Hopp til hovedinnholdet
Uber

London Stansted lufthavn (STN)

Enten du skal fra Stansted lufthavn til London eller fra London til Stansted lufthavn, kan du stole på at Uber tar deg dit.

Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, United Kingdom
+44 808-169-7031

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, så du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som prising i sanntid og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Uber-prisberegner

Priseksempler for passasjerer er kun beregninger og reflekterer ikke variasjoner som oppstår på grunn av rabatter, trafikkforsinkelser eller andre faktorer. Fastpriser og minstepriser kan gjelde. Faktiske priser kan variere.

Måter å reise på

 • UberX

  Rimelige hverdagsturer

 • EXEC

  Luksuriøse hverdagsturer

Slik skaffer du deg en reise med Uber fra flyplassen

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar til å gå ut, kan du åpne appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Stansted lufthavn

Wi-Fi ved Stansted lufthavn

Du kan få fire timer gratis Wi-Fi ved Stansted lufthavn per dag og per registrerte enhet. Du kan kjøpe ekstra tid i en 24-timerspakke eller 6- eller 12-månederspakker hvis du ofte er på reisefot.

Parkering ved London Stansted lufthavn

Det finnes flere ulike parkeringsalternativer ved London Stansted lufthavn, blant annet for kortere, middels og lengre opphold. JetParks tilbyr billigere parkering i nærheten av flyplassen.

Valutaveksling ved Stansted lufthavn

Det finnes minibanker både før og etter sikkerhetskontrollen på London Stansted lufthavn. Her kan du få både pund, euro og amerikanske dollar. Det finnes syv Moneycorp-skranker for valutaveksling på London Stansted lufthavn, både i avgangs- og ankomsthallene.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

Uber er tilgjengelig ved STN lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Ubers priser til og fra London Stansted lufthavn likevel påvirkes av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Parkeringsavgifter og flyplassavgifter kan også legges til den endelige reiseprisen.

For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og andre faktorer. Når du har bedt om en reise, blir estimert ventetid oppgitt i appen.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 500 flyplasser over hele verden.

Ting å gjøre i London Stansteds terminal

Uber er det ideelle valget for personer som skal reise til eller fra STN lufthavn. London Stansted lufthavn betjener mer enn 27 millioner passasjerer hvert år og er Londons hovedhub for reiser til og fra land i Europa. Det er den tredje mest travle flyplassen i London og den fjerde mest travle i Storbritannia. London Stansted ligger i Stansted Mountfitchet i Essex, omtrent 55 kilometer nordøst fra London – omtrent 1,5 timer med bil, avhengig av trafikkforhold. Universitetsbyen Cambridge er også i nærheten, litt over 45 kilometer nord fra Stansted.

Stansted terminal

Det finnes bare én terminal i London Stansted lufthavn, og den har totalt 88 avgangsgater. Stansted betjener mer enn 30 flyselskaper, inkludert:

 • Air Corsica
 • Air Moldova
 • Aurigny
 • British Airways
 • easyJet
 • Emirates
 • Eurowings
 • Flybe
 • Jet2.com
 • Pegasus
 • Ryanair
 • Thomas Cook
 • TUI

Restauranter ved Stansted lufthavn

Det er mange alternativer for mat og drikke ved London Stansted lufthavn. Du finner et stort utvalg av mat- og drikkevarer på begge sider av sikkerhetskontrollen, fra rask hurtigmat til lokale klassikere.

Komme seg rundt i London Stansted lufthavn

STN er liten og man kommer seg enkelt rundt til fors, så du trenger ikke bekymre deg for å finne interne busser eller tog for å komme deg til gaten.

Ting du kan gjøre i Stansted

Ved Stansted lufthavn kan du finne verdens beste merkevarer innen mote, kosmetikk, tilbehør, teknologi, alkohol med mer. Alle butikker ligger etter innsjekkingen på avgangssiden, mens ankomstsiden har en tollfri butikk etter bagasjeutleveringen og storkioskene i hovedterminalen. Stansted lufthavn har også et alternativ for klikk-og-hent. Her kan du bestille produktene før du ankommer flyplassen, og varene ligger klar for henting av deg når du kommer.

Sted for bønn og tilbedelse ved Stansted lufthavn

Du finner et bønnerom på motsatt side av innsjekkingssone A og en annen når du har passert sikkerhetskontrollen, nær Escape Lounge i hovedområdet for avganger. Bønnerom er tilgjengelig hele døgnet for alle slags religiøse overbevisninger.

Hoteller nær London Stansted lufthavn

Hvis du overnatter i ett av de mange hotellene rundt London Stansted lufthavn, er du bare minutter unna terminalen. Derfor kan du trygt overnatte uten å stresse før den store flyreisen din. Kanskje du har en tidlig flytur og ønsker å holde deg i nærheten slik at du kan sove litt lenger, eller kanskje du har en mellomlanding som varer en natt og ikke ønsker for lang reiseavstand tilbake til flyplassen. Standsted har en rekke alternativer som dekker behovene dine, og hvis du bestiller direkte gjennom lufthavnen, kan du spare opptil 40 %. Mange av hotellene i nærheten har også tilgjengelige møterom, og det samme har United Business Centre – en kort kjøretur fra terminalen. Siden Stansted er nær selve London by, finner du mange typer overnatting innen noen timers radius fra flyplassen.

Interessepunkter nær Stansted

 • Hatfield Forest
 • Leketøymuseet i Stansted
 • Mountfitchet borg

Du finner mer informasjon om STN her.

Facebook
Instagram
Twitter