Doorgaan naar hoofdinhoud

Nashville International Airport (BNA)

Je kunt op Uber rekenen, of je nu van BNA naar Broadway gaat, of van de binnenstad van Nashville naar BNA.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke verkeershubs.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis met Uber

Gebruik al je favoriete opties, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Tot $ 15 korting

Ontvang $ 5 korting op je eerste drie ritten. Gebruik de promotiecode NEWRIDER15. Deze aanbieding verloopt dertig dagen nadat de promotiecode is toegepast op je Uber-account.

Manieren om te rijden in het gebied

1/5

Een rit aanvragen vanaf Nashville Airport

Vraag een rit aan als je klaar bent om naar buiten te lopen

Kies een ritoptie die past bij het aantal personen waar je mee bent en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Volg de borden naar het Ground Transportation Center

De ophaallocatie bij BNA is op verdieping 1 van het Ground Transportation Center. Zoek naar borden met de tekst 'Ophalen voor rit-app’.

Je chauffeur staat langs de kant van de weg

Loop naar je Uber-chauffeur bij de eerste wegrand van het Ground Transportation Center bij Zones A1-B3.

Kaart van Nashville Airport

Nashville Airport bestaat uit 4 hallen. De internationale terminal bevindt zich in Hal A.

Veelgestelde vragen van passagiers

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Bezoekersinformatie Nashville Airport

Op Nashville International Airport zijn momenteel twintig luchtvaartmaatschappijen actief en er arriveren en vertrekken dagelijks 575 vluchten. Nashville Airport, de toegang tot Tennessee ligt, bij ideale omstandigheden, op ongeveer vijftien minuten (veertien kilometer) rijden van het stadscentrum van Nashville, de hoofdstad van de staat.

Nashville Airport-terminals

BNA Airport bestaat uit één hoofdterminal, genaamd de Robert C.H. Mathews Jr. Terminal. De terminal bestaat uit vier hallen, A t/mh D, met in totaal 44 gates. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

Concourse A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Concourse B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Concourse C

 • American
 • Southwest

Internationale terminals van BNA

BNA Airport biedt rechtstreeks vluchten naar de Bahama’s, Canada, de Dominicaanse Republiek, Jamaica en Mexico. Ook biedt het vliegveld een rechtstreekse vlucht naar London Heathrow. Internationale vluchten op Nashville Airport vertrekken in Concourses A en B.

Eten op Nashville Airport

In meer dan twintig eetgelegenheden in de Mathews Terminal worden verschillende soorten eten en drinken geserveerd, zoals koffie, sushi, fastfood en sandwiches. Het grootste eetplein op Nashville Airport vind je in Concourse C, maar in alle hallen zijn eetgelegenheden.

Van A naar B op Nashville Airport

BNA Airport heeft één hoofdterminal voor passagiers. Je kunt hulp krijgen via je luchtvaartmaatschappij als je dat nodig hebt op het vliegveld.

Activiteiten op Nashville Airport

BNA Airport bevat een aantal kunsttentoonstellingen, die allemaal zijn georganiseerd door het Arts at the Airport-programma. Er zijn werken te zien van lokale, regionale en nationale kunstenaars. Maar kunst op BNA is meer dan alleen beeldende kunst. Muziek is een onderdeel van de cultuur van Nashville. Op het vliegveld wordt dan ook elke dag live muziek gespeeld.

In Concourses B en C vind je plekken waar je een massage kunt krijgen. In Concourse C vind je een studio waar je je nagels en haren kunt laten doen. Je vindt twee speelzones voor kinderen in Concourses A en B.

Geld wisselen op Nashville Airport

De geldwisselkantoren op Nashville International Airport bevinden zich in de bank van het vliegveld, tussen Concourses A en B. Daarnaast kun je ook bij het Travel Center, tussen Concourses C en D, geld wisselen.

Hotels in de buurt van Nashville Airport

Heb je een tussenstop, is je vlucht vertraagd en moet je de nacht blijven of heb je een onderkomen nodig voor een bezoekje in de buurt van BNA? Je vindt een groot aantal hotels en accommodaties in de buurt.

Bezienswaardigheden in de buurt van Nashville Airport

 • Cumberland Park
 • Plekken met live muziek rondom Music Row en Lower Broadway
 • De kunst- en geschiedenismusea van Nashville

Meer informatie over Nashville International Airport vind je hier.

Facebook
Instagram
Twitter

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.