Doorgaan naar hoofdinhoud

UPDATE: As of September 14, 2019 Uber pickups and dropoffs are not available at Ontario International Airport.

X small

Ontario International Airport (ont)

Looking for an alternative to the traditional Ontario Airport shuttle or taxi? Whether you’re going from Ontario Airport to the Planes of Fame museum or from Cucamonga-Guasti Regional Park to ONT, get where you’re going with the Uber app you already know. Request a ride to and from ONT at the tap of a button.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Leg je plannen vandaag nog vast door een rit met Uber naar Ontario International Airport te reserveren. Vraag tot dertig dagen voor je vlucht een rit aan, op elk moment van de dag en op elke dag van het jaar.
Bestemming
Datum en tijd kiezen

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/26.

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke locaties.

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij je niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Gebruik al je favoriete functies, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

1/5

Kies een ritoptie die past bij het aantal personen waar je mee bent en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt. Selecteer je ophaallocatie in de app.

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Je chauffeur komt naar je toe aan de rand van de weg. Als je de chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

Ontario International Airport heeft twee terminals: Terminal 2 en Terminal 4. De luchthaven heeft in totaal 19 passagiersbestemmingen.
 • Ja. Tik hier voor een lijst met vliegvelden wereldwijd waar je een rit via Uber kunt aanvragen.

 • De kosten van een rit via Uber naar (of van) ONT zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type rit dat je hebt aangevraagd, de geschatte lengte en duur van de rit, tol en de huidige vraag naar ritten.

  Je kunt een schatting van de prijs bekijken voordat je een rit aanvraagt door hierboven in de ritprijscalculator van Uber je ophaallocatie en bestemming in te voeren. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op realtimefactoren.

 • Ophaallocaties kunnen afhangen van het type rit dat je aanvraagt en van de omvang van het vliegveld. Volg de instructies in de app om je ophaallocatie te vinden. Je kunt ook borden zoeken die naar de ridesharing-zones van het vliegveld wijzen.

  Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.
Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Ontario International Airport (ONT) bedient elk jaar ongeveer vier miljoen passagiers en ligt op zes kilometer (of acht minuten rijden bij ideale omstandigheden( van het stadscentrum van Ontario, Californië. Ook ligt het op 61 kilometer ten oosten van het stadscentrum van Los Angeles en 37 kilometer ten westen van het stadscentrum van San Bernardino.

Ontario Airport-terminals

ONT Airport heeft twee terminals: Terminal 2 met twaalf gates en Terminal 4 met veertien gates. Er is ook een afzonderlijke aangrenzende faciliteit voor internationale aankomsten. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

ONT Terminal 2

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

ONT Terminal 4

 • American
 • Southwest

Internationale terminal van ONT

Internationale vluchten vertrekken op Ontario Airport voornamelijk bij Terminal 2. ONT biedt rechtstreekse vluchten naar twee internationale bestemmingen: Mexico en Taiwan.

Eten op Ontario Airport

Op ONT Airport zijn in de twee terminals acht eetgelegenheden te vinden. Reizigers kunnen kiezen uit cafés, bars en fastfood-restaurants. De verkrijgbare gerechten en dranken zijn onder andere koffie, pizza en snacks om mee te nemen. De eetgelegenheden in Terminal 2 op Ontario Airport bevinden zich voornamelijk tussen gates 204 en 209. In Terminal 4 vind je ze vooral tussen gates 404 en 410.

Van A naar B op Ontario Airport

Ontario International Airport biedt een gratis shuttle waarmee bezoekers tussen de passagiersterminals, parkeerplaats 5 en de autoverhuurfaciliteit worden vervoerd. Alle Ontario Airport-shuttles zijn toegankelijk voor rolstoelen.

Activiteiten op Ontario Airport

In de Ontario-USO-lounge hebben militairen toegang tot een bibliotheek met films en tv-series, een gratis bibliotheek met boeken en tijdschriften, computers met internettoegang, een gameruimte, bagageopslag, een zone voor kinderen en een verschoonruimte. Vanaf Terminal 2 en 4 rijdt een gratis shuttleservice.

Geld wisselen op Ontario Airport

Op Ontario International Airport kunnen passagiers geen geld wisselen.

Hotels in de buurt van Ontario Airport

Heb je een tussenstop, is je vlucht vertraagd en moet je de nacht blijven of heb je een onderkomen nodig voor een bezoekje in de buurt van ONT? Je vindt meer dan twintig hotels en accommodaties in de buurt.

Bezienswaardigheden in de buurt van Ontario Airport

 • Cucamonga-Guasti Regional Park
 • Ontario Town Square
 • Planes of Fame Air Museum, Chino
 • Pumpkin Rock, Norco

Meer informatie over Ontario Airport vind je hier.

Facebook
Instagram
Twitter

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.