Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Indira Gandhi (del)

Looking for an alternative to the traditional Aeroportul Delhi shuttle or taxi? Whether you’re going from Delhi Airport to Qutub Minar or from India Gate to Delhi Airport, get where you’re going with the Uber app you already know. Request a ride to and from DEL at the tap of a button.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Indira Gandhi

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Indira Gandhi. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/10/19.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Sedan Intercity

  1-4

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity

  1-4

  Outstation rides in spacious SUVs

Preluare de la Aeroportul Delhi (DEL)

Află de unde poți fi preluat(ă)

La Aeroportul Delhi, punctul de preluare este stabilit în funcție de terminalul pe care îl selectezi. Dacă selectezi Terminalul 1 sau 3, mergi către zona de preluare Uber dedicată. Pentru Terminalul 2, întâlnește-te cu șoferul în punctul de preluare ales.

Pentru detalii, consultă aplicația

După ce ai comandat mașina, urmează indicațiile de orientare din aplicație pentru a ajunge la punctul de preluare.

Terminalul 1: mergi către zona de preluare Uber din parcare.

Terminalul 2: urmează indicațiile de orientare din aplicație pentru a ajunge la punctul de preluare ales.

Terminalul 3: mergi către zona de preluare Uber de la parterul parcării T3, vizavi de Porțile 1 și 2 de la nivelul Sosiri.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Șoferul te va întâlni la punctul de preluare afișat în aplicație. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul Delhi

Aeroportul Internațional Indira Gandhi deservește 80 de linii aeriene în două terminale principale: Terminalul 1 și Terminalul 3. Primul cuprinde patru secțiuni secundare: Terminalul 1A, Terminalul 1B, Terminalul 1C și Terminalul 1D. Toate liniile aeriene internaționale operează în Terminalul 3.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Indira Gandhi (DEL) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Delhi

Conform numărului de pasageri, Aeroportul Internațional Indira Gandhi este al 10-lea cel mai solicitat aeroport din lume, deservind peste 65 de milioane de călători anual. Amplasat la aproximativ 16 kilometri (10 mile) de centrul orașului New Delhi, un traseu de 16 minute cu mașina, în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului Delhi

Aeroportul Delhi (DEL) are trei terminale principale pentru pasageri: Terminalul 1, Terminalul 2 și Terminalul 3. Saloanele Aeroportului Indira Gandhi (DEL) sunt amplasate în întregul aeroport. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul 1 al Aeroportului Delhi (DEL)

 • IndiGo
 • SpiceJet

Terminalul 2 al Aeroportului Delhi (DEL)

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet

Terminalul 3 (internațional) al Aeroportului Delhi (DEL)

Zborurile internaționale ale Aeroportului New Delhi sunt disponibile la Terminalul 3. Aeroportul Indira Gandhi (DEL) asigură zboruri non-stop către peste 70 de destinații internaționale, cu transportatori precum American, British Airways și Emirates. Saloanele Aeroportului Indira Gandhi sunt amplasate în cinci zone ale Terminalului 3.

Servirea mesei la Aeroportul Delhi

Aeroportul Internațional Indira Gandhi are o gamă vastă de opțiuni pentru servirea mesei la toate terminalele. Cu peste 80 de opțiuni de servire a mesei, călătorii au diverse variante de locuri unde pot găsi mâncare și băutură, inclusiv cafenele, restaurante și magazine care vând gustări. Călătorii care doresc servire la masă pot merge la unul dintre restaurantele Aeroportului Indira Gandhi (DEL).

Cum să te descurci la Aeroportul Delhi

Un autobuz de transfer gratuit al Aeroportului New Delhi leagă Terminalele 1 și 3 la fiecare 20 de minute. Pasagerii care fac transfer de la liniile aeriene în oricare terminal trebuie să meargă la ghișeul de transfer integrat în terminal (în apropierea Stâlpului 10, la Terminalul 3 și sub pasajul de la Terminalul 1). Terminalele 2 și 3 sunt apropiate. Le poți parcurge în cinci minute, mergând pe jos.

Lucruri de făcut la Aeroportul Delhi

La Aeroportul Delhi (DEL), călătorii au la dispoziție numeroase activități și atracții, inclusiv saloanele SPA din Terminalele 1 și 3 pentru plecări. În plus, Aeroportul New Delhi include numeroase magazine de produse electronice, cadouri, dulciuri și bijuterii. Amplasat în zona de plecări internaționale a Terminalului 3, un simulator de zbor cu cabină le oferă călătorilor ocazia să piloteze un Boeing 737.

Schimbul valutar la Aeroportul Delhi

La Aeroportul New Delhi, casele de schimb valutar se găsesc la Terminalul 3 pentru plecări și sosiri internaționale, Terminalul 3 pentru plecări și sosiri interne și Terminalul 1 pentru plecări.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Delhi

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Indira Gandhi (DEL), ai la dispoziție peste 40 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Delhi

 • Mormântul lui Humayun
 • Strada Khari Baoli
 • Fortul Roșu
 • Parcul Sunder Nursery

Află mai multe informații despre Aeroportul Indira Gandhi (DEL) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.