Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Gatwick (LGW)

Dacă mergi de la Aeroportul Gatwick la Londra sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

Horley, Gatwick RH6 0NP, United Kingdom
+44 844-892-0322

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

  • UberX1-4

    Curse zilnice, accesibile ca preț

  • EXEC1-4

    Curse zilnice de lux

Cum să comanzi o mașină Uber de la aeroport

Deschide aplicația pentru a comanda o mașină

Când ești pregătit(ă) să ieși, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locul de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi în locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă cea mai apropiată ieșire. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Gatwick

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Gatwick

În momentul sosirii, Aeroportul Gatwick îți va oferi 90 de minute de Wi-Fi gratuit, dar sunt disponibile și perioade mai lungi de acces la internet sau conexiuni de mare viteză prin Boingo sau de la diverse chioșcuri de internet aflate în ambele terminale.

Parcarea la Aeroportul Gatwick din Londra

Terminalele nord și sud ale Aeroportului Gatwick oferă multe opțiuni de parcare pentru staționările de scurtă și lungă durată, precum și opțiuni privind parcarea de întâmpinare și cu valet.

Schimbul valutar la Aeroportul Gatwick

La Aeroportul Gatwick din Londra, Moneycorp oferă servicii de schimb valutar la ghișee și bancomate amplasate în zone convenabile, cu tarife preferențiale, precum și servicii pentru comenzi în avans și încasări.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Uber este disponibil la Aeroportul Gatwick din Londra (LGW), așa că poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Gatwick pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. De asemenea, la tariful final al cursei pot fi adăugate taxele de parcare și cele de aeroport.

Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori. După ce comanzi mașina, consultă aplicația pentru a afla timpul de așteptare estimat.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.