Hopp til hovedinnholdet

San Luis Obispo: Få skyss. Reis. Utforsk.

Det er enkelt å planlegge en reise med Uber. Sammenlign måter du kan komme deg rundt på, og se hva som skjer i nærheten av deg.

Skal du til et annet sted? Se alle byene der Uber er tilgjengelig.

San Luis Obispo: Velg en reise

 • UberX

  1-3

  Rimelige hverdagsturer

 • Comfort

  1-3

  Nyere biler med ekstra benplass

 • UberXL

  1-5

  Rimelige turer for opp til 5 personer

1/3

Hentinger ved San Luis Obispo County Regional Airport

Finn ut hvor du skal møte sjåføren, og få detaljerte veibeskrivelser for hvordan du finner hentestedet ditt.

Den samme appen, uansett hvor du er

Få tilgang til samme funksjoner på reise som de du bruker hjemme, inkludert sikkerhetsfunksjoner som brukerstøtte hele døgnet, GPS-sporing og nødhjelp.

Slik samarbeider vi med byer

Forholdet mellom deg og oss starter med et lite tastetrykk. Med byer tar vi relasjonen videre. Målet vårt er å være et forbilde for andre, for å forbedre livskvaliteten og bygge smartere, mer effektive byer i fremtiden.

Uber Movement

De anonymiserte dataene våre deles med byplanleggere og lokale ledere for å hjelpe dem i beslutninger om infrastruktur og transportmuligheter.

Sikkerhet på veien

Vi ønsker å forhindre promillekjøring ved å oppmuntre folk til å ta tryggere valg som kan gjøre veiene sikrere for alle.

Vi støtter byene

Fra å bidra til å redusere karbonutslipp til å styrke offentlig transport – partnerskapene våre med lokale myndigheter skaper bedre byer.

Uber tolererer ikke at sjåfører som bruker Uber-appen, nyter alkohol eller narkotika. Hvis du tror at sjåføren kan være påvirket av narkotika eller alkohol, må du be sjåføren om å avslutte reisen umiddelbart.

Yrkeskjøretøy kan være underlagt ytterligere offentlige avgifter, som kan være i tillegg til og høyere enn bompenger.

Etter at sjåføren har avsluttet reisen, kan du gi en tilbakemelding når du vurderer reisen i Uber-appen, ved å sende en e-post til customercomplaints@uber.com, gå inn på help.uber.com eller ringe 800-664-1378.

Du kan også kontakte California Public Utilities Commission på 800-894-9444 eller CIU_intake@cpuc.ca.gov.

På grunn av CPUC-krav i California kan du ikke transportere en mindreårig uten følge på turer arrangert gjennom Uber-appen. Husk at i California må en passasjer være 18 år for å kunne registrere seg for en Uber-konto, men hvis du mener at en passasjer ikke er gammel nok, kan du be passasjeren om å bekrefte alderen sin og fortelle vedkommende at du må avbryte turen hvis den faktiske alderen er under 18 år. I tillegg kan du rapportere forespørsler om transport av mindreårige uten følge, ved å sende inn tilbakemelding via appen.

På reiser med UberX og Assist til eller fra SBP påløper en flyplassavgift på USD 1,25 og eventuelle bompenger. På reiser med UberXL til eller fra SBP påløper en flyplassavgift på USD 1,75 og eventuelle bompenger.