Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Frankfurt am Main (FRA)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Frankfurt? Fie că mergi de la Aeroportul Frankfurt către centrul orașului sau din Kleinmarkthalle către Aeroportul Frankfurt, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la FRA.

Frankfurt, 60547
+49 180-6-3724636

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Apeși pe un buton acum și beneficiezi de transport la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv tarife afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Ways to ride in the area

Pickup at Aeroportul Frankfurt am Main (FRA)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul FRA potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Frankfurt, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Frankfurt am Main.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din FRA, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Top questions from riders

  • Aplicația Uber este disponibilă la Aeroportul Frankfurt, așa că poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

  • Locurile de preluare Uber de la aeroport se pot modifica. Pentru a găsi locul de preluare, consultă întotdeauna aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

  • Tariful către și de la Aeroportul Frankfurt se poate modifica în funcție de oră, trafic și alți factori. Verifică aplicația Uber pentru a afla prețul cursei.

  • Când comanzi o cursă, aplicația oferă o estimare a duratei necesare pentru ca șoferul să ajungă la locul de preluare.

More information

  • Conduci cu Uber?

    Află detalii care îți îmbunătățesc cursele de aeroport: de la locurile de preluare a pasagerilor până la regulile și reglementările locale ce trebuie respectate.

  • Mergi la alt aeroport?

    Curse la și de la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

1/2

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Frankfurt

Aeroportul Frankfurt am Main s-a deschis în 1936 și a devenit unul dintre cele mai mari aeroporturi din Germania, deservind peste 70 de milioane de pasageri pe an. Este un centru de transport important din Europa și reprezintă cea mai mare rețea de locuri de muncă aflată într-un singur loc din Germania, având în jur de 81.000 de angajați în 450 de companii și organizații. Aeroportul se află la 12 kilometri (7 mile) de sud-estul orașului Frankfurt, adică o cursă dinspre centrul orașului către aeroport va dura 15 minute.

Terminalele Aeroportului Frankfurt

Aeroportul Frankfurt are două terminale: Terminalul 1 și Terminalul 2, între care poți circula cu un autobuz de transfer sau un tren SkyLine. Zborurile internaționale și locale folosesc ambele terminale, deci verifică atent terminalul pentru plecări. De asemenea, la Aeroportul Frankfurt se găsește Terminalul Lufthansa First Class, destinat exclusiv pasagerilor Lufthansa care călătoresc la clasa întâi.

Restaurantele Aeroportului Frankfurt

Indiferent dacă ai poftă de un mic dejun gourmet, o masă de prânz ușoară sau o cină pe îndelete, Aeroportul Frankfurt are oferte pentru toate gusturile. Sunt disponibile numeroase opțiuni, de la gustări rapide la mese copioase și savuroase pentru persoanele care au mai mult timp la dispoziție. Pe lângă opțiuni standard, cum ar fi sandvișuri, supe, salate, băuturi calde și reci, smoothie-uri, sucuri și produse de patiserie, pasagerii pot savura o varietate de bucătării, inclusiv cu specific italian sau asiatic și, bineînțeles, preparate germane tradiționale. Sunt disponibile opțiuni pentru vegetarieni, precum și preparate fără gluten.

Magazinele de la Aeroportul Frankfurt

Pentru călătorii care preferă să se relaxeze la cumpărături, Aeroportul Frankfurt (FRA) oferă o mulțime de opțiuni. Aeroportul are o secțiune duty-free care vinde la prețuri mici produse ale unor mărci populare în întreaga lume, inclusiv parfumuri, aftershave, produse de cofetărie, ochelari de soare, produse cosmetice, accesorii vestimentare, bere, vin și băuturi spirtoase. Sunt disponibile și magazine care vând produse vestimentare de lux, pantofi, electronice, bijuterii, ziare, reviste, cărți, articole farmaceutice și produse necesare pentru călătorie. În plus, pasagerii pot cumpăra suveniruri, cum ar fi caviar și preparate germane tradiționale.

Saloanele Aeroportului Frankfurt

Frankfurt are numeroase saloane, unele disponibile doar pentru călătorii frecvenți sau de la clasa business. Totuși, unele saloane sunt disponibile contra cost tuturor pasagerilor. Aici, te poți relaxa înainte de zbor, beneficiind de scaune confortabile, mâncare, băuturi calde și reci, Wi-Fi, televizoare și ziare.

Serviciile de la Aeroportul Frankfurt (FRA)

La Aeroportul Frankfurt, există o gamă vastă de servicii pentru ca toți pasagerii să beneficieze de o călătorie fără griji. Sunt disponibile spații de lucru pentru persoanele care călătoresc în interes de serviciu și care doresc să-și petreacă timpul la aeroport navigând pe internet. Familiile care călătoresc cu copii mici vor găsi zone de joacă în ambele terminale, precum și camere pentru bebeluși, destinate schimbării scutecelor și alăptării. Pentru pasagerii care trebuie să aștepte mult timp, există mai multe săli de cinema Movie Worlds în Terminalul 1, unde se proiectează filme populare, documentare și seriale.

Hotelurile Aeroportului Frankfurt

În incinta Aeroportului Frankfurt, există numeroase hoteluri care oferă opțiuni de cazare pentru orice buget. Unele hoteluri au acces direct pentru pietoni către terminale. Imediat în afara aeroportului, în special în districtele Rüsselsheim și Langen, există mai multe opțiuni de cazare. Întrucât centrul orașului Frankfurt se află la scurtă distanță, călătorii care nu se grăbesc să prindă zborul pot profita la maximum de gama de hoteluri și camere disponibile acolo.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Frankfurt

Frankfurt este un centru economic important, fiind o destinație populară pentru persoanele care călătoresc în interes de serviciu, dar oferă și multe atracții artistice, arhitecturale și muzee. Câteva dintre obiectivele turistice din Frankfurt includ:

  • Kaiserdom (Catedrala imperială),
  • Piața Kleinmarkthalle,
  • Muzeul de istorie naturală,
  • Piața centrală Römerberg,
  • Muzeul de artă Städel.

Află mai multe despre Aeroportul Frankfurt (FRA) aici.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.