Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

Dacă mergi de la Aeroportul Dubai către centrul orașului sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

 • Select1-4

  Curse zilnice de lux

Cum să comanzi o mașină Uber de la aeroport

Deschide aplicația pentru a comanda o mașină

Când ești gata, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locul de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi în locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă cea mai apropiată ieșire. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Dubai

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Dubai

În toate zonele din Aeroportul Dubai sunt disponibile servicii Wi-Fi gratuite, nelimitate și de mare viteză. Dacă nu ai un dispozitiv mobil, poți folosi chioșcurile de internet de la centrele Global Link și Connect.

Parcarea la Aeroportul Internațional Dubai

La Aeroportul Internațional Dubai sunt disponibile numeroase opțiuni de parcare, concepute să-i mulțumească pe toți călătorii. Terminalele 1 și 2 oferă locuri de parcare economice și premium, la diverse distanțe față de aeroport.

Schimbul valutar la Aeroportul Dubai

La Aeroportul Internațional Dubai (DXB) sunt disponibile numeroase case de schimb valutar. Fiecare terminal are mai multe case de schimb valutar ca să poți sosi cu bancnotele potrivite în portofel.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Uber este disponibil la Aeroportul Internațional Dubai ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Internațional Dubai pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.
Găsește un aeroport

Informații pentru vizitatorii terminalelor Aeroportului Dubai

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Internațional Dubai (DXB). Cel mai solicitat aeroport din lume, Aeroportul Dubai oferă facilități de ultimă generație pentru vizitatorii din întreaga lume. Aeroportul Internațional Dubai este situat în districtul Al Garhoud din oraș, care se află la 5 kilometri (3 mile) distanță de centrul orașului. Fiind principalul aeroport din Dubai, acesta este cea mai bună alegere pentru orice persoană care călătorește în oraș, precum și pentru cei care se transferă la alt zbor.

Terminalele Aeroportului Dubai

Aeroportul Dubai are trei terminale principale pentru pasageri: Terminalele 1, 2 și 3. Terminalul 1 este cel mai solicitat, fiind folosit de majoritatea liniilor aeriene importante, iar Terminalul 2 este folosit mai ales pentru zboruri regionale.

Terminalul 1 al Aeroportului Internațional Dubai (DXB)

 • Toate liniile aeriene internaționale

Terminalul 2 al Aeroportului Internațional Dubai (DXB)

 • flydubai
 • Alte linii aeriene regionale și internaționale

Terminalul 3 al Aeroportului Internațional Dubai (DXB)

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Restaurantele Aeroportului Dubai (DXB)

Dacă ești în căutarea unui fast-food sau a unui meniu special, restaurantele de la Aeroportul Dubai au tot ce îți trebuie. Ai la dispoziție peste 80 de magazine de mâncăruri și băuturi, putând savura bucătăria internațională din întreaga lume. Butler’s Chocolate Café este locul ideal pentru cei care preferă dulciurile, iar restaurantul Chowking Orient este recomandat pentru aromele asiatice.

Cum să te descurci la Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

Un autobuz de transfer disponibil 24 de ore circulă între Terminalul 1 și Terminalul 3, dar poți folosi și metroul pentru transferul între terminale.

Lucruri de făcut la Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

Magazinele duty-free ale Aeroportului Dubai sunt opțiunea ideală pentru terapie prin cumpărături. Acestea includ o gamă de opțiuni privind cumpărăturile la Aeroportul Dubai, inclusiv mărci de lux, artizanat local și necesități pentru călătorie. De la bijuterii la suveniruri, de la parfumuri la haine, cu siguranță vei găsi ce dorești.

Dușurile la Aeroportul Dubai

Pentru persoanele care simt nevoia să se împrospăteze după un zbor lung, dușurile gratuite pot fi găsite între Porțile C18 și C22 și Porțile B13 și B19 de la Terminalul 3. Sunt ideale pentru a alunga oboseala și a te împrospăta înaintea următoarei etape a călătoriei.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Dubai

Aeroportul Internațional Dubai oferă mai multe opțiuni pentru depozitarea pe termen scurt a bagajelor la Terminalele 1 și 3. În schimbul unei mici taxe, poți depozita gențile timp de maximum 12 ore. Serviciul de depozitare a bagajelor nu este disponibil la Terminalul 2. Ai la dispoziție și serviciul de împachetare a bagajelor cu ajutorul însoțitorilor, care îți permite să gestionezi bagajele grele sau voluminoase.

Schimbul valutar la Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

După cum te-ai aștepta de la cel mai solicitat aeroport al lumii, la Aeroportul Internațional Dubai (DXB) există numeroase case de schimb valutar. Fiecare terminal are mai multe case de schimb valutar, astfel încât poți fi sigur(ă) că sosești cu bancnotele potrivite în portofel oriunde ai merge.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Dubai (DXB)

Mai multe hoteluri sunt amplasate în interiorul Terminalelor 1 și 3 ale Aeroportului Dubai, acestea fiind alegerea ideală pentru pauzele scurte dintre zboruri. Există numeroase hoteluri și în imediata vecinătate a aeroportului, iar pasagerii pot rezerva cazări în centrul orașului, distanța scurtă putând fi parcursă cu Uber.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Dubai (DXB)

În cazul în care ai o escală la Aeroportul Internațional Dubai (DXB) și trebuie să aștepți cel puțin șase ore, există multe locuri care pot fi vizitate în apropierea Aeroportului Dubai, inclusiv:

 • Clădirea Burj Khalifa
 • Plajele Dubai
 • Fântânile din Dubai
 • Mallul din Dubai

Află mai multe informații despre Aeroportul Dubai (DXB) aici.

Facebook
Instagram
Twitter