Accesează direct conținutul principal

Aeroportul London City (lcy)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul London City? Dacă mergi de la Aeroportul London City către Londra sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la LCY.

Hartmann Road, Londra E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • EXEC

  1-4

  Curse zilnice de lux

 • Lux

  1-4

  Lux şi stil la cel mai înalt nivel

 • Green

  1-4

  Curse sustenabile în vehicule electrice

 • Uber Comfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • UberX

  1-4

  Curse convenabile, de zi cu zi

1/7

Preluare de la Aeroportul London City (LCY)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul LCY potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul London City, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul London City.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din LCY, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul London City

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul London City

Aeroportul London City (LCY) oferă servicii WI-FI gratuite tuturor pasagerilor din clădirea terminalului. Trebuie doar să te conectezi la rețeaua Wi-Fi gratuită a aeroportului respectiv și să-ți confirmi adresa de e-mail.

Parcarea la Aeroportul London City

Aeroportul London City (LCY) include o gamă vastă de opțiuni de parcare, inclusiv parcări de scurtă și lungă durată și cu valet. Parcarea se află la o distanță scurtă față de clădirea terminalului principal.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul London City

Pasagerii au la dispoziție un loc securizat de depozitare a bagajelor pentru care se percepe o taxă la fiecare 24 de ore. Înainte de a folosi serviciul respectiv, trebuie să îți înregistrezi bagajele la biroul de informații.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul London City (LCY) ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul London City pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. De asemenea, la tariful final al cursei pot fi adăugate taxele de parcare și cele de aeroport.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori. După ce comanzi mașina, consultă aplicația pentru a afla timpul de așteptare estimat.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Terminalele Aeroportului London City: informații pentru vizitatori

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul London City (LCY). Cu accent pe călătoriile de afaceri spre Europa și New York, Aeroportul London City (LCY) transportă aproximativ cinci milioane de pasageri anual.

Terminalul Aeroportului London City (LCY)

Aeroportul London City este relativ mic comparativ cu aeroporturile binecunoscute din Londra, cum ar fi Heathrow, Gatwick și Stansted. Are doar un terminal pentru pasageri, care este divizat pe două etaje. La parter se află birourile de check-in și mai multe facilități pentru servicii, iar la nivelul superior se află magazine, zone de așteptare, saloane și o gamă vastă de restaurante. Următoarele linii aeriene au zboruri de la Aeroportul London City (LCY):

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways operată de SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Restaurantele Aeroportului London City (LCY)

La Aeroportul London City, există o gamă vastă de restaurante, cafenele și baruri atât înainte, cât și după ce treci de controlul de siguranță. Astfel, în cazul în care dorești mâncăruri proaspete sau fast-food, poți servi ușor o masă excelentă înaintea zborului.

Cum ajungi la Aeroportul London City (LCY)

Aeroportul London City (LCY) se află la 10 kilometri (6 mile) est de centrul Londrei și la doar 5 kilometri (3 mile) de Canary Wharf, fiind astfel unul dintre cele mai accesibile aeroporturi ale orașului. Există multe opțiuni de transport pentru persoanele care călătoresc spre și dinspre Aeroportul London City (LCY), centrul Londrei fiind la doar 30 de minute depărtare. Docklands Light Railway (DLR) este principala opțiune de transport public, în timp ce multe autobuze deservesc, de asemenea, aeroportul. Pentru cei care vin cu mașina de la Londra la Aeroportul London City (LCY), sunt disponibile facilități de parcare și Uber este, de asemenea, o opțiune excelentă. În cazul în care intenționezi să parchezi mașina la aeroport, îți recomandăm să plasezi o comandă în avans.

Magazinele de la Aeroportul London City (LCY)

De la necesități pentru călătorie apărute în ultima clipă la suveniruri de lux, Aeroportul London City (LCY) oferă o gamă vastă de opțiuni. În plus, magazinele duty-free ale Aeroportului London City, amplasate în zona Plecări, după punctul de control de siguranță, sunt ideale dacă vrei să te răsfeți la cumpărături înaintea unui zbor lung, fie că ești în căutarea unor ceasuri de lux, fie a unor produse cosmetice de calitate.

Schimbul valutar la Aeroportul London City (LCY)

La Aeroportul London City (LCY) sunt disponibile facilități pentru schimb valutar și poți comanda în avans valută sau carduri de valută preplătită, cu doar patru ore înainte de preluare.

Hotelurile de la Aeroportul London City (LCY)

În imediata vecinătate a Aeroportului London City (LCY) există peste 10 hoteluri, asigurând o gamă excelentă de opțiuni de cazare pentru persoanele care doresc un hotel în apropiere. De asemenea, întrucât centrul Londrei este atât de aproape, există numeroase hoteluri de lux și modeste din care poți alege, fiind ideale pentru invitații cu angajamente profesionale. Multe hoteluri asigură săli de ședințe și centre business pentru profesioniștii aflați în călătorie.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului London City (LCY)

Situat lângă Canary Wharf, districtul financiar principal al Londrei, Aeroportul London City (LCY) este aproape și ușor accesibil restului Londrei, dacă ai suficient timp să faci un tur înaintea zborului. Întrucât Greenwich este la doar câteva mile depărtare, unele dintre cele mai bune atracții includ:

 • Velierul Cutty Sark
 • Parcul Greenwich
 • Muzeul Național Maritim
 • Observatorul Regal

Află mai multe informații despre Aeroportul London City (LCY) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.