Hopp til hovedinnholdet

Istanbul Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn (saw)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra SAW lufthavn til Istanbul eller fra Istanbul til SAW lufthavn, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra SAW med et tastetrykk.

Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey
+90 216-588-88-88

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Istanbul Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Istanbul Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/10/04.

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • Taxi Yellow

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Hentested på Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn (SAW)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra SAW lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på Istanbul Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på SAW, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips om Istanbul lufthavn

Wi-Fi på Istanbul Atatürk lufthavn

Selv om Sabiha lufthavn ikke har gratis Wi-Fi, kan besøkende få tilgang til trådløst internett mot en liten fast pris. Det finnes åtte kiosker på flyplassen hvor du kan få tilgang til internett på Sabiha Gökçen.

Parkering ved Sabiha Gökçen lufthavn

Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn har et fleretasjes parkeringshus innen gangavstand fra terminalbygget, med en rekke parkeringsalternativer.

Bagasjeoppbevaring ved Sabiha Gökçen lufthavn

Bagasjeoppbevaringen i den internasjonale hallen er tilgjengelig døgnet rundt og lar deg oppbevare bagasjen din mot et lite gebyr. Sabiha lufthavn tilbyr også bærehjelp.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved SAW lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Ubers priser til og fra Sahiba Gökçen lufthavn likevel påvirkes av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og andre faktorer.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Ting å gjøre i terminalen ved Istanbul lufthavn

Uber er det perfekte valget for reisende som ankommer eller reiser fra SAW lufthavn. Sabiha Gökçen lufthavn tar imot mer enn 25 millioner passasjerer hvert år, og er en av de travleste flyplassene i Istanbul. Lufthavnen ligger flott til for passasjerer som skal til østsiden av byen. Sabiha Gökçen lufthavn ligger på den asiatiske siden av Istanbul, omtrent 50 km fra sentrum. Flyplassen er et flott alternativ for de som skal til den asiatiske siden av byen eller byen Darica, spesielt takket være flyplassens moderne passasjerkompleks på 320 000 kvadratmeter.

Terminalen på Istanbul lufthavn

Sabiha Gökçen lufthavn har én terminalbygning som avvikler både utenlands- og innenlandsflyvninger og rommer 112 innsjekkingsskranker. På flyplassområdet finner du blant annet et konferansesenter og en VIP-bygning samt en parkeringsplass, et hotell og en mathall. Flyselskaper som flyr fra Sabiha lufthavn, omfatter:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Slik kommer du deg rundt på SAW

Siden SAW lufthavn bare har én terminalbygning, trenger du ikke bekymre deg over å finne skyttelbuss mellom terminalene. Her finner du flere transportalternativer som frakter folk til og fra flyplassen, deriblant taxi, buss, tog og Uber. Det finnes også en direkte forbindelse til en TEM-motorvei, som gir lett adkomst til Istanbul sentrum for deg som leier bil på Istanbul Sabiha Gökçen lufthavn. Parkeringshuset består av fire etasjer, og er perfekt for passasjerer som har kjørt selv til flyplassen.

Ting du kan gjøre på Sabiha Gökçen lufthavn

SAW lufthavn har et stort utvalg av butikker som er åpne hele året. Her finner du hva enn du måtte trenge, det være seg reisenødvendigheter før flyreisen eller suvenirer til venner og familie. Taxfree-mulighetene er omfattende, med et digert utvalg spedt utover et område på 4500 kvadratmeter.

Lounger på Sabiha Gökçen lufthavn

Flere lounger er tilgjengelig på SAW lufthavn, både i innenlandshallen og utenlandshallen. Hva enn du velger, vil du kunne slappe av borte fra flyplassens kjas og mas.

Hoteller nær Sabiha Gökçen lufthavn

Du finner ett hotell på Sabiha lufthavn, noe som gjør det til et flott valg for de med mellomlanding eller de som ankommer Istanbul grytidlig om morgenen. Dette treetasjers hotellet med 128 rom kan hjelpe deg med hva enn du måtte trenge, og har tilgang til begge sider av sikkerhetskontrollen. Mindre enn 30 minutter fra flyplassen finner du flere rimelige overnattingsmuligheter samt litt mer eksklusive hoteller. Mange av disse hotellene har også møterom og forretningssentre som passer perfekt for forretningsreisende på farten.

Attraksjoner nær SAW lufthavn

Hvis du har en lang mellomlanding på Sabiha lufthavn, finnes det mange attraksjoner og severdigheter du kan utforske, spesielt hvis du har tid til å dra inn til det historiske sentrum av Istanbul. Blant dem er:

 • Den blå moské
 • Galatatårnet
 • Den store basaren
 • Hagia Sofia
 • Topkapipalasset

Du finner mer informasjon om Istanbul SAW lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.