Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Dublin (dub)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Dublin? Dacă mergi de la Aeroportul Dublin către centrul orașului sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la DUB.

CQG2+H2 Collinstown, County Dublin, Ireland
+353 1-814-1111

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Dublin

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Dublin. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/12/03.

4:58 AM
open

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Taxi

  1-4

  Cursă fără numerar efectuată de taximetru

 • Black

  1-4

  Calitate excepţională şi discreţie

Preluare de la Aeroportul Dublin (DUB)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul DUB potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Dublin, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Dublin.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din DUB, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Dublin

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Dublin

La Aeroportul Dublin, serviciile Wi-Fi sunt nelimitate și gratuite. Trebuie doar să te conectezi la rețea și poți începe să navighezi pe internet. Nu este necesar să te înregistrezi sau să te conectezi.

Parcarea la Aeroportul Dublin

Parcarea la Aeroportul Dublin oferă opțiuni pentru staționări de lungă și scurtă durată. Locurile de parcare de scurtă durată din Aeroportul Dublin se află la doar câteva minute față de zonele de sosiri și plecări. Există și aproximativ 18.600 de locuri pentru parcări de lungă durată.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Dublin

Îți poți depozita bagajul la serviciul „Bagaje suplimentare” din sala de sosiri a Terminalului 1, pentru ca acesta să fie în siguranță și protejat pe parcursul transferului în aeroport. Tot aici poți benefica de servicii de împachetare a bagajelor.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Dublin ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Dublin pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. De asemenea, la tariful final al cursei pot fi adăugate taxele de parcare și cele de aeroport.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori. După ce comanzi mașina, consultă aplicația pentru a afla timpul de așteptare estimat.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Terminalele din Aeroportul Dublin

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Dublin (DUB). Aeroportul Dublin deservește peste 20 de milioane de pasageri anual, fiind unul dintre cele mai aglomerate noduri de transport din Europa. Aeroportul Dublin se află la aproximativ 10 kilometri (6 mile) nord de centrul orașului Dublin, aproape de autostrăzile M1 și M50, și este ușor accesibil cu mașina, autobuzul, taxiul, autobuzul de transfer sau cu Uber.

Terminalele Aeroportului Dublin

Aeroportul Dublin este deservit de două terminale principale: Terminalul 1 și Terminalul 2. Acesta din urmă este important deoarece include facilități americane pentru controlul securității, care îți permit să treci prin punctele de verificare vamală și a pașapoartelor cât timp ești încă în Dublin. Prin urmare, ajungi în S.U.A. ca și când ai fi folosit un zbor intern, economisind mult timp și evitând stresul unei escale cu așteptare îndelungată.

Terminalul 1

 • Air Canada
 • Cathay Pacific
 • KLM
 • Ryanair
 • Swiss

Terminalul 2

 • Aer Lingus
 • American
 • Delta
 • Emirates

Restaurantele Aeroportului Dublin (DUB)

Dacă vrei să găsești un loc relaxant înaintea zborului sau ai nevoie de cafeaua zilnică, la Aeroportul Dublin există o gamă vastă de restaurante pe care să le explorezi. La Terminalul 1, poți să alegi mâncăruri irlandeze de lux la Wrights of Howth, iar Gourmet Burger Kitchen din Terminalul 2 este ideal pentru o masă înaintea zborului. De asemenea, la Aeroportul Dublin există o gamă excelentă de baruri din care poți alege.

Cum să te descurci la Aeroportul Dublin (DUB)

Aeroportul Dublin este ușor de străbătut, iar un autobuz de transfer gratuit leagă terminalele T1 și T2.

Lucruri de făcut la Aeroportul Dublin (DUB)

Cu peste 100 de mărci disponibile în magazinele de la Aeroportul Dublin, chiar și cel mai pretențios cumpărător are numeroase opțiuni. The Loop din Terminalele 1 și 2 pune la dispoziție o multitudine de magazine renumite la nivel mondial, de la Jo Malone și Chanel la Dior și MAC. Și pentru că aeroportul nu are taxe (duty-free), cumpărătorii se pot aștepta la reduceri semnificative, unele produse fiind cu până la 40% mai ieftine decât în afara aeroportului.

Dușurile la Aeroportul Dublin

Deși dușurile nu sunt disponibile majorității pasagerilor, unul dintre saloane asigură accesul la dușurile Aeroportului Dublin, ceea ce îți permite să te reîmprospătezi înainte sau după zbor.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Dublin (DUB)

Invitații pot găsi mai multe hoteluri ale Aeroportului Dublin în imediata vecinătate a acestuia, fiind alegerea perfectă pentru cei care sosesc în Irlanda la primele ore ale dimineții. Pentru cei care doresc să exploreze mai mult orașul Dublin, este disponibilă o gamă vastă de opțiuni de cazare modeste sau de lux.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Dublin (DUB)

Dacă ai o escală la Aeroportul Dublin, există multe lucruri pe care să le vezi și să le faci în apropiere. Totuși, nu uita că din cauza duratei călătoriei (între 40 de minute și o oră), cel mai indicat ar fi să-ți acorzi suficient timp. În centrul orașului Dublin, există multe locuri istorice și culturale de vizitat, inclusiv:

 • Castelul Dublin
 • Depozitul Guinness
 • Muzeul Whiskyului Irlandez
 • Muzeul Kilmainham Gaol
 • Barăcile Richmond

Află mai multe informații despre Aeroportul Internațional Dublin (DUB) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.