Hopp til hovedinnholdet

London Stansted lufthavn (stn)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle London Stansted lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra Stansted lufthavn til London eller fra London til Stansted lufthavn, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra STN med et tastetrykk.

Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, United Kingdom
+44 808-169-7031

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • Uber Exec

  1-4

  High-end biler med topprangerte sjåfører

 • Lux

  1-4

  Luksusbiler med høyt vurderte sjåfører

 • Grønn

  1-4

  Bærekraftige reiser i elektriske kjøretøy

 • Comfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplass

 • UberXL

  1-6

  Rimelige turer for opp til 6 personer

 • Uber for Ukraina

  1-4

  Help to buy ambulances for Ukraine's Ministry of Health via UNITED24's partner registered charity. Uber will send £1 from each 'Uber for Ukraine' trip to the Ukraine House DC Foundation. Any additional difference between the stated 'Uber for Ukraine' fare and UberX will be sent to the same charity.

 • UberX

  1-4

  Rimelige hverdagsturer

1/8

Hentested på London Stansted lufthavn (STN)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra STN lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på London Stansted lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på London Stansted lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på STN, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Stansted lufthavn

Wi-Fi ved Stansted lufthavn

Du kan få fire timer gratis Wi-Fi ved Stansted lufthavn per dag og per registrerte enhet. Du kan kjøpe ekstra tid i en 24-timerspakke eller 6- eller 12-månederspakker hvis du ofte er på reisefot.

Parkering ved London Stansted lufthavn

Det finnes flere ulike parkeringsalternativer ved London Stansted lufthavn, blant annet for kortere, middels og lengre opphold. JetParks tilbyr billigere parkering i nærheten av flyplassen.

Valutaveksling ved Stansted lufthavn

Det finnes minibanker både før og etter sikkerhetskontrollen på London Stansted lufthavn. Her kan du få både pund, euro og amerikanske dollar. Det finnes syv Moneycorp-skranker for valutaveksling på London Stansted lufthavn, både i avgangs- og ankomsthallene.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved STN lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Ubers priser til og fra London Stansted lufthavn likevel påvirkes av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Parkeringsavgifter og flyplassavgifter kan også legges til den endelige reiseprisen.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og andre faktorer. Når du har bedt om en reise, blir estimert ventetid oppgitt i appen.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Ting å gjøre i London Stansteds terminal

Uber er det perfekte valget for personer som ankommer eller reiser fra STN lufthavn. London Stansted lufthavn betjener mer enn 27 millioner passasjerer hvert år, og er Londons hovedflyknutepunkt for reiser til og fra land i Europa. Det er den tredje travleste flyplassen i London og den fjerde travleste i Storbritannia. London Stansted ligger i Stansted Mountfitchet i Essex, omtrent 55 km nordøst fra London – omtrent 1,5 timer med bil, avhengig av trafikkforhold. Universitetsbyen Cambridge ligger heller ikke langt unna, litt over 45 km nord for Stansted.

Stansted terminal

Det finnes bare én terminal på London Stansted lufthavn, og den har totalt 88 utganger. Stansted betjener mer enn 30 flyselskaper, deriblant:

 • Air Corsica
 • Air Moldova
 • Aurigny
 • British Airways
 • easyJet
 • Emirates
 • Eurowings
 • Flybe
 • Jet2.com
 • Pegasus
 • Ryanair
 • Thomas Cook
 • TUI

Restauranter på Stansted lufthavn

London Stansted lufthavn har en rekke serveringssteder. Du finner et stort utvalg av mat- og drikkevarer på begge sider av sikkerhetskontrollen, fra hurtigmat til lokale klassikere.

Slik kommer du deg rundt på London Stansted lufthavn

STN er liten og man kommer seg enkelt rundt til fots, så du trenger ikke bekymre deg for å finne interne busser eller tog som tar deg til utgangen.

Ting du kan gjøre på Stansted

På Stansted lufthavn finner du de fleste av verdens beste merkevarer innen mote, kosmetikk, tilbehør, teknologi, alkohol med mer. Alle butikkene ligger etter innsjekkingen på avgangssiden, mens ankomstsiden har en taxfree-butikk etter bagasjeutleveringen og storkiosker i hovedterminalen. Stansted lufthavn har også et alternativ for klikk-og-hent. Du kan bestille produktene før du ankommer flyplassen, slik at de ligger klare for deg ved ankomst.

Sted for bønn og tilbedelse på Stansted lufthavn

Du finner et bønnerom på motsatt side av innsjekkingssone A og enda et når du har passert sikkerhetskontrollen, nær Escape Lounge i hovedområdet for avganger. Bønnerommene er tilgjengelige hele døgnet, uansett hvilken religion du tilber.

Hoteller nær London Stansted lufthavn

Hvis du bor på et av de mange hotellene rundt London Stansted lufthavn, befinner du deg bare noen minutter fra terminalen. Derfor kan du trygt overnatte uten å stresse før den store flyreisen din. Kanskje du har en tidlig flyavgang og ønsker å holde deg i nærheten slik at du kan sove litt lenger, eller kanskje du har en mellomlanding som varer en natt og ikke ønsker for lang reiseavstand tilbake til flyplassen. Stansted har en rekke alternativer som dekker behovene dine, og hvis du bestiller direkte gjennom flyplassen, kan du spare opptil 40 %. Mange av hotellene i nærheten har også tilgjengelige møterom, og det samme har United Business Centre, som ligger en kort kjøretur fra terminalen. Siden Stansted ligger i nærheten av London, finner du mange typer overnattingssteder en time eller to fra flyplassen.

Attraksjoner nær Stansted

 • Hatfield Forest
 • Leketøymuseet i Stansted
 • Mountfitchet Castle

Du finner mer informasjon om STN her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.