Hopp til hovedinnholdet
Uber

Istanbul Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn (SAW)

Enten du skal fra SAW lufthavn til Istanbul eller fra Istanbul til SAW lufthavn, kan du stole på at Uber tar deg dit.

Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey
+90 216-588-88-88

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, så du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som prising i sanntid og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Uber-prisberegner

Priseksempler for passasjerer er kun beregninger og reflekterer ikke variasjoner som oppstår på grunn av rabatter, trafikkforsinkelser eller andre faktorer. Fastpriser og minstepriser kan gjelde. Faktiske priser kan variere.

Måter å reise på

 • UberXL1-6

  Affordable everyday rides

Slik skaffer du deg en reise med Uber fra flyplassen

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar til å gå ut, kan du åpne appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Istanbul lufthavn

Wi-Fi på Istanbul Atatürk lufthavn

Selv om Sabiha lufthavn ikke har gratis Wi-Fi, kan besøkende få tilgang til trådløst internett mot en liten fast pris. Det finnes åtte kiosker på flyplassen hvor du kan få tilgang til internett på Sabiha Gökçen.

Parkering ved Sabiha Gökçen lufthavn

Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn har et fleretasjes parkeringshus innen gangavstand fra terminalbygget, med en rekke parkeringsalternativer.

Bagasjeoppbevaring ved Sabiha Gökçen lufthavn

Bagasjeoppbevaringen i den internasjonale hallen er tilgjengelig døgnet rundt og lar deg oppbevare bagasjen din mot et lite gebyr. Sabiha lufthavn tilbyr også bærehjelp.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

Uber er tilgjengelig ved SAW lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Ubers priser til og fra Sahiba Gökçen lufthavn likevel påvirkes av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og andre faktorer.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 500 flyplasser over hele verden.
Finn en flyplass

Ting å gjøre i terminalen ved Istanbul lufthavn

Uber er det ideelle valget for reisende som kommer til eller reiser fra SAW lufthavn. Sabiha Gökçen lufthavn tar imot mer enn 25 millioner passasjerer hvert år og er en av de travleste flyplassene i Istanbul. Lufthavnen ligger flott til for passasjerer som skal til østsiden av byen. Sabiha Gökçen lufthavn ligger på den asiatiske siden av Istanbul, omtrent 50 kilometer fra bykjernen. Det er et flott alternativ for de som skal til den asiatiske siden av byen eller byen Darica, spesielt takket være flyplassens moderne passasjerkompleks på 320 000 kvadratmeter.

Terminal ved Istanbul lufthavn

Sabiha Gökçen lufthavn har én terminalbygning som håndterer både utenlands- og innenlandsflyvninger og rommer 112 innsjekkingsskranker. I flyplassen og dens ytre bygninger finnes det et konferansesenter og en VIP-bygning samt en parkeringsplass, et hotell og en mathall. Flyselskaper so flyr fra Sabiha lufthavn, omfatter:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Komme seg rundt i SAW

Siden SAW lufthavn bare har én terminalbygning trenger du ikke bekymre deg over å finne skyttel mellom terminalene. Her finner du flere transportalternativer som frakter folk til og fra flyplassen, inkludert drosjer, busser, tog og Uber. Det finnes også en direkte forbindelse til en TEM-motorvei, som sikrer enkel tilgang til Istanbul sentrum for folk som drar nytte av bilutleie ved Istanbul Sabiha Gökçen lufthavn. Parkeringsplassen består av fire etasjer og er perfekt for passasjerer som har kjørt selv til flyplassen.

Ting du kan gjøre ved Sabiha Gökçen lufthavn

SAW lufthavn har et stort utvalg av butikker som er åpne hele året, så enten du trenger å kjøpe reisenødvendigheter før flyreisen din, eller du vil finne en suvenir for venner og familie, finnes det et alternativ for deg. De tollfrie tjenestene er omfattende, med et digert utvalg som tar opp 4500 kvadratmeter.

Lounger i Sabiha Gökçen lufthavn

Flere lounger er tilgjengelig i SAW lufthavn, både i innenlandshallen og utenlandshallen. Her får du et flott sted der du kan slappe av, vekk fra alt kjaset og maset i flyplassen.

Hoteller nær Sabiha Gökçen lufthavn

Det finnes ett hotell i Sabiha lufthavn, noe som gjør det til et flott valg for de med mellomlanding eller de som ankommer Istanbul tidlig om morgenen. Dette treetasjes hotellet med 128 rom kan dekke behovene til passasjerer og har inngang på begge sider av sikkerhetskontrollen. Innenfor 30 minutter fra flyplassen kan reisende finne rimelige overnattingsmuligheter samt litt mer eksklusive hoteller. Mange av disse hotellene har også møterom og forretningssentre som passer perfekt for forretningsfolk på farten.

Interessepunkter nær SAW lufthavn

Hvis du har en lang mellomlanding på Sabiha lufthavn, finnes det mange attraksjoner og severdigheter du kan utforske, spesielt hvis du har tid til å dra inn til den historiske bykjernen i Istanbul, inkludert:

 • Sultan Ahmed-moskeen
 • Galatatårnet
 • Grand Bazaar
 • Hagia Sofia
 • Topkapipalasset

Du finner mer informasjon om Istanbul SAW lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter