Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu București Băneasa (BBU)

Indiferent dacă mergi de la Aeroportul Băneasa către centrul orașului sau din Centrul Vechi spre aeroport, te poți baza pe Uber să ajungi la destinație.

OP 18, Șoseaua București-Ploiești 40, București 13695 Romania
+40 21-230-5607

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  1-3

  Affordable everyday rides

 • Uber Comfort

  1-3

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • Green

  1-3

  Curse convenabile, mașini 100% electrice

 • Childseat

  1-3

  Affordable rides with a childseat

 • Select

  1-3

  Curse zilnice de lux

1/5

Cum să comanzi o cursă de la Aeroportul Băneasa

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești pregătit(ă) să ieși, deschide aplicația pentru a comanda o cursă. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locul de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi la locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Băneasa

Schimb valutar la Aeroportul Băneasa

La cinci minute de mers pe jos de la Aeroportul Internațional București Băneasa (BBU), există câteva bănci la care călătorii pot efectua tranzacții simple și schimburi valutare.

Parcarea la Aeroportul Băneasa

Aeroportul Băneasa are o parcare pentru mașini, situată chiar în afara terminalului. Pentru mai multe informații despre parcare, contactează Aeroportul Internațional București Băneasa (BBU).

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Băneasa, așa că poți beneficia de o cursă convenabilă și confortabilă către orice destinație.

 • Locurile de preluare Uber din aeroporturi se pot modifica. Așadar, pentru a găsi locul de preluare la Aeroportul Băneasa, consultă aplicația Uber după ce comanzi o cursă.

 • Tariful către/de la Aeroportul Băneasa se poate modifica în funcție de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul pentru estimarea prețului, integrat în aplicația Uber, pentru a vedea costul aproximativ al cursei.

 • Când comanzi o cursă, aplicația oferă o estimare a duratei necesare pentru ca șoferul să ajungă la locul de preluare.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.
Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.

Linkurile către site-urile web externe sunt disponibile exclusiv pentru interesul vizitatorilor. Accesezi acele linkuri pe propria răspundere. Uber nu răspunde pentru site-urile respective sau conținutul lor.