Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Amsterdam Schiphol (ams)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Amsterdam? Fie că mergi de la Aeroportul Schiphol către centrul orașului Amsterdam sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la AMS.

Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Aeroportul Schiphol, Netherlands
+31 20-794-0800

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Amsterdam Schiphol

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Amsterdam Schiphol. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/29.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is €1 higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. €1 from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the Netherlands Red Cross.

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • UberX

  1-4

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • Uber Comfort

  1-4

  Newer cars with top-rated drivers

 • Green

  1-4

  Affordable rides in electric vehicles

 • UberX Saver

  1-4

  A new trip option with lower fares.

 • UberX Debit

  1-4

  Pay with a debit card in the car

1/7

Preluare de la Aeroportul Amsterdam (AMS)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul AMS potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Amsterdam, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Amsterdam Schiphol.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din AMS, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Schiphol

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Amsterdam Schiphol (AMS)

Serviciile Wi-Fi sunt disponibile gratuit în toate zonele interioare ale Aeroportului Amsterdam. Conectează-te la rețeaua Aeroportului Schiphol pentru a beneficia de o sesiune de patru ore. După ce expiră intervalul respectiv, te poți conecta din nou.

Parcarea la Aeroportul Schiphol

Aeroportul Schiphol oferă numeroase opțiuni de parcare. Parcarea P1 pentru staționări de scurtă durată este disponibilă pentru preluări sau opriri la destinație, iar Parcarea P3 este destinată staționărilor de lungă durată.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Schiphol

Poți folosi depozitul de bagaje din Aeroportul Schiphol pentru a depozita atât bagaje de mână, cât și bagaje de cală timp de până la 30 de zile. Amplasat în subsolul din zona cuprinsă între Sosiri 1 și 2, depozitul de bagaje din Aeroportul Schiphol percepe tarife în funcție de tipul articolului, nu de greutatea lui.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Amsterdam ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Schiphol pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Terminalele din Aeroportul Schiphol: ce poți face

Uber este alegerea ideală pentru călătoriile către și de la Aeroportul Schiphol din Amsterdam (AMS). Aeroportul Schiphol se află la aproximativ 20 de minute de centrul orașului Amsterdam. Este ușor accesibil călătorilor care merg spre oraș sau vin din orașul Amsterdam la aeroport, iar legăturile excelente de transport ale Aeroportului Schiphol (AMS), inclusiv trenul, autobuzul și taxiul, asigură accesul ușor și pentru cei care călătoresc din alte zone ale Țărilor de Jos. Uber este disponibil, de asemenea, asigurând accesul ușor oriunde ai merge.

Terminalele Aeroportului Schiphol

Aeroportul Schiphol cuprinde un terminal principal pentru pasageri, divizat pe trei niveluri. La parterul Terminalului Schiphol, vei găsi zona de sosiri, precum și restaurante, cafenele, un supermarket și o varietate de alte servicii, inclusiv vestiare și un coafor. Al doilea etaj cuprinde zonele de check-in și pe cea de plecări, iar la etajul trei se află saloanele VIP. Companiile care zboară de la Aeroportul Schiphol din Amsterdam (AMS) includ:

 • Croatia
 • Delta
 • HOP!
 • Jet2.com
 • United

Restaurantele Aeroportului Schiphol (AMS)

Aeroportul Schiphol din Amsterdam cuprinde o gamă vastă de locuri pentru servit masa și băuturi, punându-ți la dispoziție o multitudine de magazine fast-food, cafenele, restaurante și baruri. Restaurantele Aeroportului Amsterdam servesc arome de pe fiecare continent, de la mâncărurile mediteraneene proaspete la clasicele meniuri naționale olandeze, astfel încât sigur vei găsi ceva, indiferent de preferințe.

Cum să te descurci la Aeroportul Schiphol din Amsterdam (AMS)

Întrucât la Aeroportul Schiphol există un singur terminal pentru pasageri, te descurci ușor mergând pe jos.

Lucruri de făcut la Aeroportul Amsterdam Schiphol (AMS)

De la jucării și gadgeturi la brânzeturi și ciocolate, Aeroportul Schiphol îți asigură o experiență unică la cumpărături de fiecare dată. De ce să nu te răsfeți cu un cadou de lux interesant chiar înaintea zborului? Dacă îți plac produsele cosmetice, în magazinele de la Aeroportul Amsterdam poți găsi toate mărcile preferate pentru machiaj. În plus, cu atâtea magazine duty-free, Aeroportul Amsterdam este locul perfect unde poți alege cadouri unice, fără taxe pentru prieteni și familie.

Schimbul valutar la Aeroportul Schiphol (AMS)

Centrul de schimb valutar la ABN AMRO de la Aeroportul Schiphol poate schimba 60 de valute, fiind perfect pentru cei care doresc să extragă o sumă mică în numerar înainte de a începe să exploreze orașul Amsterdam. Schimburile cu valoarea minimă de 200 de euro sunt gratuite. Pentru celelalte, va trebui să plătești o mică taxă. Dacă intenționezi să stai o perioadă mai îndelungată, ar fi preferabil să extragi sume mai mari.

Hotelurile Aeroportului Amsterdam

Multe hoteluri sunt amplasate în apropierea Aeroportului Schiphol din Amsterdam (AMS), distanța putând fi parcursă cu Uber. De asemenea, există numeroase hoteluri ale Aeroportului Amsterdam la o distanță ce poate fi parcursă pe jos. Astfel, indiferent de ora la care ajungi, fie că este un decalaj orar, fie un zbor târziu în noapte, sigur te vei bucura de un somn odihnitor. În plus, la multe dintre hoteluri sunt disponibile centre business, perfecte pentru oamenii de afaceri aflați în călătorie.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Schiphol (AMS)

Dacă ai o escală la Aeroportul Schiphol, poți face o mulțime de lucruri, mai ales dacă intenționezi să faci o excursie rapidă în centrul orașului Amsterdam:

 • Casa Anne Frank
 • Piața Dam
 • Muzeul Rijksmuseum
 • Palatul Regal

Află mai multe informații despre Aeroportul Schiphol din Amsterdam (AMS) aici.

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.