Doorgaan naar hoofdinhoud

Nashville International Airport (bna)

Zoek je een alternatief voor de Nashville Airport-shuttle of taxi? Met de vertrouwde Uber-app kom je altijd op bestemming aan, of je nu van BNA naar Broadway gaat of van Nashville naar BNA. Vraag met één tik op de knop een rit van of naar BNA aan.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Reserveer vooraf een rit met Uber op Nashville International Airport

Leg je plannen vandaag nog vast door een rit met Uber naar Nashville International Airport te reserveren. Vraag tot dertig dagen voor je vlucht een rit aan, op elk moment van de dag en op elke dag van het jaar.
Bestemming
Datum en tijd kiezen

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/27.

Reserve is mogelijk niet beschikbaar voor jouw ophaallocatie

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke locaties.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij je niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis via Uber

Gebruik al je favoriete functies, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Manieren om te rijden in het gebied

 • UberX

  1-4

  Betaalbare, dagelijkse ritten

 • Comfort

  1-4

  Nieuwere auto's met extra beenruimte

 • UberXL

  1-6

  Betaalbare ritten voor groepen van maximaal 6 personen

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Betaalbare ritten voor jou en je huisdier

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Ophalen bij Nashville Airport (BNA)

Open je app om een rit aan te vragen

Zodra je er klaar voor bent, open je de Uber-app om een rit naar je bestemming aan te vragen. Kies de optie voor vervoer naar de luchthaven BNA die past bij het aantal personen waar je mee reist en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Volg de borden naar het Ground Transportation Center

Je krijgt direct in de app een routebeschrijving naar BNA-ophaalpunten. De ophaallocatie bij BNA is op verdieping 1 van het Ground Transportation Center. Zoek naar borden met de tekst 'Ride App Pickup'.

Ga naar je chauffeur

Ga naar de BNA-ophaallocatie die je via de app is toegewezen bij de eerste stoeprand van het Ground Transportation Center bij Zones A1 - B3. Houd er rekening mee dat deze locatie niet altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang is. De naam van de chauffeur, het kenteken en de kleur van de auto worden weergegeven in de app. Controleer dit voordat je instapt. Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, kun je contact opnemen via de app.

Kaart van Nashville Airport

Nashville Airport bestaat uit 4 hallen. De internationale terminal bevindt zich in Hal A.

Veelgestelde vragen van passagiers

 • Ja. Tik hier voor een lijst met vliegvelden wereldwijd waar je een rit via Uber kunt aanvragen.

 • De kosten van een rit via Uber naar (of van) BNA zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type rit dat je hebt aangevraagd, de geschatte lengte en duur van de rit, tol en de huidige vraag naar ritten.

  Je kunt een schatting van de prijs bekijken voordat je een rit aanvraagt door hierboven in de ritprijscalculator van Uber je ophaallocatie en bestemming in te voeren. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op realtimefactoren.

 • Ophaallocaties kunnen afhangen van het type rit dat je aanvraagt en van de omvang van het vliegveld. Volg de instructies in de app om je ophaallocatie te vinden. Je kunt ook borden zoeken die naar de ridesharing-zones van het vliegveld wijzen.

  Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

 • De luchthavencode BNA is de afkorting van Berry Field Nashville.

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Bezoekersinformatie Nashville Airport

Op Nashville International Airport zijn momenteel twintig luchtvaartmaatschappijen actief en er arriveren en vertrekken dagelijks 575 vluchten. Nashville Airport, de toegang tot Tennessee ligt, bij ideale omstandigheden, op ongeveer vijftien minuten (veertien kilometer) rijden van het stadscentrum van Nashville, de hoofdstad van de staat.

Nashville Airport-terminals

BNA Airport bestaat uit één hoofdterminal, genaamd de Robert C.H. Mathews Jr. Terminal. De terminal bestaat uit vier hallen, A t/mh D, met in totaal 44 gates. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

Hal A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Hal B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Hal C

 • American
 • Southwest

Internationale terminals van BNA

BNA Airport biedt rechtstreeks vluchten naar de Bahama’s, Canada, de Dominicaanse Republiek, Jamaica en Mexico. Ook biedt het vliegveld een rechtstreekse vlucht naar London Heathrow. Internationale vluchten op Nashville Airport vertrekken in Concourses A en B.

Eten op Nashville Airport

In meer dan twintig eetgelegenheden in de Mathews Terminal worden verschillende soorten eten en drinken geserveerd, zoals koffie, sushi, fastfood en sandwiches. Het grootste eetplein op Nashville Airport vind je in Concourse C, maar in alle hallen zijn eetgelegenheden.

Van A naar B op Nashville Airport

BNA Airport heeft één hoofdterminal voor passagiers. Je kunt hulp krijgen via je luchtvaartmaatschappij als je dat nodig hebt op het vliegveld.

Activiteiten op Nashville Airport

BNA Airport bevat een aantal kunsttentoonstellingen, die allemaal zijn georganiseerd door het Arts at the Airport-programma. Er zijn werken te zien van lokale, regionale en nationale kunstenaars. Maar kunst op BNA is meer dan alleen beeldende kunst. Muziek is een onderdeel van de cultuur van Nashville. Op het vliegveld wordt dan ook elke dag live muziek gespeeld.

In Concourses B en C vind je plekken waar je een massage kunt krijgen. In Concourse C vind je een studio waar je je nagels en haren kunt laten doen. Je vindt twee speelzones voor kinderen in Concourses A en B.

Geld wisselen op Nashville Airport

De geldwisselkantoren op Nashville International Airport bevinden zich in de bank van het vliegveld, tussen Concourses A en B. Daarnaast kun je ook bij het Travel Center, tussen Concourses C en D, geld wisselen.

Hotels in de buurt van Nashville Airport

Heb je een tussenstop, is je vlucht vertraagd en moet je de nacht blijven of heb je een onderkomen nodig voor een bezoekje in de buurt van BNA? Je vindt een groot aantal hotels en accommodaties in de buurt.

Bezienswaardigheden in de buurt van Nashville Airport

 • Cumberland Park
 • Plekken met live muziek rondom Music Row en Lower Broadway
 • De kunst- en geschiedenismusea van Nashville

Meer informatie over Nashville International Airport vind je hier.

Facebook
Instagram
Twitter

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.