Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Internațional Nashville (BNA)

Dacă mergi de la Aeroportul Internațional Nashville (BNA) către Broadway sau din centrul orașului Nashville către Aeroportul BNA, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

 • Pool1-2

  Curse cu mai mulți pasageri, la cel mai mic preț

 • UberX1-4

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • UberXL1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Nashville

Comandă o mașină când ești gata să ieși

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează indicatoarele către Centrul pentru transport terestru

Locul de preluare din Aeroportul Internațional Nashville (BNA) se află la Nivelul 1 al Centrului de transport terestru. Caută indicatoarele „Ride App Pickup” (Preluări corespunzătoare aplicațiilor pentru curse).

Întâlnește-te cu șoferul lângă trotuar

Întâlnește-te cu șoferul lângă primul trotuar al Centrului pentru transport terestru, în Zonele A1 – B3.

Harta pentru Aeroportul Nashville

Aeroportul Nashville cuprinde patru zone. Terminalul internațional se află în Zona A.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Nashville (BNA) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi mașina, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o mașină, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

Locurile de preluare pot să depindă de tipul mașinii comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse împărțite (ridesharing).

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Codul de aeroport BNA este prescurtarea de la Berry Field Nashville.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Nashville

Aeroportul Internațional Nashville este deservit în prezent de 20 de linii aeriene și asigură 575 de zboruri care sosesc și pleacă zilnic. Aeroportul Nashville, poarta către Tennessee, este la aproximativ 15 minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale de centrul orașului Nashville, capitala statului, care se află la aproximativ 9 mile (14 kilometri) de aeroport.

Terminalele Aeroportului Nashville

Aeroportul Nashville (BNA) cuprinde un singur terminal principal, denumit Terminalul Robert C.H. Mathews Junior. Terminalul se compune din patru săli, de la A la D, cu 44 de porți între acestea. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Sala A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Sala B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Sala C

 • American
 • Southwest

Terminalele internaționale ale Aeroportului Nashville (BNA)

Aeroportul Nashville (BNA) asigură zboruri non-stop către Bahamas, Canada, Republica Dominicană, Jamaica și Mexic, precum și un zbor direct la Aeroportul Heathrow din Londra. Plecările internaționale ale Aeroportului Nashville sunt disponibile în Sălile A și B.

Servirea mesei la Aeroportul Nashville

În întregul Terminal Mathews, peste 20 de opțiuni de servire a mesei oferă o varietate de mâncăruri și băuturi, inclusiv cafea, sushi, fast food și sandvișuri. Principalul spațiu pentru restaurante de la Aeroportul Nashville este amplasat în Sala C, dar în toate sălile există opțiuni de servire a mesei.

Cum să te descurci la Aeroportul Nashville

Aeroportul Nashville (BNA) are un singur terminal principal pentru pasageri. Dacă dorești asistență suplimentară la aeroport, acest serviciu este disponibil prin intermediul liniei tale aeriene.

Lucruri de făcut la Aeroportul Nashville

Aeroportul Nashville (BNA) găzduiește numeroase expoziții de artă, toate organizate prin Programul de artă al aeroportului, care prezintă lucrări ale unor artiști locali, regionali și naționali, conferind o notă de rafinament aeroportului și îmbogățindu-i spiritual pe vizitatorii săi. Totuși, arta la Aeroportul Nashville (BNA) nu se limitează doar la artele vizuale. Muzica este parte integrantă a culturii Aeroportului Nashville, acesta găzduind zilnic spectacole de muzică live.

În Sălile B și C, poți găsi locuri în care să beneficiezi de masaj. Sala C găzduiește un salon care oferă servicii de manichiură și coafură. Două locuri de joacă sunt amplasate în Sălile A și B.

Schimbul valutar la Aeroportul Nashville

La Aeroportul Internațional Nashville, casele de schimb valutar se găsesc în cadrul băncii aeroportului, amplasată între Sălile A și B, precum și la Centrul de turism dintre Sălile C și D.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Nashville

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Nashville (BNA), ai la dispoziție numeroase hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Nashville

 • Parcul Cumberland
 • Sălile de concert cu muzică live din jurul Music Row și Lower Broadway
 • Muzeele de artă și de istorie din Nashville

Află mai multe informații despre Aeroportul Internațional Nashville aici.

Facebook
Instagram
Twitter