Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington (DCA)

Dacă mergi de la Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington (DCA) către National Mall sau la cumpărături în Old Town Alexandria, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

2401 Smith Boulevard, Arlington, VA 22202
+1 703-417-8000

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/16.

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Reduceri de până la 15 USD

Beneficiază de o reducere de 5 USD la primele trei curse. Folosește codul promoțional NEWRIDER15. Expiră la 30 de zile după ce codul promoțional este aplicat în contul Uber.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  1-3

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • Uber Comfort

  1-3

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  1-5

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Pool

  1-2

  Curse cu mai mulți pasageri, la cel mai mic preț

1/7

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington (DCA)

Comandă o mașină când ești gata să ieși

La Terminalul B/C, ți se va solicita în aplicație să selectezi preluarea de la nivelul superior pentru Plecări (bilete/check-in) sau de la nivelul inferior, dedicat Sosirilor. Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieși din aeroport

Pentru preluările de la Terminalul A, ieși afară după ce comanzi mașina, apoi așteaptă șoferul la stradă.

Dacă sosești la Terminalul B/C, ai opțiunea preluării de lângă trotuarul exterior din fața porților 6, 7 sau 8 de la nivelul inferior pentru Sosiri, sau la stradă, în noul loc de la porțile 1, 3, 4 sau 6 de la nivelul superior, dedicat Plecărilor.

Întâlnește-te cu șoferul și confirmă

Asigură-te întotdeauna că numărul de înmatriculare al mașinii coincide cu cel afișat în aplicație. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Tarife pentru parcarea la Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington (DCA)

Dacă planifici o cursă către Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington (DCA) și intenționezi să conduci, aici poți găsi tarifele pentru parcare.
Tarife pentru parcarea la Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington (DCA)

Evaluează

25 USD pe zi
25 USD pe zi
17 USD pe zi
Este posibil ca tarifele pentru parcare să nu fie mereu actualizate. Aceste informații au fost actualizate pe 20 noiembrie 2018.

Harta pentru Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington (DCA)

Aeroportul Reagan este aeroportul principal care deservește orașul Washington, D.C. Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington (DCA) are patru terminale, dintre care Terminalele B și C sunt cele mai noi și mai mari.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington (DCA) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

 • Codul de aeroport DCA înseamnă Washington, D.C., S.U.A.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington (DCA)

Aeroportul Național Ronald Reagan din Washington (DCA) servește ca aeroport principal pentru Washington, D.C., transportând peste 21 de milioane de pasageri anual. Amplasat la 5 mile (8 kilometri) de centrul orașului Washington, este cel mai apropiat aeroport comercial față de capitala S.U.A. Aeroportul este la 25 de minute cu mașina de centrul orașului Washington, D.C., în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului Ronald Reagan (DCA)

Aeroportul Ronald Reagan (DCA) are trei terminale (A, B și C) cu un număr total de 44 de porți. Saloanele Aeroportului Ronald Reagan (DCA) sunt amplasate în toate terminalele. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul A al Aeroportului Ronald Reagan (DCA)

 • Air Canada
 • Frontier
 • Southwest
 • Salonul USO

Terminalul B al Aeroportului Ronald Reagan (DCA)

 • Alaska
 • Delta
 • United
 • Clubul American Airlines Admirals
 • Clubul Delta Sky
 • Clubul United

Terminalul C al Aeroportului Ronald Reagan (DCA)

 • American
 • Clubul American Airlines Admirals

Terminalul Internațional al Aeroportului Ronald Reagan (DCA)

Aeroportul Ronald Reagan (DCA) nu asigură zboruri internaționale (cu excepția Canadei).

Servirea mesei la Aeroportul Ronald Reagan (DCA)

La Aeroportul Ronald Reagan (DCA), călătorii au la dispoziție peste 40 de puncte pentru servirea mesei, care oferă o varietate de mâncăruri, inclusiv fast food, gustări și meniuri internaționale. Majoritatea opțiunilor pentru servirea mesei la Aeroportul Ronald Reagan (DCA) se află în terminale, dar unele se găsesc și în Sala Națională, înainte de punctul de securitate.

Cum să te descurci la Aeroportul Ronald Reagan (DCA)

Autobuzul de transfer al Aeroportului Ronald Reagan (DCA) transportă pasagerii între Terminalele A, B și C, parcare și centrul de închirieri auto. Informațiile despre destinații se găsesc pe partea din față și pe laterala autobuzelor de transfer. Serviciul de autobuze de transfer al Aeroportului Ronald Reagan (DCA) este disponibil non-stop.

Lucruri de făcut la Aeroportul Ronald Reagan din Washington (DCA)

Aeroportul Ronald Reagan (DCA) găzduiește programe artistice, prezentând prin rotație expoziții regionale, naționale și internaționale. O galerie de prezentare, amplasată la Terminalul istoric A, între foaierul istoric și foaierul actual pentru bilete, include pe perete exponate și prezentări ale unor artiști locali. În plus, aeroportul găzduiește muzicieni, cântăreți, dansatori și alți artiști. Aeroportul Ronald Reagan (DCA) are numeroase magazine și buticuri, care variază de la chioșcuri de ziare la magazine de îmbrăcăminte.

Schimbul valutar la Aeroportul Ronald Reagan (DCA)

La Aeroportul Ronald Reagan din Washington (DCA), casa de schimb valutar este amplasată la Nivelul sălii, lângă Terminalul C, înainte de punctul de securitate.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Ronald Reagan din Washington (DCA)

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Ronald Reagan din Washington (DCA), ai la dispoziție peste 20 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Ronald Reagan (DCA)

 • Orașul Georgetown
 • Monumentul lui Lincoln și alte monumente din Washington, D.C.
 • Parcul National Mall și muzeele din jur
 • Casa Albă

Află mai multe informații despre Aeroportul Ronald Reagan (DCA) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.