Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Heathrow (lhr)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Heathrow? Dacă mergi de la Aeroportul Heathrow către Londra sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la LHR.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • EXEC

  1-4

  Curse zilnice de lux

 • Lux

  1-4

  Lux şi stil la cel mai înalt nivel

 • Green

  1-4

  Curse sustenabile în vehicule electrice

 • Uber Comfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • UberX

  1-4

  Curse convenabile, de zi cu zi

1/7

Preluare de la Aeroportul Heathrow (LHR)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul LHR potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Heathrow, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Heathrow.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din LHR, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Heathrow

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Heathrow

În toate terminalele Aeroportului Heathrow sunt disponibile servicii Wi-Fi gratuite. Trebuie doar să selectezi rețeaua Wi-Fi Heathrow și să urmezi instrucțiunile de pe ecran. Sunt disponibile și conexiuni mai rapide, sub formă de pachete cu plată în funcție de utilizare.

Parcarea la Aeroportul Heathrow

Aeroportul Heathrow oferă opțiuni de parcare care acoperă staționări de scurtă și lungă durată, parcări în interes de serviciu și pentru vehicule pod, precum și servicii privind parcarea de întâmpinare și cu valet.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Heathrow

Depozitarea bagajelor se poate face în orice terminal al Aeroportului Heathrow. Prețurile sunt stabilite în funcție de durata depozitării bagajelor. Îți poți depozita lucrurile timp de până la 90 de zile.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Heathrow ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Heathrow pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. De asemenea, la tariful final al cursei pot fi adăugate taxele de parcare și cele de aeroport.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori. După ce comanzi mașina, consultă aplicația pentru a afla timpul de așteptare estimat.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Terminalele Aeroportului Heathrow din Londra: informații pentru vizitatori

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Heathrow din Londra (LHR). Fiind al doilea cel mai solicitat aeroport din lume, Aeroportul Heathrow deservește majoritatea Londrei, precum și o mare parte din sudul Angliei. Aeroportul Heathrow se află la aproximativ 25 de kilometri (16 mile) vest de centrul Londrei, fiind ușor accesibil cu mașina, mijloacele de transport public sau cu Uber. Deplasarea de la Aeroportul Heathrow către centrul Londrei durează aproximativ o oră, fiind alegerea perfectă pentru orice persoană care călătorește spre sau dinspre capitala Angliei.

Terminalele Aeroportului Heathrow

Aeroportul Heathrow din Londra are patru terminale active: Terminalele 2, 3, 4 și 5. Primele două se află în partea de est a Aeroportului Heathrow, Terminalul 4 în cea de sud, iar Terminalul 5 în vest. Printre numeroasele linii aeriene deservite:

Terminalul 2

 • Aer Lingus
 • Singapore
 • United

Terminalul 3

 • British Airways
 • Delta
 • Emirates

Terminalul 4

 • Malaysia
 • Qatar

Terminalul 5

 • British Airways

Servirea mesei la Aeroportul Heathrow (LHR)

Aeroportul Heathrow oferă o gamă vastă de peste 30 de restaurante, cafenele și baruri, deci, dacă dorești să consumi ceva înainte de a pleca sau după ce sosești, poți alege dintr-o multitudine de restaurante.

Cum să te descurci la Aeroportul Heathrow din Londra (LHR)

Traversarea terminalelor la Aeroportul Heathrow din Londra decurge ușor. Terminalele 2 și 3 pot fi parcurse pe jos, iar autobuzele de transfer periodice leagă Terminalele 4 și 5. Este disponibil și serviciul Heathrow Express, permițând deplasarea de la Terminalul 5 la Terminalele 2 și 3, făcând apoi legătura cu centrul Londrei.

Lucruri de făcut la Aeroportul Heathrow din Londra (LHR)

De la haine de designer la ceasuri de lux, la Aeroportul Heathrow poți găsi o gamă vastă de magazine pe care să le explorezi. Cei care doresc să cumpere suveniruri pentru prieteni sau familie pot explora la Aeroportul Heathrow multe magazine duty-free. În magazinele cu articole de voiaj din aeroport găsești tot ce ai nevoie pentru a te asigura că ești complet pregătit(ă) pentru zbor. De asemenea, sunt disponibile mai multe saloane de lux și premium, inclusiv No1 și Club Aspire, ambele aflate în Terminalul 3.

Dușurile la Aeroportul Heathrow

Saloanele de la Aeroportul Heathrow oferă multe facilități pentru dușuri. Printre acestea se numără saloanele Plaza Premium și No1, precum și salonul Club Aspire cu servicii SPA. În plus, este posibil ca dușurile să fie disponibile în saloanele proprii ale liniilor aeriene.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Heathrow (LHR)

În imediata apropiere a Aeroportului Heathrow se află aproximativ 20 de hoteluri, acestea fiind opțiunea perfectă pentru turiștii care fac o escală sau pentru persoanele care sosesc la primele ore ale dimineții. Întrucât centrul Londrei se află în apropiere, poți explora o gamă variată de opțiuni pentru cazare în hoteluri modeste și de lux.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Heathrow (LHR)

Dacă ai suficient timp la dispoziție pe parcursul unei escale, poți să te aventurezi în centrul Londrei. De asemenea, există multe lucruri pe care să le vezi și să le faci în imediata vecinătate a Aeroportului Heathrow din Londra (LHR), inclusiv:

 • Clădirea Ham House
 • Stațiunea Legoland Windsor
 • Muzeul Transporturilor din Londra
 • Grădinile Botanice Regale, Kew
 • Castelul Windsor

Află mai multe informații despre Aeroportul Heathrow din Londra (LHR) aici.

Facebook
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.