Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (clt)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Charlotte? Dacă mergi de la Aeroportul CLT către Freedom Park sau către stadion, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la CLT.

5501 Josh Birmingham Parkway, Charlotte, NC 28208
+1 704-359-4013

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Charlotte Douglas

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Charlotte Douglas. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/03.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  1-4

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • Uber Comfort

  1-4

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Preluare de la Aeroportul Charlotte (CLT)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul CLT potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieși pe la nivelul Sosiri

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Charlotte, direct în aplicație. Ușa D este locul de preluare din Aeroportul CLT. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Internațional Charlotte Douglas.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din Aeroportul CLT, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul Charlotte

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT) are cinci zone, Zona D fiind terminalul internațional.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Internațional Charlotte Douglas (CLT)

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas este al șaptelea cel mai solicitat aeroport din lume, deservind peste 44 de milioane de pasageri anual. Amplasat la aproximativ 7 mile (11 kilometri) vest de centrul orașului Charlotte, aeroportul este la aproximativ 15 minute cu mașina față de centrul orașului în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas are un terminal împărțit în șase săli: A, A de Nord, B, C, D și E. Sala D servește ca zonă internațională. În incinta acestora, vei găsi și numeroase saloane ale Aeroportului Charlotte. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Sala A

 • American
 • Delta

Sala A de Nord

 • Air Canada
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • United
 • Via Air

Sala B

 • American
 • Clubul American Airlines Admirals

Sala C

 • American
 • American Eagle

Sala D

 • American
 • Lufthansa

Sala E

 • American Eagle

Sala internațională a Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

Îmbarcarea pentru zborurile internaționale are loc în Sala D, între Porțile D1 și D13. Aeroportul Charlotte Douglas (CLT) asigură zboruri non-stop către 36 de destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

La Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), călătorii au la dispoziție peste 50 de puncte de servire a mesei care oferă o varietate de mâncăruri, inclusiv micul dejun, dulciuri, gustări și mâncăruri internaționale. Multe opțiuni pentru servirea mesei la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT) sunt amplasate în atrium, înainte de check-in și în toate sălile.

Cum să te descurci la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

Charlotte Douglas este un aeroport compact, astfel încât sălile pot fi parcurse mergând pe jos. Sălile A – E împrejmuiesc terminalul principal. Prin intermediul liniei tale aeriene, beneficiezi de asistență specială la cerere.

Lucruri de făcut la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas găzduiește o varietate de atracții, inclusiv un program artistic care promovează orașul Charlotte și regiunea din jur. În plus, la Aeroportul Charlotte există numeroase magazine și buticuri. Pentru masaj la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), saloanele SPA sunt disponibile în zonele de legătură A/B și D/E.

Schimbul valutar la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

La Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), casele de schimb valutar pentru pasageri se găsesc în atrium, în Sala D și în Zona D pentru vânzarea biletelor.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), ai la dispoziție numeroase hoteluri și cazări ale aeroportului Charlotte din apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

 • Parcul Libertății
 • Lacul Wylie
 • Grădinile Botanice UNC Charlotte
 • Centrul Național American Whitewater

Află mai multe informații despre Aeroportul Charlotte Douglas (CLT) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.