Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Dubai (dxb)

Looking for an alternative to the traditional Aeroportul Dubai shuttle or taxi? Whether you’re heading from Dubai Airport to the city center or from the city center to Dubai Airport, get where you’re going with the Uber app you already know. Request a ride to and from DXB at the tap of a button.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Dubai

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Dubai. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/10/19.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Black

  1-3

  Curse premium cu mașini de lux

 • Select

  1-3

  Curse zilnice de lux

 • UberXL

  1-5

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

1/3

Preluare de la Aeroportul Dubai (DXB)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

When you’re ready, open the Uber app to request a ride to your destination. Choose the DXB airport transportation option that suits your group size and luggage needs.

Urmează instrucțiunile din aplicație

You’ll get directions about Aeroportul Dubai pickup points directly in the app. Pickup locations may vary by terminal. Rideshare pickup signs might also be available at Aeroportul Internațional Dubai.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Go to your assigned DXB pickup location as specified by the app. Please note: this location may not always be at your nearest exit. Your driver’s name, license plate, and car color will show in the app. Verify your ride before you get in. If you can’t find your driver, contact them through the app.

Sfaturi pentru Aeroportul Dubai

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Dubai

În toate zonele din Aeroportul Dubai sunt disponibile servicii Wi-Fi gratuite, nelimitate și de mare viteză. Dacă nu ai un dispozitiv mobil, poți folosi chioșcurile de internet de la centrele Global Link și Connect.

Parcarea la Aeroportul Internațional Dubai

La Aeroportul Internațional Dubai sunt disponibile numeroase opțiuni de parcare, concepute să-i mulțumească pe toți călătorii. Terminalele 1 și 2 oferă locuri de parcare economice și premium, la diverse distanțe față de aeroport.

Schimbul valutar la Aeroportul Dubai

La Aeroportul Internațional Dubai (DXB) sunt disponibile numeroase case de schimb valutar. Fiecare terminal are mai multe case de schimb valutar ca să poți sosi cu bancnotele potrivite în portofel.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Internațional Dubai ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Internațional Dubai pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii terminalelor Aeroportului Dubai

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Internațional Dubai (DXB). Cel mai solicitat aeroport din lume, Aeroportul Dubai oferă facilități de ultimă generație pentru vizitatorii din întreaga lume. Aeroportul Internațional Dubai este situat în districtul Al Garhoud din oraș, care se află la 5 kilometri (3 mile) distanță de centrul orașului. Fiind principalul aeroport din Dubai, acesta este cea mai bună alegere pentru orice persoană care călătorește în oraș, precum și pentru cei care se transferă la alt zbor.

Terminalele Aeroportului Dubai

Aeroportul Dubai are trei terminale principale pentru pasageri: Terminalul 1, Terminalul 2 și Terminalul 3. Terminalul 1 este cel mai solicitat, fiind folosit de majoritatea liniilor aeriene importante, iar Terminalul 2 este folosit mai ales pentru zboruri regionale.

Terminalul 1 al Aeroportului Internațional Dubai (DXB)

 • Toate liniile aeriene internaționale

Terminalul 2 al Aeroportului Internațional Dubai (DXB)

 • flydubai
 • Alte linii aeriene regionale și internaționale

Terminalul 3 al Aeroportului Internațional Dubai (DXB)

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Restaurantele Aeroportului Dubai (DXB)

Dacă ești în căutarea unui fast-food sau a unui meniu special, restaurantele de la Aeroportul Dubai au tot ce îți trebuie. Ai la dispoziție peste 80 de magazine de mâncăruri și băuturi, putând savura bucătăria internațională din întreaga lume. Butler’s Chocolate Café este locul ideal pentru cei care preferă dulciurile, iar restaurantul Chowking Orient este recomandat pentru aromele asiatice.

Cum să te descurci la Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

Un autobuz de transfer disponibil 24 de ore circulă între Terminalul 1 și Terminalul 3, dar poți folosi și metroul pentru transferul între terminale.

Lucruri de făcut la Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

Magazinele duty-free ale Aeroportului Dubai sunt opțiunea ideală pentru terapie prin cumpărături. Acestea includ o gamă de opțiuni privind cumpărăturile la Aeroportul Dubai, inclusiv mărci de lux, artizanat local și necesități pentru călătorie. De la bijuterii la suveniruri, de la parfumuri la haine, cu siguranță vei găsi ce dorești.

Dușurile la Aeroportul Dubai

Pentru persoanele care simt nevoia să se împrospăteze după un zbor lung, dușurile gratuite pot fi găsite între Porțile C18 și C22 și Porțile B13 și B19 de la Terminalul 3. Sunt ideale pentru a alunga oboseala și a te împrospăta înaintea următoarei etape a călătoriei.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Dubai

Aeroportul Internațional Dubai oferă mai multe opțiuni pentru depozitarea pe termen scurt a bagajelor la Terminalele 1 și 3. În schimbul unei mici taxe, poți depozita gențile timp de maximum 12 ore. Serviciul de depozitare a bagajelor nu este disponibil la Terminalul 2. Ai la dispoziție și serviciul de împachetare a bagajelor cu ajutorul însoțitorilor, care îți permite să gestionezi bagajele grele sau voluminoase.

Schimbul valutar la Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

După cum te-ai aștepta de la cel mai solicitat aeroport al lumii, la Aeroportul Internațional Dubai (DXB) există numeroase case de schimb valutar. Fiecare terminal are mai multe case de schimb valutar, astfel încât poți fi sigur(ă) că sosești cu bancnotele potrivite în portofel oriunde ai merge.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Dubai (DXB)

Mai multe hoteluri sunt amplasate în interiorul Terminalelor 1 și 3 ale Aeroportului Dubai, acestea fiind alegerea ideală pentru pauzele scurte dintre zboruri. Există numeroase hoteluri și în imediata vecinătate a aeroportului, iar pasagerii pot rezerva cazări în centrul orașului, distanța scurtă putând fi parcursă cu Uber.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Dubai (DXB)

În cazul în care ai o escală la Aeroportul Internațional Dubai (DXB) și trebuie să aștepți cel puțin șase ore, există multe locuri care pot fi vizitate în apropierea Aeroportului Dubai, inclusiv:

 • Clădirea Burj Khalifa
 • Plajele Dubai
 • Fântânile din Dubai
 • Mallul din Dubai

Află mai multe informații despre Aeroportul Dubai (DXB) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.