Doorgaan naar hoofdinhoud

Indira Gandhi International Airport (del)

Zoek je een alternatief voor de Delhi Airport-shuttle of taxi? Met de vertrouwde Uber-app kom je altijd op bestemming aan, of je nu van Delhi Airport naar Qutub Minar gaat of van India Gate naar Delhi Airport. Vraag met één tik op de knop een rit van of naar DEL aan.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

Reserveer vooraf een rit met Uber op Indira Gandhi International Airport

Leg je plannen vandaag nog vast door een rit met Uber naar Indira Gandhi International Airport te reserveren. Vraag tot dertig dagen voor je vlucht een rit aan, op elk moment van de dag en op elke dag van het jaar.
Bestemming
Datum en tijd kiezen

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/05/22.

Reserve is mogelijk niet beschikbaar voor jouw ophaallocatie

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke locaties.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij je niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis via Uber

Gebruik al je favoriete functies, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Manieren om te rijden in het gebied

 • Sedan Intercity

  1-4

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity

  1-4

  Outstation rides in spacious SUVs

1/2

Ophalen bij Delhi Airport (DEL)

Hier vind je locaties waar je kunt worden opgehaald

Op Delhi Airport wordt het ophaalpunt bepaald aan de hand van de terminal die je selecteert. Als je Terminal 1 of Terminal 3 selecteert, loop je naar de voor Uber toegewezen ophaallocatie. Voor Terminal 2 wacht de Uber-chauffeur bij de gekozen ophaallocatie op je.

Check de app voor details

Terminal 3: loop naar de Uber-ophaallocatie op de begane grond van parkeergarage T3, tegenover aankomstgates 1 en 2.

Ga naar je chauffeur

De Uber-chauffeur komt naar je toe op het ophaalpunt dat wordt aangegeven in de app. Als je de chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

Kaart van Delhi Airport

Indira Gandhi International Airport bedient 80 luchtvaartmaatschappijen via twee hoofdterminals: Terminal 1 en Terminal 3. Terminal 1 is weer onderverdeeld in vier subterminals: terminal 1A, terminal 1B, terminal 1C en terminal 1D. Alle internationale luchtvaartmaatschappijen werken vanuit terminal 3.

Veelgestelde vragen van passagiers

 • Ja. Tik hier voor een lijst met vliegvelden wereldwijd waar je een rit via Uber kunt aanvragen.

 • Je kunt een schatting van de prijs bekijken voordat je een rit aanvraagt door hierboven in de ritprijscalculator van Uber je ophaallocatie en bestemming in te voeren. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op realtimefactoren.

 • Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

Meer informatie

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.
Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.