Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Internațional Indira Gandhi (DEL)

Dacă mergi de la Aeroportul Delhi către Qutub Minar sau de la Poarta Indiei către Aeroportul Delhi, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

 • Auto1-3

  Auto rickshaws at the tap of a button

 • Intercity1-4

  Affordable outstation rides in compact cars

 • Moto1

  Affordable motorcycle rides

 • Uber Intercity1-4

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity1-6

  Affordable outstation rides for groups up to 6

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Internațional Indira Gandhi (DEL)

Află de unde poți fi preluat(ă)

La Aeroportul Delhi, punctul de preluare este stabilit în funcție de terminalul pe care îl selectezi. Dacă selectezi Terminalul 1 sau 3, mergi către zona de preluare Uber dedicată. Pentru Terminalul 2, întâlnește-te cu șoferul în punctul de preluare ales.

Pentru detalii, consultă aplicația

După ce ai comandat mașina, urmează indicațiile de orientare din aplicație pentru a ajunge la punctul de preluare.

Terminalul 1: mergi către zona de preluare Uber din parcare.

Terminalul 2: urmează indicațiile de orientare din aplicație pentru a ajunge la punctul de preluare ales.

Terminalul 3: mergi către zona de preluare Uber de la parterul parcării T3, vizavi de Porțile 1 și 2 de la nivelul Sosiri.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Șoferul te va întâlni la punctul de preluare afișat în aplicație. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul Delhi

Aeroportul Internațional Indira Gandhi deservește 80 de linii aeriene în două terminale principale: Terminalul 1 și Terminalul 3. Primul cuprinde patru secțiuni secundare: Terminalul 1A, Terminalul 1B, Terminalul 1C și Terminalul 1D. Toate liniile aeriene internaționale operează în Terminalul 3.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Indira Gandhi (DEL) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi mașina, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o mașină, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

Locurile de preluare pot să depindă de tipul mașinii comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse împărțite (ridesharing).

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.
Găsește un aeroport

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Delhi

Conform numărului de pasageri, Aeroportul Internațional Indira Gandhi este al 10-lea cel mai solicitat aeroport din lume, deservind peste 65 de milioane de călători anual. Amplasat la aproximativ 16 kilometri (10 mile) de centrul orașului New Delhi, un traseu de 16 minute cu mașina, în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului Delhi

Aeroportul Delhi (DEL) are trei terminale principale pentru pasageri: Terminalul 1, Terminalul 2 și Terminalul 3. Saloanele Aeroportului Indira Gandhi (DEL) sunt amplasate în întregul aeroport. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul 1 al Aeroportului Delhi (DEL)

 • IndiGo
 • SpiceJet

Terminalul 2 al Aeroportului Delhi (DEL)

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet

Terminalul 3 (internațional) al Aeroportului Delhi (DEL)

Zborurile internaționale ale Aeroportului New Delhi sunt disponibile la Terminalul 3. Aeroportul Indira Gandhi (DEL) asigură zboruri non-stop către peste 70 de destinații internaționale, cu transportatori precum American, British Airways și Emirates. Saloanele Aeroportului Indira Gandhi sunt amplasate în cinci zone ale Terminalului 3.

Servirea mesei la Aeroportul Delhi

Aeroportul Internațional Indira Gandhi are o gamă vastă de opțiuni pentru servirea mesei la toate terminalele. Cu peste 80 de opțiuni de servire a mesei, călătorii au diverse variante de locuri unde pot găsi mâncare și băutură, inclusiv cafenele, restaurante și magazine care vând gustări. Călătorii care doresc servire la masă pot merge la unul dintre restaurantele Aeroportului Indira Gandhi (DEL).

Cum să te descurci la Aeroportul Delhi

Un autobuz de transfer gratuit al Aeroportului New Delhi leagă Terminalele 1 și 3 la fiecare 20 de minute. Pasagerii care fac transfer de la liniile aeriene în oricare terminal trebuie să meargă la ghișeul de transfer integrat în terminal (în apropierea Stâlpului 10, la Terminalul 3 și sub pasajul de la Terminalul 1). Terminalele 2 și 3 sunt apropiate. Le poți parcurge în cinci minute, mergând pe jos.

Lucruri de făcut la Aeroportul Delhi

La Aeroportul Delhi (DEL), călătorii au la dispoziție numeroase activități și atracții, inclusiv saloanele SPA din Terminalele 1 și 3 pentru plecări. În plus, Aeroportul New Delhi include numeroase magazine de produse electronice, cadouri, dulciuri și bijuterii. Amplasat în zona de plecări internaționale a Terminalului 3, un simulator de zbor cu cabină le oferă călătorilor ocazia să piloteze un Boeing 737.

Schimbul valutar la Aeroportul Delhi

La Aeroportul New Delhi, casele de schimb valutar se găsesc la Terminalul 3 pentru plecări și sosiri internaționale, Terminalul 3 pentru plecări și sosiri interne și Terminalul 1 pentru plecări.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Delhi

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Indira Gandhi (DEL), ai la dispoziție peste 40 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Delhi

 • Mormântul lui Humayun
 • Strada Khari Baoli
 • Fortul Roșu
 • Parcul Sunder Nursery

Află mai multe informații despre Aeroportul Indira Gandhi (DEL) aici.

Facebook
Instagram
Twitter