Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT)

Dacă mergi de la Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT) către Freedom Park sau la meciul de baseball, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

5501 Josh Birmingham Parkway, Charlotte, NC 28208
+1 704-359-4013

Un mod mai inteligent de a călători

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Reduceri de până la 15 USD

Beneficiază de o reducere de 5 USD la primele trei curse. Folosește codul promoțional NEWRIDER15. Expiră la 30 de zile după ce codul promoțional este aplicat în contul Uber.

Înregistrează-te pentru a călători

Reduceri de până la 15 USD

Beneficiază de o reducere de 5 USD la primele trei curse. Folosește codul promoțional NEWRIDER15. Expiră la 30 de zile după ce codul promoțional este aplicat în contul Uber.

Înregistrează-te pentru a călători

Modalități de a călători

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Black1-4

  Luxury rides with professional drivers

 • UberXL1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT)

Comandă o mașină când ești gata să ieși

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieși pe la nivelul Sosiri

Apoi mergi către Poarta D. Aici se întâlnesc toți șoferii parteneri Uber pentru a-și prelua pasagerii de la Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT).

Așteaptă lângă trotuar

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației pentru a confirma locul.

Harta pentru Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT)

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT) are cinci zone, Zona D fiind terminalul internațional.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o mașină cu Uber.

Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Charlotte Douglas (CLT) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi mașina, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o mașină, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

Locurile de preluare pot să depindă de tipul mașinii comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse împărțite (ridesharing).

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Internațional Charlotte Douglas (CLT)

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas este al șaptelea cel mai solicitat aeroport din lume, deservind peste 44 de milioane de pasageri anual. Amplasat la aproximativ 7 mile (11 kilometri) vest de centrul orașului Charlotte, aeroportul este la aproximativ 15 minute cu mașina față de centrul orașului în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas are un terminal împărțit în șase săli: A, A de Nord, B, C, D și E. Sala D servește ca zonă internațională. În incinta acestora, vei găsi și numeroase saloane ale Aeroportului Charlotte. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Sala A

 • American
 • Delta

Sala A de Nord

 • Air Canada
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • United
 • Via Air

Sala B

 • American
 • Clubul American Airlines Admirals

Sala C

 • American
 • American Eagle

Sala D

 • American
 • Lufthansa

Sala E

 • American Eagle

Sala internațională a Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

Îmbarcarea pentru zborurile internaționale are loc în Sala D, între Porțile D1 și D13. Aeroportul Charlotte Douglas (CLT) asigură zboruri non-stop către 36 de destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

La Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), călătorii au la dispoziție peste 50 de puncte de servire a mesei care oferă o varietate de mâncăruri, inclusiv micul dejun, dulciuri, gustări și mâncăruri internaționale. Multe opțiuni pentru servirea mesei la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT) sunt amplasate în atrium, înainte de check-in și în toate sălile.

Cum să te descurci la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

Charlotte Douglas este un aeroport compact, astfel încât sălile pot fi parcurse mergând pe jos. Sălile A – E împrejmuiesc terminalul principal. Prin intermediul liniei tale aeriene, beneficiezi de asistență specială la cerere.

Lucruri de făcut la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

Aeroportul Internațional Charlotte Douglas găzduiește o varietate de atracții, inclusiv un program artistic care promovează orașul Charlotte și regiunea din jur. În plus, la Aeroportul Charlotte există numeroase magazine și buticuri. Pentru masaj la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), saloanele SPA sunt disponibile în zonele de legătură A/B și D/E.

Schimbul valutar la Aeroportul Charlotte Douglas (CLT)

La Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), casele de schimb valutar pentru pasageri se găsesc în atrium, în Sala D și în Zona D pentru vânzarea biletelor.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Charlotte Douglas (CLT), ai la dispoziție numeroase hoteluri și cazări ale aeroportului Charlotte din apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Charlotte Douglas (CLT)

 • Parcul Libertății
 • Lacul Wylie
 • Grădinile Botanice UNC Charlotte
 • Centrul Național American Whitewater

Află mai multe informații despre Aeroportul Charlotte Douglas (CLT) aici.

Facebook
Instagram
Twitter