Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Atatürk din Istanbul (IST)

Dacă mergi de la Aeroportul Atatürk către Istanbul sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

Yeşilköy, 34149 Bakırköy/Istanbul, Turkey
+90 212-463-30-00

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Taxi Yellow

  1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Cum să comanzi o mașină Uber de la aeroport

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești pregătit(ă) să ieși, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locul de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi la locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Atatürk din Istanbul

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Atatürk

La Aeroportul Atatürk sunt disponibile servicii Wi-Fi gratuite timp de două ore. Pentru a le accesa, vei avea nevoie de un număr de telefon mobil la care să poți primi mesaje text în Turcia sau poți folosi serviciul Wi-Fi cu plată al aeroportului.

Parcarea la Aeroportul Atatürk din Istanbul

Aeroportul Atatürk din Istanbul oferă numeroase opțiuni de parcare, atât pentru opriri rapide la destinație, cât și pentru parcările de lungă durată. După parcare, vei face transferul către Aeroportul Atatürk din Istanbul folosind autobuzul aeroportului.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Atatürk

Atât în Terminalul internațional, cât și în cel intern sunt disponibile locuri de depozitare a bagajelor. Astfel, călătorii care au escale lungi își pot lăsa în siguranță lucrurile pentru a face o excursie la Istanbul.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Atatürk ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Atatürk pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Internațional Atatürk

Uber este ideal pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Atatürk din Istanbul (IST). Fiind cel mai mare aeroport din Turcia în ce privește numărul total al pasagerilor, Atatürk din Istanbul se clasează pe locul al doilea în privința numărului de destinații non-stop din lume. Deplasarea cu mașina din centrul orașului Istanbul către Aeroportul Atatürk durează aproximativ 40 de minute, acest aeroport fiind o alegere excelentă pentru orice persoană care zboară spre sau dinspre Istanbul. Pentru călătorii care nu au mașină, Aeroportul Internațional Atatürk este ușor accesibil cu metroul, autobuzul, autocarul sau cu Uber.

Terminalele Aeroportului Atatürk din Istanbul (IST)

Aeroportul Atatürk are două terminale pentru pasageri: Terminalul Intern și Terminalul Internațional. Așa cum te-ai aștepta, Terminalul Intern se ocupă de zborurile din Turcia, iar cel Internațional de zborurile internaționale și intercontinentale. Cele două terminale sunt conectate, motiv pentru care transferurile interne în cadrul Aeroportului Internațional Atatürk sunt relativ directe comparativ cu alte aeroporturi de dimensiunea acestuia. Serviciul Wi-Fi este disponibil în ambele terminale și, de asemenea, la aeroport poți găsi stații de încărcare a telefoanelor mobile.

Terminalul Intern

 • Turkish Airlines
 • Salonul Primeclass

Terminalul Internațional

 • Air France
 • Emirates
 • Alte zboruri intercontinentale și internaționale
 • Salonul HSBC Premier

Servirea mesei la Aeroportul Atatürk din Istanbul (IST)

De la opțiunile mâncărurilor turcești tradiționale și proaspete la cele fast-food, la Aeroportul Atatürk există o varietate de restaurante pe care să le explorezi. Dacă preferi să savurezi o masă în stil bufet sau un meniu rapid, ai la dispoziție o gamă vastă de opțiuni care pot satisface orice gust.

Cum să te descurci la Aeroportul Atatürk din Istanbul (IST)

Terminalele interne și internaționale sunt foarte aproape unele de altele, astfel încât poți face ușor transferul între acestea pe jos sau mai rapid, cu ajutorul benzilor rulante pietonale, bineînțeles. Acestea sunt perfecte când te grăbești.

Lucruri de făcut la Aeroportul Atatürk (IST)

Distracția principală la Aeroportul Atatürk o reprezintă zonele sale excelente pentru cumpărături, constând într-un magazin duty-free mare în Vechiul Bazar, unde poți găsi articole precum condimente, produse din sticlă și bijuterii. Magazinele duty-free de la Aeroportul Atatürk sunt locul ideal de unde să cumperi suveniruri pentru prieteni și familie. Acestea îți oferă o gamă variată de băuturi alcoolice, produse cosmetice, parfumuri și produse de cofetărie. Alte activități constau în facilități pentru SPA și masaj, perfecte pentru relaxare înaintea zborului, iar saloanele premier sunt prevăzute și cu dușuri.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Atatürk (IST)

Există un hotel în incinta Aeroportului Internațional Atatürk și multe altele în imediata vecinătate a acestuia, fiind ideale pentru persoanele care sosesc la aeroport la primele ore ale dimineții. În aceste hoteluri, găsești gama obișnuită de facilități pentru afaceri, săli de ședință și de fitness, dar cel mai bine este să verifici site-ul web al hotelului pentru a te asigura că are tot ce îți trebuie.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Atatürk (IST)

În apropierea Aeroportului Atatürk, există mai multe puncte istorice de interes, așa cum te-ai aștepta de la un aeroport din Istanbul, inclusiv:

 • Moscheea Albastră
 • Turnul Galata
 • Marele Bazar
 • Catedrala Sfânta Sofia
 • Palatul Topkapi

Află mai multe informații despre Aeroportul Atatürk din Istanbul (IST) aici.

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.