Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT)

Dacă mergi de la Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT) către Freedom Park sau la meciul de baseball, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

5501 Josh Birmingham Parkway, Charlotte, NC 28208
+1 704-359-4013

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Charlotte Douglas

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Charlotte Douglas. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/15.

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Reduceri de până la 15 USD

Beneficiază de o reducere de 5 USD la primele trei curse. Folosește codul promoțional NEWRIDER15. Expiră la 30 de zile după ce codul promoțional este aplicat în contul Uber.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • Uber Comfort

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Green

  Low-emission rides

 • Connect

  Send packages to friends & family

1/5

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT)

Comandă o mașină când ești gata să ieși

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieși pe la nivelul Sosiri

Apoi mergi către Poarta D. Aici se întâlnesc toți șoferii parteneri Uber pentru a-și prelua pasagerii de la Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT).

Așteaptă lângă trotuar

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației pentru a confirma locul.

Harta pentru Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT)

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT) are cinci zone, Zona D fiind terminalul internațional.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Internațional Charlotte Douglas (CLT)

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas este al șaptelea cel mai solicitat aeroport din lume, deservind peste 44 de milioane de pasageri anual. Amplasat la aproximativ 7 mile (11 kilometri) vest de centrul orașului Charlotte, aeroportul este la aproximativ 15 minute cu mașina față de centrul orașului în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas are un terminal împărțit în șase săli: A, A de Nord, B, C, D și E. Sala D servește ca zonă internațională. În incinta acestora, vei găsi și numeroase saloane ale Aeroportului Charlotte. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Sala A

 • American
 • Delta

Sala A de Nord

 • Air Canada
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • United
 • Via Air

Sala B

 • American
 • Clubul American Airlines Admirals

Sala C

 • American
 • American Eagle

Sala D

 • American
 • Lufthansa

Sala E

 • American Eagle

Sala internațională a Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

Îmbarcarea pentru zborurile internaționale are loc în Sala D, între Porțile D1 și D13. Aeroportul Charlotte Douglas (CLT) asigură zboruri non-stop către 36 de destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

La Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), călătorii au la dispoziție peste 50 de puncte de servire a mesei care oferă o varietate de mâncăruri, inclusiv micul dejun, dulciuri, gustări și mâncăruri internaționale. Multe opțiuni pentru servirea mesei la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT) sunt amplasate în atrium, înainte de check-in și în toate sălile.

Cum să te descurci la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

Charlotte Douglas este un aeroport compact, astfel încât sălile pot fi parcurse mergând pe jos. Sălile A – E împrejmuiesc terminalul principal. Prin intermediul liniei tale aeriene, beneficiezi de asistență specială la cerere.

Lucruri de făcut la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas găzduiește o varietate de atracții, inclusiv un program artistic care promovează orașul Charlotte și regiunea din jur. În plus, la Aeroportul Charlotte există numeroase magazine și buticuri. Pentru masaj la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), saloanele SPA sunt disponibile în zonele de legătură A/B și D/E.

Schimbul valutar la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

La Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), casele de schimb valutar pentru pasageri se găsesc în atrium, în Sala D și în Zona D pentru vânzarea biletelor.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), ai la dispoziție numeroase hoteluri și cazări ale aeroportului Charlotte din apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

 • Parcul Libertății
 • Lacul Wylie
 • Grădinile Botanice UNC Charlotte
 • Centrul Național American Whitewater

Află mai multe informații despre Aeroportul Charlotte Douglas (CLT) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.