Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Frankfurt am Main (fra)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Frankfurt? Fie că mergi de la Aeroportul Frankfurt către centrul orașului sau din Kleinmarkthalle către Aeroportul Frankfurt, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la FRA.

Frankfurt 60547 Germany
+49 180-6-3724636

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Frankfurt am Main

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Frankfurt am Main. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/28.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberXL

  1-6

  Fits 5 riders or 3 riders with luggage

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • Uber Comfort

  1-4

  Extra legroom and top rated drivers

 • UberX

  1-4

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • Premium

  1-4

  Curse de lux cu șoferi profesioniști

 • Green

  1-4

  Vehicule electrice şi hibride

 • Taxi

  1-4

  Taxiuri permanent la dispoziție

1/7

Preluare de la Aeroportul Frankfurt (FRA)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul FRA potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Frankfurt, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Frankfurt am Main.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din FRA, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru călătorii fără griji la Aeroportul Frankfurt

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Frankfurt

Pasagerii pot beneficia non-stop de Wi-Fi gratuit la Aeroportul Frankfurt. Pentru a te conecta la serviciu, caută rețeaua Aeroportului Frankfurt, introdu adresa de e-mail și acceptă Termenii și condițiile. Apoi, dă clic pe „Continuă” și pe „Începe navigarea”.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Frankfurt

La Aeroportul Frankfurt, există trei birouri de bagaje amplasate în ambele terminale, care le permit pasagerilor să-și depoziteze bagajele timp de până la trei luni. De asemenea, birourile oferă servicii de ambalare a bagajelor în folie retractabilă în cazul articolelor voluminoase sau incomode.

Parcarea la Aeroportul Frankfurt

La Aeroportul Frankfurt, sunt disponibile mai multe opțiuni de parcare, inclusiv parcare pe termen scurt, pe termen lung, în interes de serviciu și o zonă pentru opriri.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Aplicația Uber este disponibilă la Aeroportul Frankfurt, așa că poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Locurile de preluare Uber de la aeroport se pot modifica. Pentru a găsi locul de preluare, consultă întotdeauna aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Tariful către și de la Aeroportul Frankfurt se poate modifica în funcție de oră, trafic și alți factori. Verifică aplicația Uber pentru a afla prețul cursei.

 • Când comanzi o cursă, aplicația oferă o estimare a duratei necesare pentru ca șoferul să ajungă la locul de preluare.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Frankfurt

Aeroportul Frankfurt am Main s-a deschis în 1936 și a devenit unul dintre cele mai mari aeroporturi din Germania, deservind peste 70 de milioane de pasageri pe an. Este un centru de transport important din Europa și reprezintă cea mai mare rețea de locuri de muncă aflată într-un singur loc din Germania, având în jur de 81.000 de angajați în 450 de companii și organizații. Aeroportul se află la 12 kilometri (7 mile) de sud-estul orașului Frankfurt, adică o cursă dinspre centrul orașului către aeroport va dura 15 minute.

Terminalele Aeroportului Frankfurt

Aeroportul Frankfurt are două terminale: Terminalul 1 și Terminalul 2, între care poți circula cu un autobuz de transfer sau un tren SkyLine. Zborurile internaționale și locale folosesc ambele terminale, deci verifică atent terminalul pentru plecări. De asemenea, la Aeroportul Frankfurt se găsește Terminalul Lufthansa First Class, destinat exclusiv pasagerilor Lufthansa care călătoresc la clasa întâi.

Restaurantele Aeroportului Frankfurt

Indiferent dacă ai poftă de un mic dejun gourmet, o masă de prânz ușoară sau o cină pe îndelete, Aeroportul Frankfurt are oferte pentru toate gusturile. Sunt disponibile numeroase opțiuni, de la gustări rapide la mese copioase și savuroase pentru persoanele care au mai mult timp la dispoziție. Pe lângă opțiuni standard, cum ar fi sandvișuri, supe, salate, băuturi calde și reci, smoothie-uri, sucuri și produse de patiserie, pasagerii pot savura o varietate de bucătării, inclusiv cu specific italian sau asiatic și, bineînțeles, preparate germane tradiționale. Sunt disponibile opțiuni pentru vegetarieni, precum și preparate fără gluten.

Magazinele de la Aeroportul Frankfurt

Pentru călătorii care preferă să se relaxeze la cumpărături, Aeroportul Frankfurt (FRA) oferă o mulțime de opțiuni. Aeroportul are o secțiune duty-free care vinde la prețuri mici produse ale unor mărci populare în întreaga lume, inclusiv parfumuri, aftershave, produse de cofetărie, ochelari de soare, produse cosmetice, accesorii vestimentare, bere, vin și băuturi spirtoase. Sunt disponibile și magazine care vând produse vestimentare de lux, pantofi, electronice, bijuterii, ziare, reviste, cărți, articole farmaceutice și produse necesare pentru călătorie. În plus, pasagerii pot cumpăra suveniruri, cum ar fi caviar și preparate germane tradiționale.

Saloanele Aeroportului Frankfurt

Frankfurt are numeroase saloane, unele disponibile doar pentru călătorii frecvenți sau de la clasa business. Totuși, unele saloane sunt disponibile contra cost tuturor pasagerilor. Aici, te poți relaxa înainte de zbor, beneficiind de scaune confortabile, mâncare, băuturi calde și reci, Wi-Fi, televizoare și ziare.

Serviciile de la Aeroportul Frankfurt (FRA)

La Aeroportul Frankfurt, există o gamă vastă de servicii pentru ca toți pasagerii să beneficieze de o călătorie fără griji. Sunt disponibile spații de lucru pentru persoanele care călătoresc în interes de serviciu și care doresc să-și petreacă timpul la aeroport navigând pe internet. Familiile care călătoresc cu copii mici vor găsi zone de joacă în ambele terminale, precum și camere pentru bebeluși, destinate schimbării scutecelor și alăptării. Pentru pasagerii care trebuie să aștepte mult timp, există mai multe săli de cinema Movie Worlds în Terminalul 1, unde se proiectează filme populare, documentare și seriale.

Hotelurile Aeroportului Frankfurt

În incinta Aeroportului Frankfurt, există numeroase hoteluri care oferă opțiuni de cazare pentru orice buget. Unele hoteluri au acces direct pentru pietoni către terminale. Imediat în afara aeroportului, în special în districtele Rüsselsheim și Langen, există mai multe opțiuni de cazare. Întrucât centrul orașului Frankfurt se află la scurtă distanță, călătorii care nu se grăbesc să prindă zborul pot profita la maximum de gama de hoteluri și camere disponibile acolo.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Frankfurt

Frankfurt este un centru economic important, fiind o destinație populară pentru persoanele care călătoresc în interes de serviciu, dar oferă și multe atracții artistice, arhitecturale și muzee. Câteva dintre obiectivele turistice din Frankfurt includ:

 • Kaiserdom (Catedrala imperială),
 • Piața Kleinmarkthalle,
 • Muzeul de istorie naturală,
 • Piața centrală Römerberg,
 • Muzeul de artă Städel.

Află mai multe despre Aeroportul Frankfurt (FRA) aici.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.

Linkurile către site-urile web externe sunt disponibile exclusiv pentru interesul vizitatorilor. Accesezi acele linkuri pe propria răspundere. Uber nu răspunde pentru site-urile respective sau conținutul lor.