Hopp til hovedinnholdet

Aveiro: Få skyss. Reis. Utforsk.

Det er enkelt å planlegge en reise via Uber. Sammenlign måter du kan komme deg rundt på, og se hva som skjer i nærheten av deg.

Skal du til et annet sted? Se alle byene der Uber er tilgjengelig.

Reserver en reise på forhånd via Uber i Aveiro

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise via Uber i Aveiro. Be om en reise opptil 30 dager på forhånd. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/02/01.

9:34 AM
open

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

Aveiro: Velg en reise

 • Uber for Ukraina

  1-4

  Prisen for Uber for Ukraina er EUR 1 høyere sammenlignet med en UberX-reise som bestilles på samme tid for den samme ruten. EUR 1 fra hver reise med Uber for Ukraina er ikke en del av prisen. Det er beløpet Uber BV sender til International Rescue Committee.

 • Connect

  1-4

  Send and receive packages

 • UberX

  1-4

  Rimelige hverdagsturer

 • Grønn

  1-4

  Emission-free, affordable, everyday rides

 • Assist

  1-4

  Redusert mobilitetshjelp fra opplærte sjåfører

1/5

Den samme appen, uansett hvor du er

Få tilgang til samme funksjoner på reise som de du bruker hjemme, inkludert sikkerhetsfunksjoner som brukerstøtte hele døgnet, GPS-sporing og nødhjelp.

Slik samarbeider vi med byer

Forholdet mellom deg og oss starter med et lite tastetrykk. Med byer tar vi relasjonen videre. Målet vårt er å være et forbilde for andre, for å forbedre livskvaliteten og bygge smartere, mer effektive byer i fremtiden.

Sikkerhet på veien

Vi ønsker å forhindre promillekjøring ved å oppmuntre folk til å ta tryggere valg som kan gjøre veiene sikrere for alle.

Vi støtter byene

Fra å bidra til å redusere karbonutslipp til å styrke offentlig transport – partnerskapene våre med lokale myndigheter skaper bedre byer.

Uber tolererer ikke at sjåfører som bruker Uber-appen, nyter alkohol eller narkotika. Hvis du tror at sjåføren kan være påvirket av narkotika eller alkohol, må du be sjåføren om å avslutte reisen umiddelbart.

Yrkeskjøretøy kan være underlagt ytterligere offentlige avgifter, som kan være i tillegg til og høyere enn bompenger.