Hopp til hovedinnholdet

Oslo lufthavn (osl)

Reis til og fra Oslo lufthavn med Uber. I stedet for å vente på skyttelbussen eller taxien på OSL, kan du be om en reise direkte i appen og komme deg kjapt av gårde.

Edvard Munchs veg, 2061 Gardermoen, Norway
+47 64-81-20-00

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Oslo lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Oslo lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/02/06.

6:05 AM
open

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • Comfort

  1-4

  Nyere biler med høyt vurderte sjåfører

 • Uber for Ukraina

  1-4

  Prisen for Uber for Ukraine er 15 kr høyere sammenlignet med en UberX-reise bestilt på samme tid for samme rute. 15 kr fra hver tur med Uber for Ukraine er ikke en del av billettprisen, men beløpet som Uber BV samler inn for den internasjonale redningskomiteen.

 • Van

  1-6

  Romslige reiser for grupper på opptil seks personer

 • UberX

  1-4

  Rimelige hverdagsturer

 • Grønn

  1-4

  Bærekraftige turer i elektriske kjøretøy

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • UberX Saver

  1-4

  Savings with a short wait

1/7

Hentested på Oslo lufthavn (OSL)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, åpner du appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested, som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Oslo lufthavn

Wi-Fi ved Oslo lufthavn

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig ved Oslo lufthavn. Bare følg disse trinnene:

 1. Velg det trådløse nettverket ved navn AIRPORT.
 2. Startsiden kommer opp når du åpner nettleseren din.
 3. Velg Gratis.
 4. Logg på.

Lounger på Oslo lufthavn

Oslo lufthavn har fire lounger. Tre av dem ligger over butikkområdet før internasjonale avganger, og den fjerde ligger ved innenlandsavgangene. Ved å betale en inngangsavgift kan du slappe av før flyturen.

Valutaveksling ved Oslo lufthavn

Gå til DNB ved Oslo lufthavn for å finne minibanker, rådgivningstjenester og valutaveksling, slik at du får pengene du trenger til ferien eller jobbreisen.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Ja, Uber står til tjeneste for å gjøre reisen din til og fra flyplassen så behagelig og praktisk som mulig.

 • Uber-hentesteder kan endres. Sjekk appen når du har bedt om en reise, slik at du vet hvor du skal møte sjåføren.

 • Selv for korte reiser kan Uber-prisene mellom flyplassen og byen variere avhengig av trafikk, tid på dagen og andre faktorer. Ta en kikk på prisberegneren vår for å se omtrent hva prisene ligger på.

 • Hentetider kan variere avhengig av tidspunkt, trafikk, hvor mange sjåfører som er aktive og så videre.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Informasjon til besøkende ved Oslo lufthavn

Uber er et populært valg for passasjerer som ønsker å komme seg fra Oslo lufthavn til byen. Oslo lufthavn ligger omtrent 48 km nordøst fra Oslo, og har en kapasitet på omtrent 32 millioner reisende hvert år. Dette er et av Norges store internasjonale transportknutepunkter og et viktig knutepunkt mellom hovedstaden og de mindre byene i Norge. Takket være Uber har det aldri vært enklere å komme seg fra flyplassen til hotellet ditt og tilbake når du skal fly til neste destinasjon.

Terminaler på Oslo lufthavn

OSL lufthavn har én hovedterminal for offentligheten. Her finner du alle flyvninger både innenlands og utenlands, taxfree-butikker, forretninger og restauranter, slik at det er nok å gjøre mens du venter på flyreisen. Du kan bestille plass på en VIP-terminal gjennom nettsiden til flyplassen inntil 48 timer før ankomst eller avgang.

Slik kommer du deg rundt på Oslo lufthavn

Alt på denne flyplassen ligger i gangavstand, så det er ikke noe problem å komme seg mellom taxfree-butikkene, restaurantene og utgangene. Du finner et kart på nettstedet, som hjelper deg å finne det du ser etter. Hvis du vil dra inn til byens sentrum, kan du ta toget fra Gardermoen stasjon og bussen rett utenfor flyplassen. Uber er også tilgjengelig for å gi deg skyss til dit du skal.

Butikker på Oslo lufthavn

Enten du ser etter en gave til familien eller skandinaviske produkter, er shoppingmulighetene på Oslo lufthavn mange. Med butikker som har taxfree-varer, klær, bøker og annet, er det gode muligheter for å kjøpe noe fint før flyturen.

Restauranter på Oslo lufthavn

OSL lufthavn har mange matalternativer, med både tradisjonell skandinavisk kost og internasjonale retter. Mange vegan- og vegetarretter tilbys også, og du finner kafeer hvis du vil ha noe lett å bite i. Du finner også serveringstilbud før sikkerhetskontrollen hvis du har tid til det, og hovedterminalen har dessuten flere spisesteder.

Hoteller nær Oslo lufthavn

Det er to hoteller i gangavstand fra flyplassen, og du finner flere hoteller en kort kjøretur unna. Her finner du noe som passer for alle reisende, fra forretningsfolk til familier, og til en rekke ulike priser, slik at du kan få deg en god natts søvn før flyreisen din. Du kan eventuelt ta en Uber-reise til sentrum og dra nytte av alle overnattingsalternativene som du finner i den norske hovedstaden.

Nærliggende severdigheter og attraksjoner

Oslo ligger bare en kort Uber-reise fra flyplassen, og her finner du mange attraksjoner, deriblant:

 • Akershus festning
 • Oslo domkirke
 • Operahuset i Oslo
 • Det kongelige slott
 • Vikingskipmuseet

Finn ut mer om Oslo lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.