Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Denver (den)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Denver? Dacă mergi de la Aeroportul DEN către Amfiteatrul Red Rocks sau de la grădina botanică către Aeroportul DEN, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la DEN.

8500 Peña Boulevard, Denver, CO 80249
+1 303-342-2000

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Denver

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Denver. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/12/03.

2:48 AM
open

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

1/6

Preluare de la Aeroportul Denver (DEN)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul Denver potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează indicatoarele pentru zonele de preluare pentru curse împărțite din Aeroportul Denver până în partea de est sau de vest a terminalului central.

Ieși din terminal

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul DEN, direct în aplicație.

Pasagerii care comandă curse UberX, UberXL sau Uber Comfort se pot întâlni cu șoferul partener la nivelul 5, pe insula 5. Urmează indicatoarele pentru Preluarea curselor prin aplicație.

Pasagerii care comandă curse Uber Black sau Uber SUV se pot întâlni cu șoferul partener la nivelul 5, pe insula 2.

Pasagerii cu dizabilități pot fi preluați în stradă de la nivelul 5 de la ușile exterioare 505/505 și 511/513 (partea de est) sau de la ușile 504/506 și 510/512 (partea de vest).

Confirmă locul în care te afli

Selectează terminalul și locul de preluare din Aeroportul Denver, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine.

Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul Denver

Aeroportul Denver cuprinde trei zone, în plus față de Terminalul Jeppesen. Toate sosirile și plecările internaționale au loc în Zona A.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Denver (DEN) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

 • Da, pasagerii au nevoi suplimentare legate de accesibilitate pot solicita preluarea în stradă, de la nivelul 5, din afara zonei de recuperare a bagajelor. Mergi la ușile 505/507 sau 511/513 din partea de est a terminalului central sau la ușile 504/506 sau 510/512 din partea de vest pentru a solicita preluarea în stradă.

  De asemenea, poți să suni sau să trimiți un mesaj șoferului partener pentru a solicita o preluare accesibilă. Informează șoferul despre ușa și partea terminalului la care te afli pentru o preluare fără probleme.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Denver

Aeroportul Internațional Denver (DEN) deservește zona metropolitană a orașului Denver, Colorado și este al 20-lea cel mai solicitat aeroport din lume și al cincilea din S.U.A. Acesta este amplasat la aproximativ 25 de mile (40 de kilometri) nord-est de centrul orașului Denver, un traseu care durează aproximativ 30 de minute în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului Denver

Aeroportul Denver (DEN) are un singur terminal principal, denumit Terminalul Jeppesen, deservit de trei săli: A, B și C. Saloanele Aeroportului Denver (DEN), aflate în toate sălile, îți permit să te relaxezi. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Sala A a Aeroportului Denver (DEN)

 • Aeromexico
 • Air Canada
 • Allegiant
 • American
 • Boutique Air
 • British Airways
 • California Pacific
 • Copa
 • Delta
 • Denver Air Connection
 • Edelweiss
 • Frontier
 • Icelandair
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Norwegian
 • Sun Country
 • Volaris
 • WestJet
 • Clubul American Airlines Admirals
 • Clubul British Airways Executive
 • Clubul Delta Sky
 • Zona USO Denver

Sala B a Aeroportului Denver (DEN)

 • United
 • Clubul United

Sala C a Aeroportului Denver (DEN)

 • Alaska
 • Southwest
 • Spirit

Terminalul Internațional al Aeroportului Denver (DEN)

Zborurile internaționale ale Aeroportului Denver sosesc și pleacă din Sala A. Aceasta are 38 de porți care deservesc 26 de destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul Denver

La Aeroportul Denver, există peste 70 de opțiuni pentru băuturi și servirea mesei în toate sălile. Călătorii cărora le este foame au la dispoziție o gamă variată de opțiuni, inclusiv cafenele, magazine fast food și restaurante, precum și cafenele care servesc bucătărie internațională. Unele restaurante ale Aeroportului Denver (DEN) sunt amplasate înaintea punctelor de securitate, la Terminalul Jeppesen.

Cum să te descurci la Aeroportul Denver

Transportul la Aeroportul Denver (DEN) este asigurat de propriul sistem de metrou numit Sistemul Automat de Tranzit Ghidat (Automated Guideway Transit System – AGTS). AGTS leagă Terminalul Jeppesen de sălile și porțile A, B și C (de fapt, este singurul mod de a accesa Sălile B și C). Patru gări deservesc sălile și clădirea terminalului principal.

Lucruri de făcut la Aeroportul Denver

La Aeroportul Denver, călătorii au la dispoziție numeroase activități, inclusiv un salon SPA în Sala C și tratamente pe bază de masaj și reflexoterapie în Sălile A și B. În plus, 92 de locuri de cumpărături includ magazine cu produse electronice, cadouri, dulciuri și bijuterii. De asemenea, Aeroportul Internațional Denver organizează un program de expoziții artistice, cu o serie de exponate permanente și altele expuse prin rotație. Acestea sunt amplasate în tot aeroportul, de la sălile exterioare la cele din incintă și chiar în trenuri și în tunelurile acestora. Pe parcursul sărbătorilor de iarnă, Aeroportul Denver (DEN) are propriul ring de patinaj în Plaza, care găzduiește evenimente cu echipe, precum cele de patinaj artistic sau de hochei pe gheață.

Schimbul valutar la Aeroportul Denver

La Aeroportul Denver, există trei case de schimb valutar amplasate astfel: câte una în Sălile A și B și alta în Terminalul Jeppesen de la Nivelul 5.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Denver

Fie că ai o escală sau o întârziere la zborul de noapte, fie că îți trebuie un loc în care să stai pe parcursul unei vizite în preajma Aeroportului Denver (DEN), ai la dispoziție peste 35 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Denver

 • Sediul de convenții din centrul orașului Denver
 • Grădina Botanică Denver
 • Muntele Evans din Districtul Clear Creek
 • Parcul Național Munții Stâncoși, Parcul Estes și Marele Lac

Află mai multe informații despre Aeroportul Denver (DEN) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.