Doorgaan naar hoofdinhoud
Uber
Uber

Gatwick Airport (LGW)

Of je nu van Gatwick Airport onderweg bent naar Londen of andersom, met Uber kom je er gegarandeerd.

Horley, Gatwick RH6 0NP, United Kingdom
+44 844-892-0322

Een slimmere manier van reizen

Overal ter wereld een rit aanvragen

Tik op een knop voor vliegveldvervoer op meer dan 500 belangrijke hubs.

Voel je thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij niet door een onbekende stad hoeft te dwalen.

Voel je thuis met Uber

Vind al je favoriete voorzieningen, waaronder realtime tarieven en contantloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Uber-ritprijscalculator

Prijzen voor passagiers zijn geschatte voorbeelden. Hierbij is geen rekening gehouden met kortingen, oponthoud in het verkeer of andere factoren. Er kunnen vaste en minimumprijzen gelden. Werkelijke prijzen kunnen variëren.

Manieren om te rijden

  • UberX1-4

    Betaalbare, dagelijkse ritten

  • EXEC1-4

    Luxe, dagelijkse ritten

Hoe krijg je een rit via Uber vanaf het vliegveld?

Open je app om een rit aan te vragen

Zodra je klaar bent om naar buiten te gaan, kun je via de app een rit aanvragen. Kies de optie die past bij het aantal personen waar je mee bent en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Volg de aanwijzingen in de app

Je krijgt direct in de app een routebeschrijving naar een ophaalpunt. Op de luchthaven staan mogelijk ook borden.

Ga naar je chauffeur

Ga naar de ophaallocatie die je via de app is toegewezen. Houd er rekening mee dat deze locatie niet altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang is. Als je de chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

Tips voor Gatwick Airport

Wifi op Gatwick Airport

Bij aankomst krijg je op London Gatwick Airport 90 minuten gratis wifi. Heb je meer tijd of een snellere verbinding nodig , dan is dat verkrijgbaar via Boingo of bij de diverse internetkiosken in beide terminals.

Parkeren op London Gatwick Airport

Op Gatwick Airport zijn er bij de noordelijke en zuidelijke terminal vele mogelijkheden voor kort en lang parkeren, evenals kiss-and-rideplekken en valetparking.

Geld wisselen op Gatwick Airport

Op handige plekken overal op London Gatwick Airport heeft Moneycorp diverse geldwisselkantoren en wisselautomaten, met gunstige tarieven en de mogelijkheid tot vooruitbestellen en ophalen.

Veelgestelde vragen van passagiers

Uber is beschikbaar op LGW Airport, zodat je altijd een handige, comfortabele rit kunt krijgen, waar je ook maar heen wilt.

Je vindt je ophaallocatie in de Uber-app nadat je een rit hebt aangevraagd.

Ook voor tamelijk korte ritten kunnen de Uber-tarieven van en naar London Gatwick Airport variëren afhankelijk van onder andere het tijdstip en de verkeersdrukte. Er kunnen ook nog parkeerkosten en luchthaventoeslagen boven op de uiteindelijke ritprijs komen.

Hoelang het duurt voor je wordt opgehaald, is afhankelijk van onder andere het tijdstip en het aantal Uber-partners op de weg. Zodra je je rit hebt aangevraagd, kun je in de app de geschatte wachttijd vinden.

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten en ophalen op meer dan 500 luchthavens wereldwijd.