Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul LaGuardia (LGA)

Dacă mergi de la LaGuardia către Empire State Building sau din Central Park către LaGuardia, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

Queens, NY 11371
+1 718-533-3400

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

 • Pool1-2

  Curse împărțite

 • UberX1-4

  Curse zilnice, accesibile ca preț

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul LaGuardia

Comandă o mașină când ești gata să ieși

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieși din terminal

Pentru Terminalul A, ieșirea se face prin zona de sosiri sau de recuperare a bagajelor. Aici se întâlnesc toți șoferii parteneri Uber pentru a-și prelua pasagerii de la Aeroportul LaGuardia (LGA).

Pentru Terminalul B, ieșirea se face pe la nivelul superior. Urmărește indicatoarele verzi pentru servicii de transport până la pasajul de culoare albastră. La nivelul 2, așteaptă șoferul pe banda dedicată.

Pentru Terminalele C și D, ieșirea se face pe la nivelul Plecări. Aici se întâlnesc toți șoferii parteneri Uber pentru a-și prelua pasagerii de la Aeroportul LaGuardia (LGA).

Confirmă locul în care te afli

Selectează numărul terminalului și al porții pentru ca șoferul să știe unde te găsește.

Tarife pentru parcarea la Aeroportul LaGuardia

Dacă planifici o cursă către Aeroportul LaGuardia și intenționezi să conduci, aici poți găsi tarifele pentru parcare.

Opțiune de parcare

Terminalele A, B, C și D

Evaluează

39 USD pe zi
Este posibil ca tarifele pentru parcare să nu fie mereu actualizate. Aceste informații au fost actualizate pe 20 noiembrie 2018.

Harta pentru Aeroportul LaGuardia

Aeroportul LaGuardia (LGA) este unul dintre cele trei aeroporturi care deservesc orașul New York. Are patru terminale (A, B, C și D).

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul LaGuardia (LGA) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi mașina, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o mașină, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

Locurile de preluare pot să depindă de tipul mașinii comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse împărțite (ridesharing).

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului LaGuardia

Aeroportul LaGuardia Airport este al 12-lea cel mai solicitat aeroport din S.U.A., deservind peste 29 de milioane de pasageri anual. Se află în Queens, New York, la aproximativ 9 mile (15 kilometri) de Cartierul Manhattan, la o deplasare de 18 minute cu mașina în condiții rutiere normale.

Terminalele Aeroportului LaGuardia

Aeroportul Laguardia (LGA) are patru terminale: A, B, C și D. Aeroportul LaGuardia nu asigură zboruri internaționale, deoarece nu are o unitate de control frontalier. Saloanele Aeroportului LaGuardia sunt amplasate pe întregul aeroport. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul A al Aeroportului LaGuardia (LGA)

 • JetBlue

Terminalul B al Aeroportului LaGuardia

 • Air Canada
 • American
 • American Shuttle
 • Southwest
 • United
 • Salonul Air Canada Maple Leaf
 • Clubul American Airlines Admirals
 • Salonul Centurion
 • Clubul United

Terminalul C al Aeroportului LaGuardia (LGA )

 • Delta
 • Delta Shuttle
 • Frontier
 • Spirit
 • Clubul American Airlines Admirals
 • Clubul Delta Sky

Terminalul D al Aeroportului LaGuardia (LGA)

 • WestJet
 • Clubul Delta Sky

Servirea mesei la Aeroportul LaGuardia

Aeroportul LaGuardia are o gamă extinsă de opțiuni pentru servirea mesei la toate terminalele. Cele peste 70 de opțiuni de servire a mesei variază de la magazine fast-food la restaurante cu servire la masă. La Aeroportul LaGuardia, în Terminalul B se află două spații pentru restaurante, iar sălile de mese sunt amplasate în Terminalele C și D.

Cum să te descurci la Aeroportul LaGuardia

Aeroportul LaGuardia are un serviciu gratuit de autobuze de transfer pentru a transporta pasagerii între terminale și către locurile de parcare și preluare în cazul serviciilor auto. La Aeroportul LaGuardia, stațiile autobuzului de transfer sunt amplasate pe întregul aeroport, iar în timpul orelor de vârf, autobuzele circulă la fiecare 8 – 10 minute.

Lucruri de făcut la Aeroportul LaGuardia

Magazinele și buticurile Aeroportului LaGuardia sunt amplasate în întregul aeroport, oferind o gamă de opțiuni care includ articole vestimentare și produse electronice. La Terminalele B și C poți găsi și saloane SPA.

Schimbul valutar la Aeroportul LaGuardia

Nu există unități de schimb valutar la Aeroportul LaGuardia (LGA). Cu toate acestea, bancomatele sunt amplasate pe întregul aeroport.

Hotelurile din apropierea Aeroportului LaGuardia

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul LaGuardia (LGA), ai la dispoziție numeroase hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului din LaGuardia

 • Broadway și cartierul Theater District
 • Parcul Central
 • Clădirea Empire State Building
 • Statuia Libertății și Insula Ellis

Află mai multe informații despre Aeroportul LaGuardia aici.

Facebook
Instagram
Twitter