Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul London City (LCY)

Dacă mergi de la Aeroportul London City către Londra sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

Hartmann Road, London E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

  • UberX1-4

    Curse zilnice, accesibile ca preț

  • EXEC1-4

    Curse zilnice de lux

Cum să comanzi o mașină Uber de la aeroport

Deschide aplicația pentru a comanda o mașină

Când ești pregătit(ă) să ieși, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locul de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi în locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă cea mai apropiată ieșire. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul London City

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul London City

Aeroportul London City (LCY) oferă servicii WI-FI gratuite tuturor pasagerilor din clădirea terminalului. Trebuie doar să te conectezi la rețeaua Wi-Fi gratuită a aeroportului respectiv și să-ți confirmi adresa de e-mail.

Parcarea la Aeroportul London City

Aeroportul London City (LCY) include o gamă vastă de opțiuni de parcare, inclusiv parcări de scurtă și lungă durată și cu valet. Parcarea se află la o distanță scurtă față de clădirea terminalului principal.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul London City

Pasagerii au la dispoziție un loc securizat de depozitare a bagajelor pentru care se percepe o taxă la fiecare 24 de ore. Înainte de a folosi serviciul respectiv, trebuie să îți înregistrezi bagajele la biroul de informații.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Uber este disponibil la Aeroportul London City (LCY) ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul London City pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. De asemenea, la tariful final al cursei pot fi adăugate taxele de parcare și cele de aeroport.

Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori. După ce comanzi mașina, consultă aplicația pentru a afla timpul de așteptare estimat.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Terminalele Aeroportului London City: informații pentru vizitatori