Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Amsterdam Schiphol (AMS)

Dacă mergi de la Aeroportul Schiphol către centrul orașului Amsterdam sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Aeroportul Schiphol, Netherlands
+31 20-794-0800

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

  • UberX1-4

    Affordable, everyday rides

  • Black1-4

    Premium rides in luxury cars

  • Van1-7

    Spacious rides for groups up to 7

Cum să comanzi o mașină Uber de la aeroport

Deschide aplicația pentru a comanda o mașină

Când ești gata, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi în locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă cea mai apropiată ieșire. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Schiphol

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Amsterdam Schiphol (AMS)

Serviciile Wi-Fi sunt disponibile gratuit în toate zonele interioare ale Aeroportului Amsterdam. Conectează-te la rețeaua Aeroportului Schiphol pentru a beneficia de o sesiune de patru ore. După ce expiră intervalul respectiv, te poți conecta din nou.

Parcarea la Aeroportul Schiphol

Aeroportul Schiphol oferă numeroase opțiuni de parcare. Parcarea P1 pentru staționări de scurtă durată este disponibilă pentru preluări sau opriri la destinație, iar Parcarea P3 este destinată staționărilor de lungă durată.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Schiphol

Poți folosi depozitul de bagaje din Aeroportul Schiphol pentru a depozita atât bagaje de mână, cât și bagaje de cală timp de până la 30 de zile. Amplasat în subsolul din zona cuprinsă între Sosiri 1 și 2, depozitul de bagaje din Aeroportul Schiphol percepe tarife în funcție de tipul articolului, nu de greutatea lui.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Uber este disponibil la Aeroportul Amsterdam ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Schiphol pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Terminalele din Aeroportul Schiphol: ce poți face