Doorgaan naar hoofdinhoud

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW)

Je kunt op Uber rekenen, of je nu van Detroit Airport naar de dierentuin gaat, of van het kunstmuseum naar DTW.

11050 Rogell Drive #602, Detroit, MI 48242
+1 734-247-7678

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Tap a button and get airport transportation at more than 500 major hubs.

Voel je gelijk thuis

Let the app and your driver handle the details, so you don’t have to navigate an unfamiliar city.

Voel je thuis met Uber

Find your favorite features, including real-time pricing and cash-free payment, even if you’re in a new place.

Tot $ 15 korting

Ontvang $ 5 korting op je eerste drie ritten. Gebruik de promotiecode NEWRIDER15. Verloopt 30 dagen nadat de promotiecode is toegepast op je Uber-account.

Manieren om te rijden in het gebied

 • UberX

  1-3

  Betaalbare, dagelijkse ritten

 • Comfort

  1-3

  Nieuwere auto's met extra beenruimte

 • UberXL

  1-5

  Betaalbare ritten voor groepen van maximaal 5 personen

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/4

Een rit aanvragen vanaf Detroit Airport

Volg de borden naar het Ground Transportation Center (GTC)

Nadat je je bagage hebt opgehaald en door de douane bent gelopen, volg je de voetgangersbrug naar het GTC.

Let op de borden voor gedeelde ritten

Zoek naar de borden voor gedeelde ritten voor verdere instructies wanneer je het GTC bent binnengelopen.

Wacht op je Uber-chauffeur op de goedgekeurde ophaallocatie

Als je je Uber-chauffeur niet kunt vinden, neem je contact op via de Uber-app.

Parkeertarieven voor Detroit Airport

Ben je van plan om zelf met de auto naar Detroit Airport te gaan? Dan vind je hier de parkeertarieven.
Parkeertarieven voor Detroit Airport

Tarief

$ 24 per dag
$ 14 per dag
$ 12 per dag
Parkeertarieven zijn mogelijk niet altijd up-to-date. Deze informatie is bijgewerkt op 20 november 2018.

Kaart van Detroit Airport

Detroit Airport bestaat uit twee hoofdterminals. In de McNamara-terminal bevinden zich hal A-C en in de noordelijke bevindt zich hal D.

Veelgestelde vragen van passagiers

 • Yes. Tap here for a list of airports around the world where you can request a ride with Uber.

 • De kosten van een rit via Uber naar (of van) DTW zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type rit dat je hebt aangevraagd, de geschatte lengte en duur van de rit, tol en de huidige vraag naar ritten.

  Je kunt een schatting van de prijs bekijken voordat je een rit aanvraagt door hierboven in de ritprijscalculator van Uber je ophaallocatie en bestemming in te voeren. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op realtimefactoren.

 • Pickup locations may depend on the type of ride you request and the size of the airport. Follow the instructions in the app about where to meet your driver. You can also look for signs that point to designated airport ridesharing zones.

  If you can’t find your driver, contact them through the app.

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Bezoekersinformatie Detroit Airport

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW) is het drukste vliegveld van Michigan en een van de grootste luchtvaartmaatschappijenhubs in de VS. DTW ligt op ongeveer 32 kilometer van het stadscentrum van Detroit (ongeveer dertig minuten rijden bij ideale weg- en verkeersomstandigheden). Het vliegveld is toegankelijk voor reizigers die van en naar Detroit, Lake Michigan en Toledo in de naastgelegen staat Ohio reizen.

Detroit Airport terminals

DTW Airport heeft twee hoofdterminals: McNamara Terminal en North Terminal. McNamara Terminal is verdeeld in drie hallen: A, B en C. North Terminal heeft één hal: D. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

DTW McNamara Terminal

 • Aeroméxico
 • Air France
 • Delta

DTW North Terminal

 • Air Canada
 • Alaska
 • American
 • Frontier
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Royal Jordanian
 • Southwest
 • Spirit
 • United
 • Wow
 • Lufthansa Club

Internationale terminal van DTW

Internationale vluchten op Detroit Airport komen aan en vertrekken van zowel de McNamara Terminal als de North Terminal. McNamara Terminal heeft twaalf gates die worden gebruikt voor internationale vertrekken en aankomsten en North Terminal heeft 26 gates. DTW biedt rechtstreekse vluchten naar meer dan dertig internationale bestemmingen.

Eten op Detroit Airport

Eetgelegenheden zijn er in overvloed op Detroit Airport: meer dan honderd verspreid over de twee terminals, zoals koffietentjes, fastfoodketens en restaurants met bediening. Daarnaast vind je in de terminals een aantal Detroit Airport-bars.

Van A naar B op Detroit Airport

Beide terminals van Detroit Airport beschikken over rolpaden. In McNamara Terminal, in Concourse A, vind je de ExpressTram, een vervoerssysteem dat reizigers vervoert door een hal van anderhalve kilometer en drie stations, die hier te vinden zijn:

 • Terminal Station: in het midden van de hal, met toegang tot A29 t/m A55, inchecken, bagagehal, grondtransport en de tunnel naar Concourse B en C
 • South Station: biedt toegang tot gates A1 tot A28
 • North Station: biedt toegang tot gates A56 tot A78

Daarnaast kunnen reizigers gebruikmaken van shuttles tussen de North Terminal en McNamara Terminal. Detroit Airport-shuttles vertrekken elke tien minuten vanuit de grondvervoerscentra en de Westin Hotel-ingang.

Activiteiten op Detroit Airport

Op DTW Airport is veel te doen. Reizigers die willen relaxen, kunnen genieten van een massage, een gezichtsbehandeling, manicure en/of pedicure bij een spa op het vliegveld. Winkels op Detroit Airport variëren van nieuwskiosken tot cosmeticawinkels en boetiekjes. In een lichttunnel in de verbinding tussen Concourses A, B en C wordt een gecoördineerde licht-en-muziek-show afgespeeld.

Geld wisselen op Detroit Airport

Geldwisselkantoren op Detroit Airport zijn te vinden op de volgende locaties: - McNamara Terminal: vertrekniveau (Central Link in de buurt van Gate A38) en internationale aankomsten - North Terminal: vertrekniveau (tegenover Gate D9) en aankomstniveau (naast de bagagehal)

Hotels in de buurt van Detroit Airport

Heb je een tussenstop, is je vlucht vertraagd en moet je de nacht blijven of heb je een onderkomen nodig voor een bezoekje in de buurt van DTW? Je vindt veel hotels en accommodaties in de buurt en in Dearborn en het stadscentrum van Detroit.

Bezienswaardigheden in de buurt van Detroit Airport

 • Belle Isle Park
 • Eastern Market
 • Ford Field
 • Het museum van Detroit over Motown-muziek

Meer informatie over DTW vind je hier.

Facebook
Instagram
Twitter

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.