Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Home > Ride > Airports > EIN

Plan je rit naar luchthaven Eindhoven Airport

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Vanaf welke locatie?
Navigate right up
search
Waarheen?

Getting to EIN Airport

Vliegen vanaf Eindhoven Airport? Met Uber hoef je je geen zorgen meer te maken over het regelen van je aankomst. Of je nu een binnenlandse of internationale vlucht hebt, Uber heeft opties voor je, van privéritten tot premium auto's en goedkopere opties. In een paar snelle stappen kun je nu een rit aanvragen of er een voor later reserveren.

EIN airline terminals

Sommige luchtvaartmaatschappijen vertrekken vanaf meerdere terminals. Ga naar de officiële website van de luchthaven om te controleren of er vluchtwijzigingen zijn.

Your car options to EIN

Ophalen bij Eindhoven Airport (EIN)

Open je app om een rit aan te vragen

Zodra je er klaar voor bent, open je de Uber-app om een rit naar je bestemming aan te vragen. Kies de optie voor vervoer naar de luchthaven EIN die past bij het aantal personen waar je mee reist en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Volg de aanwijzingen in de app

Je krijgt direct in de app een routebeschrijving naar Eindhoven Airport-ophaalpunten. Ophaallocaties kunnen per terminal verschillen. Ophaalborden voor het delen van ritten (rideshare) vind je mogelijk ook op Eindhoven Airport.

Ga naar je chauffeur

Ga naar de EIN-ophaallocatie die je via de app is toegewezen. Houd er rekening mee dat deze locatie niet altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang is. De naam van de chauffeur, het kenteken en de kleur van de auto worden weergegeven in de app. Controleer dit voordat je instapt. Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, kun je contact opnemen via de app.

Top questions about EIN Airport

  • We raden je aan om 3 uur van tevoren naar het vliegveld te gaan voor internationale reizen. Controleer de geschatte reistijden wanneer je je ophaallocatie plant, zodat je op tijd op het vliegveld bent.

  • De chauffeur brengt je naar de ingang van de vertrekhal van de terminal die je selecteert.

  • De prijs van een rit via Uber naar (of van) luchthaven EIN is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type rit dat je aanvraagt, de geschatte afstand en duur van de rit, tolgelden en de huidige vraag naar ritten.

    Voordat je een rit aanvraagt, kun je hier je ophaallocatie en bestemming invoeren en dan tonen we je een prijsschatting. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op de van toepassing zijnde factoren.

  • Nee, maar je kunt andere bezorgopties bekijken zodra je hierboven je ritgegevens hebt opgegeven.

  • De chauffeur heeft een routebeschrijving naar je bestemming (inclusief de snelste manier om er te komen), maar je kunt altijd een specifieke route voorstellen. Er kunnen tolgelden van toepassing zijn.

See other airports near EIN

Vertrek je niet vanaf EIN? Bekijk informatie over andere luchthavens in de omgeving.

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of activiteiten van Uber, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van impliciete of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en functies verschillen per land, regio en stad.