Doorgaan naar hoofdinhoud

Indira Gandhi International Airport (DEL)

Je kunt op Uber rekenen, of je nu van Delhi Airport naar Qutub Minar gaat, of van India Gate naar Delhi Airport.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke verkeershubs.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis met Uber

Gebruik al je favoriete opties, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Manieren om te rijden in het gebied

 • INTERCITY

  1-4

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity

  1-6

  Affordable outstation rides for groups up to 6

1/2

Een rit aanvragen vanaf DEL Airport

Hier vind je locaties waar je kunt worden opgehaald

Op Delhi Airport wordt het ophaalpunt bepaald aan de hand van de terminal die je selecteert. Als je Terminal 1 of Terminal 3 selecteert, loop je naar de voor Uber toegewezen ophaallocatie. Voor Terminal 2 wacht de Uber-chauffeur bij de gekozen ophaallocatie op je.

Check de app voor details

Als je de rit hebt aangevraagd, volg je de routebeschrijving in de app om naar je ophaalpunt te lopen.

Terminal 1: loop naar de Uber-ophaallocatie in het parkeergebied.

Terminal 2: volg de routebeschrijving in de app om naar je gekozen ophaalpunt te lopen.

Terminal 3: loop naar de Uber-ophaallocatie op de begane grond van parkeergarage T3, tegenover aankomstgates 1 en 2.

Ga naar je chauffeur

De Uber-chauffeur komt naar je toe op het ophaalpunt dat wordt aangegeven in de app. Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, neem je contact op via de app.

Kaart van Delhi Airport

Indira Gandhi International Airport bedient 80 luchtvaartmaatschappijen via twee hoofdterminals: terminal 1 en terminal 3. Terminal 1 is weer onderverdeeld in vier subterminals: terminal 1A, terminal 1B, terminal 1C en terminal 1D. Alle internationale luchtvaartmaatschappijen werken vanuit terminal 3.

Veelgestelde vragen van passagiers

 • Ja. Tik hier voor een lijst met vliegvelden wereldwijd waar je een rit via Uber kunt aanvragen.

 • De kosten van een rit via Uber naar (of van) DEL zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type rit dat je hebt aangevraagd, de geschatte lengte en duur van de rit, tol en de huidige vraag naar ritten.

  Je kunt een schatting van de prijs bekijken voordat je een rit aanvraagt door hierboven in de ritprijscalculator van Uber je ophaallocatie en bestemming in te voeren. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op realtimefactoren.

 • Ophaallocaties kunnen afhangen van het type rit dat je aanvraagt en van de omvang van het vliegveld. Volg de instructies in de app om je ophaallocatie te vinden. Je kunt ook borden zoeken die naar de ridesharing-zones van het vliegveld wijzen.

  Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

Meer informatie

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Bezoekersinformatie Dehli Airport

Indira Gandhi International Airport is het op negen na drukste vliegveld ter wereld op basis van personenvervoer en bedient jaarlijks meer dan 65 miljoen reizigers. Het vliegveld ligt op ongeveer zestien kilometer van het stadscentrum van New Delhi, een rit van zestien minuten bij ideale omstandigheden.

Delhi Airport-terminals

DEL Airport heeft drie hoofdpassagiersterminals: Terminal 1, Terminal 2 en Terminal 3. DEL Airport-lounges bevinden zich verspreid over het vliegveld. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

DEL Terminal 1

 • IndiGo
 • SpiceJet

DEL Terminal 2

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet

DEL Terminal 3 (internationaal)

Internationale vluchten op New Delhi Airport zijn te vinden in Terminal 3. DEL biedt rechtstreekse vluchten naar meer dan zeventig internationale bestemmingen met maatschappijen zoals American, British Airways en Emirates. Indira Gandhi Airport-lounges vind je in vijf zones in Terminal 3.

Eten op Delhi Airport

Indira Gandhi International Airport heeft veel verschillende soorten eetgelegenheden in alle terminals. Reizigers kunnen eten op meer dan 80 plekken en hebben verder keuze uit koffietentjes, fastfood-restaurants en winkels die snacks om mee te nemen verkopen. Reizigers die graag bediend willen worden, kunnen terecht bij een van de DEL Airport-restaurants.

Van A naar B op Delhi Airport

Een gratis New Delhi Airport-shuttle rijdt elke twintig minuten tussen Terminal 1 en Terminal 3. Passagiers die overstappen van luchtvaartmaatschappij in elke terminal moeten naar de interterminal-overstapbalie gaan (in de buurt van Pilaar 10 bij Terminal 3 en onder de flyover bij Terminal 1). Terminal 2 en Terminal 3 liggen dichter bij elkaar, op ongeveer vijf minuten loopafstand.

Activiteiten op Delhi Airport

Op DEL Airport zijn veel activiteiten en attracties beschikbaar voor reizigers, zoals spa’s in Terminal 3 Departures en Terminal 1 Departures. Daarnaast is er op New Delhi Airport een groot aantal winkels te vinden, waaronder elektronica-, cadeau-, snoep- en sieradenwinkels. In de internationale vertrekzone van Terminal 3 vind je een cockpit-vluchtsimulator, waarin je een Boeing 737 kunt besturen.

Geld wisselen op Delhi Airport

Geldwisselkantoren op New Delhi Airport zijn te vinden in Terminal 3 International Arrivals and Departures, Terminal 3 Domestic Arrivals and Departures en Terminal 1 Departures.

Hotels in de buurt van Delhi Airport

Heb je een tussenstop, is je vlucht vertraagd en moet je de nacht blijven of heb je een onderkomen nodig voor een bezoekje in de buurt van DEL? Je vindt meer dan veertig hotels en accommodaties in de buurt.

Bezienswaardigheden in de buurt van Delhi Airport

 • Humayun’s Tomb
 • Khari Baoli
 • Red Fort
 • Sunder Nursery

Meer informatie over DEL vind je hier.

Facebook
Instagram
Twitter

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.