Accesează direct conținutul principal

Aeroportul LaGuardia (lga)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul LaGuardia? Fie că mergi din LaGuardia către Empire State Building sau din Central Park către LaGuardia, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la LGA.

Queens, NY 11371
+1 718-533-3400

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul LaGuardia

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul LaGuardia. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/02.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  1-3

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • Black

  1-3

  Curse premium cu mașini de lux

 • UberXL

  1-5

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Comfort

  1-3

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • Uber Green

  1-3

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • Vaccine Opportunity

  1-3

1/7

Preluare de la Aeroportul LaGuardia (LGA)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul LGA potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

For Terminal A, head outside from arrivals or baggage claim. This is where Uber drivers at LGA meet travelers for pickup.

For Terminal B, follow the green “Car Services” signs and proceed through the pedestrian walkway to Level 2 of the Terminal B parking garage. Please wait for your driver in the designated lane.

For Terminals C, head outside from baggage claim. Please wait for your rideshare driver in the designated lane.

Confirmă locul în care te afli

Mergi la locul de preluare alocat din Aeroportul LGA, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul LaGuardia

LGA is one of the 3 airports that serve New York City. It has 3 terminals (A, B, and C).

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul LaGuardia (LGA) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.
Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.