Hopp til hovedinnholdet

Berlin Tegel lufthavn (TXL)

Enten du har tenkt deg fra flyplassen til sentrum av Berlin, eller fra sentrum til flyplassen, kan du stole på at Uber tar deg dit.

Zufahrt zum Flughafen Tegel, 13405 Berlin, Germany
+49 30-60-91-11-50

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Berlin Tegel lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Berlin Tegel lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/10.

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som forhåndsberegnede priser og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • Comfort

  1-3

  Extra legroom and top rated drivers

 • UberX

  1-3

  Rimelige hverdagsturer

 • Premium

  1-3

  Luksuriøse turer med profesjonelle parnersjåfører

 • UberXL

  1-5

  Fits 5 riders or 3 riders with luggage

 • Grønn

  1-3

  Emission-free, affordable, everyday rides

 • Taxi

  1-3

  Taxi uten praiing

1/6

Slik skaffer du deg en reise med Uber fra flyplassen

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar til å gå ut, kan du åpne appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested, som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for TXL lufthavn

Wi-Fi ved Tegel lufthavn

Free wifi is available 24/7 at TXL Airport, so connecting from your laptop, tablet, or mobile device is easy. Just access the hotspot and accept the terms and conditions, and you’ll be online in no time.

Parkering ved Berlin Tegel

Berlin Tegel lufthavn har mer enn 2500 parkeringsplasser. I tillegg til et fleretasjes parkeringshus for langtidsparkering finnes det alternativer for korttidsparkering både for avlevering og henting.

Bagasjeoppbevaring ved Tegel lufthavn

Bagasjeoppbevaringen ved Berlin lufthavn lar deg oppbevare bagasjen din på time- eller dagsbasis, enten du har en kort mellomlanding eller vil utforske byen. Du kan også finne posttjenester og bagasjeinnpakking i servicesenteret i terminal A.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved Berlin Tegel, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om en reise ikke varer særlig lenge, kan Ubers priser til og fra Tegel lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og andre faktorer.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Ting å gjøre i Berlin Tegels terminaler

Uber er det perfekte valget for reisende som ankommer eller reiser fra Berlin lufthavn. Berlin Tegel er den fjerde travleste flyplassen i Tyskland, med mer enn 20 millioner passasjerer hvert år. TXL lufthavn ligger omtrent åtte kilometer nord for Berlin sentrum, noe som gjør at flyplassen er lett tilgjengelig for reisende som kommer til eller reiser fra den tyske hovedstaden. Flyplassen betjener flere storbyområder i Europa og en rekke interkontinentale ruter.

Terminaler på Berlin Tegel lufthavn

Berlin Tegel lufthavn har tre passasjerterminaler: terminal A/B, terminal C og terminal D. Selv om den nederste etasjen til ankomstområdet i terminal D kalles terminal E, regnes ikke dette som en separat terminal. Det store utvalget av tjenester på Berlin Tegel-terminalene omfatter soveplasser, bagasjeoppbevaring og et postkontor. Mange flyselskaper flyr fra TXL, deriblant:

 • Aer Lingus
 • Croatian Airlines
 • easyJet
 • Turkish Airlines

Restauranter på Tegel lufthavn

Enten du trenger en rask kopp med koffein før en tidlig flyavgang eller du ser etter tradisjonell tysk mat, finnes det mange restauranter på Berlin Tegel lufthavn som du kan utforske.

Slik kommer du deg rundt på Tegel lufthavn

Flere busser og tog frakter reisende til og fra Berlin Tegel lufthavn raskt og enkelt. Det finnes for eksempel fire BVG-stopp rett utenfor terminal A/B, mens bussen til Dresden stopper nær terminal E. I tillegg har Berlin Tegel lufthavn flere bilutleieselskaper. De finner du i senteret for bilutleie, i nederste etasje på TXL lufthavn, nær terminal E.

Ting du kan gjøre på TXL

Hva enn du ser etter, fra klær og elektrovarer til bøker, har butikkene på Berlin Tegel lufthavn alt du trenger for en avslappende handlerunde før flyturen. Tegels taxfree-butikker er det perfekte stedet for å finne en gave til familie eller venner, og mange av reisebutikkene har alle de grunnleggende reiseproduktene for en lang flyreise.

Lounger på Tegel lufthavn

Berlin Tegel lufthavn har mange forskjellige lounger – perfekt for arbeid og hvile. Lufthansa-loungen er perfekt for en pause fra det vanlige kjaset og maset, mens C-Lounge byr på forfriskninger, internasjonale aviser og Wi-Fi. Loungene på Berlin Tegel lufthavn er perfekte for de som må jobbe litt før flyreisen sin.

Hoteller nær Berlin lufthavn

Enten du ser etter et kortvarig alternativ eller et lengre opphold, finner du en rekke hoteller nær Tegel lufthavn Berlin, inkludert lavpriskjeder og mer eksklusive alternativer. Du kan dermed finne deg et komfortabelt sted å hvile etter flyvningen din eller ta en kort tur til Berlin sentrum, hvor du finner mange flere hoteller.

Attraksjoner nær Berlin Tegel lufthavn

Hvis du har en mellomlanding på Berlin TXL lufthavn, finnes det et stort utvalg av ting du kan se eller gjøre i nærområdet. Berlin sentrum er bare en kort Uber-reise unna, så det er absolutt en mulighet for å ta en rask rundtur i byen og kanskje få med deg noen av disse verdenskjente historiske severdighetene:

 • Brandenburg-porten
 • Charlottenburg slott
 • Checkpoint Charlie
 • Reichstag

Du finner mer informasjon om Berlin TXL lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.