Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Haneda din Tokyo (hnd)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Haneda? Dacă mergi de la Aeroportul HND către Gara Tokyo sau din Shinjuku către Aeroportul Haneda, ajungi unde dorești cu aplicația Uber Taxi pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la HND.

4-3 Haneda-Kuko, 2-Chome, Ota-Ku, Tokyo 144, Japan
+81 3-5757-8111

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Taxi

  1-4

  Găsește un taxi în apropiere. Taxa de rezervare va fi percepută separat (maximum 420 JPY)

Preluare de la Aeroportul Haneda (HND)

Comandă o cursă când ești gata să ieși în oraș

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul HND potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieșire la nivelul Sosiri

Vei primi indicații de orientare pentru la locurile de preluare din Aeroportul Haneda, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Indicatoarele pentru preluare pot fi disponibile și la Aeroportul Internațional Haneda din Tokyo.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din HND, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul Haneda

Aeroportul Haneda are trei terminale: Terminalul pentru zboruri internaționale și Terminalele 1 și 2 pentru zboruri interne.

Rămâi conectat(ă) când călătorești

Cum te conectezi la rețeaua Wi-Fi de la Aeroportul Tokyo Haneda (HND)

Te poți conecta gratuit la rețeaua Wi-Fi de la aeroportul Haneda. Selectează HANEDA-FREE-WIFI din lista de rețele Wi-Fi, apoi deschide browserul și urmează instrucțiunile.

Cumpără o cartelă SIM locală

Poți cumpăra o cartelă SIM preplătită din sala Sosiri de la nivelul doi al Terminalului pentru zboruri internaționale.

Cartelele SIM preplătite nu sunt disponibile pentru vânzare la Terminalele 1 și 2 pentru zboruri interne.

Cartelele SIM preplătite disponibile în Japonia pentru cetățenii străini sunt limitate strict la comunicarea de date. Conform legislației din Japonia, cetățenii străini nu au permisiunea să cumpere cartele SIM care permit apeluri vocale.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Haneda

Aeroportul Haneda este unul dintre cele două aeroporturi principale din Tokyo și cel mai aglomerat aeroport al Japoniei, deservind zona mai amplă a orașului. Mai convenabil decât echivalentul său, aeroportul Narita, Haneda este la numai 25 de minute cu mașina de centrul orașului Tokyo.

Terminalele de la aeroportul Haneda

Aeroportul este împărțit în terminale internaționale și interne. Zborurile internaționale sunt toate deservite de către Terminalul internațional pentru pasageri al aeroportului Haneda, în timp ce zborurile interne sunt împărțite între Terminalul 1 și Terminalul 2.

Terminalul 1 al aeroportului Haneda

 • JAL
 • Japan Transocean Air
 • Skymark
 • Star Flyer (zboruri către aeroporturile Kitakyushu și Fukuoka)

Terminalul 2 al aeroportului Haneda

 • AIRDO
 • ANA
 • Solaseed
 • Star Flyer (zboruri către aeroporturile Yamaguchi-Ube și Kansai)

Cum să te orientezi în aeroportul Haneda

La fiecare patru minute, aeroportul asigură autobuze de transfer gratuite care circulă între terminalele interne și terminalul internațional mai mic pentru pasageri.

Schimbul valutar la aeroportul Haneda

În holul de primire al terminalului internațional pentru pasageri, casele de schimb valutar cu servicii non-stop sunt disponibile la al doilea și al treilea etaj. Mai sunt două care se găsesc în zona pentru zboruri internaționale.

Hotelurile din apropierea aeroportului Haneda

În cazul în care ai nevoie de un hotel pentru o escală sau o întârziere de o noapte la un zbor, ai la dispoziție hotelul aeroportului și cel puțin 30 de hoteluri și cazări în zonă.

Află mai multe informații despre aeroportul Haneda (HND) aici.

Facebook

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.