Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta (ATL)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Atlanta? Dacă mergi de la Aeroportul ATL către Acvariul din Georgia sau de la Grădina botanică din Atlanta către Aeroportul ATL, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la ATL.

Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Apeși pe un buton acum și beneficiezi de transport la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv tarife afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Ways to ride in the area

Pickup at Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta (ATL)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul Atlanta potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează indicatoarele pentru zonele de preluare pentru curse împărțite (ridesharing) din Aeroportul ATL de la fiecare terminal.

Ieși din terminal

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul ATL, direct în aplicație.

Pentru terminalul intern, ieși pe la nivelul inferior pentru toate locurile de preluare de la Aeroportul Atlanta.

Pentru terminalul internațional, ieși pe la nivelul Sosiri pentru toate locurile de preluare de la Aeroportul Atlanta.

Confirmă locul în care te afli

Selectează terminalul și locul de preluare din Aeroportul ATL, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine.

Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Aeroportul Atlanta Map

Zonele A – E sunt destinate zborurilor interne, iar Zona F celor internaționale. Sunt disponibile locuri de parcare în toată Zona T.

Harta Aeroportului Atlanta

Top questions from riders

  • Da. Accesează această listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

  • The cost of an Uber trip to (or from) ATL depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

    You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

  • Pickup locations may depend on the type of ride you request and the size of the airport. Follow the instructions in the app about where to meet your driver. You can also look for signs that point to designated airport rideshare zones. If you can’t find your driver, contact them through the app.

More information

  • Conduci cu Uber?

    Află detalii care îți îmbunătățesc cursele de aeroport: de la locurile de preluare a pasagerilor până la regulile și reglementările locale ce trebuie respectate.

  • Mergi la alt aeroport?

    Curse la și de la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

1/2

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Atlanta

Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta este cel mai solicitat aeroport din lume, deservind în medie 275.000 de călători pe zi. Amplasat la numai 10 mile (16 kilometri) de centrul orașului Atlanta și în interiorul unei zone metropolitane de dimensiunea statului Massachusetts, este un punct de trecere pentru călători în interes de serviciu și turiști.

Terminalele Aeroportului Atlanta

Aeroportul Hartsfield are 2 terminale: Terminalul Intern al Aeroportului Atlanta și Terminalul Internațional. Terminalele sunt amplasate la capetele opuse ale aeroportului și între acestea există șapte săli:

  • Sala T este adiacentă Terminalului intern;
  • Sala F este amplasată în Terminalul Internațional;
  • Sălile A, B, C, D și E sunt amplasate în ordine alfabetică între Terminalul Intern și cel Internațional, Sala A fiind cea mai aproape de Terminalul Intern.

La Aeroportul Hartsfield-Jackson (ATL), se găsesc numeroase saloane în ambele terminale, inclusiv cluburile American Airlines Admirals, Delta Sky și United. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul intern al Aeroportului Atlanta

La Terminalul de Nord, poți face check-in la următoarele linii aeriene:

  • Alaska
  • American
  • Boutique Air
  • Frontier
  • JetBlue
  • Southwest
  • Spirit
  • United

La Terminalul de Sud, poți face check-in pentru Delta.

Terminalul Internațional al Aeroportului Atlanta

Terminalul Internațional are trei niveluri și aici se află Porțile F1 – F14 din Sala F. Nivelul pentru plecări este legat direct de parcarea supraetajată cu tarif orar și de nivelul pentru sosiri. Terminalul Internațional deservește peste 75 de destinații din 50 de țări, găzduind linii aeriene internaționale, precum British Airways și KLM.

Servirea mesei la Aeroportul Atlanta

La Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta, cele peste 110 de opțiuni pentru servirea mesei și a băuturilor variază de la lanțuri internaționale de magazine fast-food la restaurante de lux cu servire la masă. La Aeroportul Hartsfield-Jackson Atlanta, restaurantele și alte opțiuni pentru servirea mesei sunt amplasate în săli și atrium.

Cum să te descurci la Aeroportul Atlanta

Aeroportul Atlanta are propriul sistem de transport subteran, numit Plane Train, care unește toate sălile cu terminalele Intern și Internațional. Aceste trenuri cu patru vagoane pe o șină de 3 mile (5 kilometri) în formă de buclă circulă la aproximativ fiecare două minute. În medie, trenurile transportă peste 200.000 de pasageri pe zi. De asemenea, pasagerii pot folosi SkyTrain, care circulă în afara aeroportului, legând Centrul de Convenții Internaționale din Georgia de unele dintre cele mai importante hoteluri ale aeroportului.

Lucruri de făcut la Aeroportul Atlanta

Aeroportul Hartsfield oferă o gamă variată de atracții, inclusiv un program artistic, care organizează expoziții în diferite zone ale aeroportului. Unele exponate sunt permanente, iar altele sunt expuse prin rotație. Aeroportul Hartsfield-Jackson (ATL) găzduiește patru concerte anuale în atrium. Pentru iubitorii de animale, există un parc de 92 de metri pătrați pentru câini. Dacă ai ocazia să faci cumpărături, magazinele Aeroportului Atlanta variază de la chioșcuri de ziare la buticuri.

Schimbul valutar la Aeroportul Atlanta

La Aeroportul Atlanta, zeci de case de schimb valutar sunt amplasate în sălile A, B, D, E și F, precum și în atrium.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Atlanta

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Hartsfield Jackson Atlanta (ATL), ai la dispoziție peste 60 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Atlanta

  • Grădina botanică din Atlanta
  • Parcul Olimpic Centenar
  • Grădina zoologică din Atlanta

Află mai multe informații despre Aeroportul Hartsfield-Jackson (ATL) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.