Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Haneda din Tokyo (hnd)

Looking for an alternative to the traditional Aeroportul Haneda shuttle or taxi? Whether you’re going from HND Airport to Tokyo Station or from Shinjuku to Haneda Airport, get where you’re going with the Uber Taxi app you already know. Request a ride to and from HND at the tap of a button.

4-3 Haneda-Kuko, 2-Chome, Ota-Ku, Tokyo 144, Japan
+81 3-5757-8111

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Haneda din Tokyo

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Haneda din Tokyo. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/10/19.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Taxi

  1-4

  Get matched with a taxi nearby

 • Black

  1-4

  Premium rides for groups of up to 4

 • BLACK VAN

  1-5

  Premium rides for groups of up to 5

1/3

Preluare de la Aeroportul Haneda (HND)

Comandă o mașină când ești gata să ieși

When you’re ready, open the Uber app to request a ride to your destination. Choose the HND airport transportation option that suits your group size and luggage needs.

Ieși pe la nivelul Sosiri

You’ll get directions about Aeroportul Haneda pickup points directly in the app. Pickup locations may vary by terminal. Rideshare pickup signs might also be available at Aeroportul Internațional Haneda din Tokyo.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Go to your assigned HND pickup location as specified by the app. Please note: this location may not always be at your nearest exit. Your driver’s name, license plate, and car color will show in the app. Verify your ride before you get in. If you can’t find your driver, contact them through the app.

Harta pentru Aeroportul Haneda

Aeroportul Haneda are trei terminale: Terminalul pentru zboruri internaționale și Terminalele 1 și 2 pentru zboruri interne.

Rămâi conectat(ă) când călătorești

Cum te conectezi la rețeaua Wi-Fi de la Aeroportul Tokio Haneda (HND)

Te poți conecta gratuit la rețeaua Wi-Fi de la Aeroportul Haneda Selectează HANEDA-FREE-WIFI din lista de rețele Wi-Fi, apoi deschide browserul și urmează instrucțiunile.

Cumpără o cartelă SIM locală

Poți cumpăra o cartelă SIM preplătită din sala Sosiri de la nivelul 2 al Terminalului pentru zboruri internaționale.

Cartelele SIM preplătite nu sunt disponibile pentru vânzare la Terminalele pentru zboruri interne 1 și 2.

Cartelele SIM preplătite disponibile în Japonia pentru cetățeni străini sunt limitate strict la comunicarea prin date. Conform legislației din Japonia, cetățenii străini nu au permisiunea să cumpere cartele SIM care permit apeluri vocale.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Haneda

Unul dintre cele două aeroporturi principale din Tokyo, Aeroportul Haneda este cel mai solicitat aeroport al Japoniei, deservind zona mai amplă a orașului Tokyo. Mai convenabil decât echivalentul său, Aeroportul Narita, Aeroportul Haneda este la numai 25 de minute cu mașina de centrul orașului Tokyo.

Terminalele Aeroportului Haneda

Aeroportul este împărțit în terminale internaționale și interne. Zborurile internaționale sunt toate deservite de către Terminalul Internațional pentru pasageri al Aeroportului Haneda, în timp ce zborurile interne sunt împărțite între Terminalul 1 și Terminalul 2.

Terminalul 1 al Aeroportului Haneda

 • JAL
 • Japan Transocean Air
 • Skymark
 • Star Flyer (zboruri către aeroporturile Kitakyushu și Fukuoka)

Terminalul 2 al Aeroportului Haneda

 • AIRDO
 • ANA
 • Solaseed
 • Star Flyer (zboruri către aeroporturile Yamaguchi-Ube și Kansai)

Cum să te descurci la Aeroportul Haneda

La fiecare patru minute, Aeroportul asigură autobuze de transfer gratuite care circulă între terminalele interne și Terminalul Internațional mai mic pentru pasageri.

Schimbul valutar la Aeroportul Haneda

În foaierul de plecări al Terminalului Internațional pentru pasageri, casele de schimb valutar cu servicii non-stop sunt disponibile la al doilea și al treilea etaj. Altele două se găsesc în zona de zboruri internaționale.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Haneda

În cazul în care ai nevoie de un hotel pentru o escală sau o întârziere la un zbor de noapte, ai la dispoziție hotelul aeroportului și cel puțin 30 de hoteluri și cazări din zonă.

Află mai multe informații despre Aeroportul Haneda (HND) aici.

Facebook

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.