroportul Internațional Madrid-Barajas (MAD) întâmpină în jur de 58 de milioane de pasageri și deservește peste 400.000 de zboruri. Aeroportul Internațional Madrid-Barajas este situat la aproximativ 15 kilometri (9 mile) nord-est de centrul orașului Madrid. Călătoria durează aproape 20 de minute, Uber fiind opțiunea perfectă pentru transfer.

Terminalele Aeroportului din Madrid

Aeroportul din Madrid are cinci terminale: T1, T2, T3, T4 și T4S. Toate terminalele deservesc zboruri interne și internaționale, precum și zboruri către și în afara spațiului Schengen. Autobuze gratuite transportă pasagerii între terminale.

Restaurantele Aeroportului din Madrid

Aeroportul Internațional Madrid-Barajas (MAD) este mare și oferă o varietate uriașă de opțiuni culinare pentru pasageri, indiferent dacă doresc o masă copioasă, o băutură pe îndelete sau o gustare rapidă înainte sau după zbor. La aeroport, există o gamă de restaurante gourmet care îți pun la dispoziție tipuri de bucătării variate, din întreaga lume, inclusiv cu specific japonez, franțuzesc și, desigur, tapas și alte delicatese spaniole. Dacă nu ai timp să stai la masă, există numeroase opțiuni de mâncare la pachet, inclusiv sandvișuri, produse de patiserie, salate și alte preparate gustoase, precum și opțiuni de fast-food, cum ar fi burgerii și cartofii prăjiți. Există și o gamă de baruri care servesc bere, vinuri, băuturi spirtoase și cocktailuri.

Magazinele de la Aeroportul din Madrid

Amatorii de cumpărături vor fi impresionați de magazinele Aeroportului din Madrid, în special de zona duty-free, care este cea mai mare din Spania și oferă produse aparținând unei game vaste de mărci populare în întreaga lume, la prețuri excelente. În restul aeroportului există magazine care vând accesorii vestimentare, haine, bijuterii, ceasuri, produse electronice, articole de tehnologie, accesorii de călătorie last-minute și suveniruri. Fanii fotbalului pot să viziteze și magazinele de articole sportive, pentru a cumpăra produse oficiale Real Madrid.

Zona de lounge a Aeroportului din Madrid

Dacă ai timp la dispoziție înainte de zbor, Aeroportul Internațional Madrid-Barajas (MAD) are o gamă variată de lounge-uri unde pasagerii pot lucra sau se pot relaxa. Toate terminalele au câte un lounge disponibil contra cost tuturor pasagerilor, inclusiv familiilor cu copii. Serviciile includ mâncăruri și băuturi calde și reci, ziare și reviste, dușuri, scaune confortabile și Wi-Fi gratuit.

Serviciile de la Aeroportul Internațional Madrid-Barajas (MAD)

Aeroportul din Madrid are numeroase servicii disponibile pentru pasageri, concepute să asigure o călătorie liniștită și plăcută. Familiile care călătoresc cu copii mici pot găsi spații de joacă, un salon pentru alăptat, cărucioare de împrumutat și acces preferențial la verificările de securitate. Pentru persoanele cu mobilitate redusă este disponibilă asistență, dar trebuie solicitată cu cel puțin 48 de ore înainte de ora zborului. Cei care călătoresc în interes de serviciu pot folosi spațiile de lucru și sălile de conferințe și prezentări.

Hotelurile Aeroportului din Madrid

În apropierea aeroportului, există numeroase opțiuni de cazare. Dacă nu ai un zbor dimineața devreme, există sute de hoteluri în Madrid, la care poți ajunge convenabil cu o cursă Uber de la aeroport.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului din Madrid

Madrid este capitala Spaniei, vizitatorii putând explora numeroasele bulevarde, piețe și parcuri din oraș. Căminul unuia dintre cele mai populare cluburi de fotbal, Madrid este, de asemenea, bogat în artă, arhitectură și restaurante. Câteva obiective importante din zonă includ:

 • Muzeul Prado
 • Parcul Buen Retiro
 • Academia Regală de Arte Plastice din San Fernando
 • Teatrul Regal de Operă

Află aici mai multe despre Aeroportul Internațional Madrid-Barajas (MAD).

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.

Linkurile către site-urile web externe sunt disponibile exclusiv pentru interesul vizitatorilor. Accesezi acele linkuri pe propria răspundere. Uber nu răspunde pentru site-urile respective sau conținutul lor.