Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu București Băneasa (bbu)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul București Băneasa? Dacă mergi de la Aeroportul Băneasa către centrul orașului sau din Centrul Vechi către Aeroportul Băneasa, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la BBU.

OP 18, Șoseaua București-Ploiești 40, București 13695 Romania
+40 21-230-5607

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu București Băneasa

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu București Băneasa. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/26.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Uber for Ukraine

  1-4

  Tariful pentru cursa Uber for Ukraine este cu 1€ mai mare decât o cursă UberX comandată la aceeași oră și pentru același traseu. 1€ din fiecare cursă Uber for Ukraine nu este parte din tarif, ci este suma pe care Uber B.V o colectează pentru Comisia Internațională de Salvare.

 • UberX

  1-4

  Affordable everyday rides

 • Uber Comfort

  1-4

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • Green

  1-4

  Curse convenabile, mașini 100% electrice

 • Childseat

  1-4

  Affordable rides with a childseat

 • Select

  1-4

  Curse zilnice de lux

1/6

Preluare de la Aeroportul București Băneasa (BBU)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul BBU potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul București Băneasa, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu București Băneasa.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din BBU, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Băneasa

Schimb valutar la Aeroportul Băneasa

La cinci minute de mers pe jos de la Aeroportul Internațional București Băneasa (BBU), există câteva bănci la care călătorii pot efectua tranzacții simple și schimburi valutare.

Parcarea la Aeroportul Băneasa

Aeroportul Băneasa are o parcare pentru mașini, situată chiar în afara terminalului. Pentru mai multe informații despre parcare, contactează Aeroportul Internațional București Băneasa (BBU).

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Băneasa, așa că poți beneficia de o cursă convenabilă și confortabilă către orice destinație.

 • Locurile de preluare Uber din aeroporturi se pot modifica. Așadar, pentru a găsi locul de preluare la Aeroportul Băneasa, consultă aplicația Uber după ce comanzi o cursă.

 • Tariful către/de la Aeroportul Băneasa se poate modifica în funcție de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul pentru estimarea prețului, integrat în aplicația Uber, pentru a vedea costul aproximativ al cursei.

 • Când comanzi o cursă, aplicația oferă o estimare a duratei necesare pentru ca șoferul să ajungă la locul de preluare.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Băneasa

Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din București Băneasa a fost inaugurat în 1920, iar în 2011 a fost declarat monument istoric de importanță națională. Aeroportul București Băneasa (BBU) are o capacitate mică, înregistrând în 2018 mai puțin de 21.000 de pasageri și 15.000 de zboruri. Începând din 2008, BBU găzduiește în fiecare an evenimentul Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition, considerat cel mai impresionant spectacol aviatic din România, la care participă invitați din întreaga lume. Aeroportul se află în nordul Bucureștiului, la aproximativ 11 kilometri (7 mile) de centrul orașului. Călătoria durează aproximativ 30 de minute, Uber fiind alegerea perfectă pentru transferul la/de la aeroport.

Plecările Aeroportului Băneasa

BBU are un singur terminal, care poate fi parcurs ușor pe jos.

Restaurantele Aeroportului Băneasa

Aeroportul BBU este mic, așa că opțiunile de mâncare sunt limitate, probabil, la gustări și băuturi. De la aeroport, pasagerii pot parcurge pe jos o distanță scurtă până la o serie de restaurante cu bucătării internaționale și locale din apropiere, unde pot savura o masă completă.

Magazinele Aeroportului Băneasa

Pentru cei care au de făcut cumpărături last-minute înaintea zborului, există câteva magazine la o distanță scurtă de mers pe jos de la Aeroportul BBU. Printre acestea se numără magazine de băuturi alcoolice, magazine cu îmbrăcăminte de lux și supermarketuri. Pentru călătorii care doresc să se bucure de cumpărături, centrul Bucureștiului se află la doar 30 de minute de mers cu mașina. Acolo poți găsi o mulțime de suveniruri locale care pot fi duse acasă.

Lounge-ul Aeroportului Băneasa

Aeroportul Băneasa are un lounge business, care a fost inaugurat în 2011. Acesta cuprinde mai multe săli de așteptare, cu o capacitate de până la 100 de locuri. Este locul ideal în care pasagerii pot lucra sau se pot relaxa cu stil și confortabil înainte de a urca în avion. Lounge-ul oferă gustări, băuturi calde și reci, băuturi alcoolice, o zonă pentru fumători, acces la internet, televizoare, precum și ziare locale și internaționale.

Hotelurile Aeroportului Băneasa

Deși în cadrul Aeroportului București Băneasa nu există un hotel, în zonele din jurul acestuia există mai multe, care ar putea fi utile pentru pasagerii care au avioane dimineața devreme. În centrul orașului București există numeroase alte opțiuni de cazare pentru pasagerii care doresc să profite la maximum de timpul petrecut în oraș. La toate se poate ajunge cu o cursă Uber rapidă și convenabilă de la aeroport.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Băneasa

Bucureștiul este capitala României și cel mai mare oraș al țării. Capitala este cunoscută drept un important centru cultural, industrial și financiar, cel mai renumit reper al său fiind Palatul Parlamentului, clădirea emblematică în care se află sediul parlamentului, construită în perioada comunistă. Dar, mai există multe alte locuri interesante de vizitat, cum ar fi:

 • Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”
 • Muzeul Național al Țăranului Român
 • Muzeul Național de Artă
 • Ateneul Român
 • Mănăstirea Snagov

Află mai multe informații despre Aeroportul Internațional București Băneasa (BBU) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.

Linkurile către site-urile web externe sunt disponibile exclusiv pentru interesul vizitatorilor. Accesezi acele linkuri pe propria răspundere. Uber nu răspunde pentru site-urile respective sau conținutul lor.